A
ayşül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi White Mocha
bende 19mmlik var hemen bozuluyo 32lik çok kalın yapar bence 25lik en iyisi bende almayı düşünüyorum
ee 19luk hemen bozuluyo demişsin 25lık ıse hıc dayanmaz o zaman??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 19mmlik var hemen bozuluyo 32lik çok kalın yapar bence 25lik en iyisi bende almayı düşünüyorum
dıdıem canım bu arada dun gece ruyamda bıle saçıma maşa yapıyodum:))) goyaa magzayla anlasmısım 25lık ve 19luk maşayı alıp eve gelmişim hanı denıcem begendıgımı alıp begenmedıgımı gerı verıcem koptum yaDD ya bu arada bu maşa duzlestırıcıden dahamı cok yıpratır???
:))))))))) rüyalarr gerçek olsa.. :)) keşke ikisini birden eve götürüp deneme imkanın olsaa resimlerini de atardın biz de nasiplenirdik zemuszemus cnm yıpratması ısı derecesiyle alakalı bence. düzleştiricide kaç derece kullanıyosan maşada da o şekilde kullanırsın. hatta düzleştiricide sıkıştırarak baskı uyguluyosun saç bazen çat çat kopuyo bile :)) maşada öle bişi olmuyoo
Ben aldım çok güzel sprey sıkmadan kullanıyorum ama çabuk iniyor bu da saçımdan kaynaklı çok ince telli de.Ama maşa süper düşünmeden alabilirsiniz .Çok kısa sürede kendi başınıza yapabiliyorsunuzArkadaşlar ben iri bukleleri seviyorum. Biraz düşüncede su dalgası görünümü veriyor. Babyliss 32 mm almayı düşünüyorum. aranızda kullanan varsa lütfen bilgi verebilir mi? ya da yine bu şekilde kalın olan başka bir markada olabilir..
6 yil once aldim canim :) tavsiyen icin cok tesekkur ederim.Ben aldım çok güzel sprey sıkmadan kullanıyorum ama çabuk iniyor bu da saçımdan kaynaklı çok ince telli de.Ama maşa süper düşünmeden alabilirsiniz .Çok kısa sürede kendi başınıza yapabiliyorsunuz