- 17 Nisan 2015
- 13
- 1
- 16
- 38
- Konu Sahibi yalnizlikzor
-
Ters bir hareket zorlama yada aliskanligin disinda yurume spor yaptiysan olabilir.
Az su tuketiyorsan olabilir.
Ama benim anneminde boyle bir sikayeti baslamisti. Her dalda doktora gittik nerdeyse bir sey cikmadi. Kadin hastaliklari doktoruna gitti ve miyop oldugu ortaya çıktı. O bacagi etkiliyormus.
Merhaba arkadaşlar, daha ilk defa bir konu açıyorum. Kategori falan yanlışsa kusura bakmayın, buraya kadar bile zor geldim. Konuya g çecek olursak;
Bir haftadır neredeyse her gün bir kere -bazen 2- sağ bacağıma (alt baldır) kramp gitiyor. Özellikle geceleri uykumdan kramp ile uyanıyorum. İki gün önce tekrar kramp girdi, fakat ağrısı hala şu an devam ediyor. Netedeyse ayağımın üzerine basamıyorum diyebilirim. İlk defa bu kadar kramp giriyor. Önerileriniz var mı? Normal bir şey mi yoksa bir sağlık sorunu var mıdır?
Magnezyum eksikliğinden oluyor o.hamileyken oluyordu bende doktor ilaç vermişti suda eriyen onu içince geçiyordu sizde deneyin bide.bol bol muz yiyinMerhaba arkadaşlar, daha ilk defa bir konu açıyorum. Kategori falan yanlışsa kusura bakmayın, buraya kadar bile zor geldim. Konuya g çecek olursak;
Bir haftadır neredeyse her gün bir kere -bazen 2- sağ bacağıma (alt baldır) kramp gitiyor. Özellikle geceleri uykumdan kramp ile uyanıyorum. İki gün önce tekrar kramp girdi, fakat ağrısı hala şu an devam ediyor. Netedeyse ayağımın üzerine basamıyorum diyebilirim. İlk defa bu kadar kramp giriyor. Önerileriniz var mı? Normal bir şey mi yoksa bir sağlık sorunu var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?