Saç Şekillendiriciler Babyliss 2332E Saç Maşası 32 mm

bende 19mmlik var hemen bozuluyo 32lik çok kalın yapar bence 25lik en iyisi bende almayı düşünüyorum

cnm bazı çok ince telli saçlar maşayı tutmuyo maalesef :( 19 mm lik le saçların hemen bozuluyosa 25 lik hiç tutmayabilir. denemeden alma sakın. ya da maşanda problem olabilir mi? çünkü 19 bütün saçlarda olur hemen hemen ..

dıdıem canım bu arada dun gece ruyamda bıle saçıma maşa yapıyodum:))) goyaa magzayla anlasmısım 25lık ve 19luk maşayı alıp eve gelmişim hanı denıcem begendıgımı alıp begenmedıgımı gerı verıcem koptum ya:DDD ya bu arada bu maşa duzlestırıcıden dahamı cok yıpratır???

dıdıem canım bu arada dun gece ruyamda bıle saçıma maşa yapıyodum:))) goyaa magzayla anlasmısım 25lık ve 19luk maşayı alıp eve gelmişim hanı denıcem begendıgımı alıp begenmedıgımı gerı verıcem koptum ya:DDD ya bu arada bu maşa duzlestırıcıden dahamı cok yıpratır???

:))))))))) rüyalarr gerçek olsa.. :)) keşke ikisini birden eve götürüp deneme imkanın olsaa resimlerini de atardın biz de nasiplenirdik zemuszemus cnm yıpratması ısı derecesiyle alakalı bence. düzleştiricide kaç derece kullanıyosan maşada da o şekilde kullanırsın. hatta düzleştiricide sıkıştırarak baskı uyguluyosun saç bazen çat çat kopuyo bile :)) maşada öle bişi olmuyoo

ya arkadaşlar bende 32lik düşünüyodum ama vazgeçtim su dalgası falan olsun diyorum doğal görünsün ama karasızım sizce ne alım

25 mm kullanan varsa bana bi yazabilir mi hemen düşmüyo dimi kalıcı mı ? şimdide 25lik düşünüyorum....ltfn acil almam gerekiyo yurt dışından alıcamda remington alcam

,dideemciğim
bak avatardaki saçımı ve albümdeki saçımı kuaför o maşayla yaptı. önce şöylesine bir fön çekti sonra bununla dalgaları yaptı. çok güzel oldu.
ben babyliisin 25liğini kullanıyorum.ondan da çok memnunum.bende asla inmiyor. hatta yapıp topluyorum açıyorum yine aynı. yıkayana kadar duruyor. yaptıktan sonra bir sprey sıkıyorum. yetiyor.

:))))))))) rüyalarr gerçek olsa.. :)) keşke ikisini birden eve götürüp deneme imkanın olsaa resimlerini de atardın biz de nasiplenirdik zemuszemus cnm yıpratması ısı derecesiyle alakalı bence. düzleştiricide kaç derece kullanıyosan maşada da o şekilde kullanırsın. hatta düzleştiricide sıkıştırarak baskı uyguluyosun saç bazen çat çat kopuyo bile :)) maşada öle bişi olmuyoo

canım söylediklerinle alakası yok maşa saçı daha cok kırar
bendede babylies 19mm war benım 3 gun hıc bozulmadan kalabiliyo saçımda
bende alırken en kalınından istiyodum ama dscegnı sölemslerdı digerlerını tavsıye etmem en iyisi 19mm dir. ayrıca sürekli yaparsanız saçlarınız mahvolr. benım gür belimdeki saçlarım artık sıf maşa yüzünden omzumda bilmem anlatabildim mi

ben aldım maşamı çok güzel yapıyo daha türkiyede çıkmadı braun markası yurtdışından aldım .... en son modeli memnunum .... güzel yapıyo bukleleri...
:)

benim maşam da babyliss 25 mm cidden çok güzel iri dalga yapıyor yolda sürekli soruyorlar kime yaptırdınız diye yani 19-25-32 mm arasında kalan arkadaşlara tavsiyem 25 mm olan. eğer saçınız zor şekil alıyorsa ilk önce maşayı sarıcağınız yere saç spreyi sıkıp öyle maşayı sarın daha kalıcı oluyor

saçı maşaya çok alınca zaten kalın dalgalar oluşmuyormu arkadaşlar. 19 mm lik almak sanki daha mantıklı istersen saçı az alarak ince dalga çok alarak kalın dalga yapabiliyorsun bende rowenta 16 mm maşa var bu şekilde kullanarak istediğim irilikte dalgalar yapıyorum. daha ii marka kullanmak istiyorum oyzden değiştiricem babyliss 19 mm lik düşünüyorum. yerimseniben

25 i kullanıyorum. iri iri su dalgaları oldu saçım. çok güzel.
bakın olay şu
uç değil dipten kullanacaksınız maşayı. saçı dibine yaklaştırın maşayı
mandalı açın. maşaya saçı sarın. mandalı kapatın saçın 2cm lik ucunu sarmayın, tutun elinizde.saç çıkar ,yoksa maşadan.kayıyor saç çünkü..maşayı dik tutun ama..yüzüne dik. paralel yani
uçtan yapardım
olmazdı asla
bunu yapmaya başladım. işte o sanatçıların dalgaları oldu.
ben 5 parçaya bölüyorum. saçımı.

kızlar ben dün 32 mm olanından aldım ama ne kadar uğraştıysam bi türlü olmadı, saç tutmuyo maşayı, acaba gidip değiştirebilir miyim bunu? yani bi bozukluk
yok aslında ama napıcağımı şaşırdım, moralim de bozuldu çok..

Arkadaşlar ben iri bukleleri seviyorum. Biraz düşüncede su dalgası görünümü veriyor. Babyliss 32 mm almayı düşünüyorum. aranızda kullanan varsa lütfen bilgi verebilir mi? ya da yine bu şekilde kalın olan başka bir markada olabilir..
Ben aldım çok güzel sprey sıkmadan kullanıyorum ama çabuk iniyor bu da saçımdan kaynaklı çok ince telli de.Ama maşa süper düşünmeden alabilirsiniz .Çok kısa sürede kendi başınıza yapabiliyorsunuz

Ben aldım çok güzel sprey sıkmadan kullanıyorum ama çabuk iniyor bu da saçımdan kaynaklı çok ince telli de.Ama maşa süper düşünmeden alabilirsiniz .Çok kısa sürede kendi başınıza yapabiliyorsunuz
6 yil once aldim canim :) tavsiyen icin cok tesekkur ederim.
Ama ben artik masa duzlestirici kullanmiyorum. Saci mahvediyor bu aletler.

Back
X