Doğuma Hazırlık Babynest kullanımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Meryem serra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
12
1
1
25
Meraba kızlar büyüyebilen beşik aldim ama bebeğim aralık 18 de fln dogucak yani kışa evde sobalı olduğu için oturma odası sıcak sadece o yuzden bebek gece gündüz oturma odasında yatıcam babynest alicam onda yatırcam rahat edermi ince oluyomuş diye duydum içine battaniye de sericem kullananlar var mi

Meraba kızlar büyüyebilen beşik aldim ama bebeğim aralık 18 de fln dogucak yani kışa evde sobalı olduğu için oturma odası sıcak sadece o yuzden bebek gece gündüz oturma odasında yatıcam babynest alicam onda yatırcam rahat edermi ince oluyomuş diye duydum içine battaniye de sericem kullananlar var mi
Ben değil ama arkadaşım kullanıyor eli ayagi oldu nereye gitse yanına götürüyor

Bizde sevibebe anne yanı reflü yatağı.. üstü babynest gibi. Hep onda yatıyor,2,5 aydır. Park yatağın içine de onu koyuyorum. Ayağımda da onunla sallıyorum. Bi süre daha kullanırız gibi. Bizimkinin altında ince sünger var, rahattır heralde. Zaten bebişlerin çok yumuşak yerde yatması tavsiye edilmiyor.

Back
X