Bacağımdaki morluklar :(

Hemen kötüyü düşünme ama ihmal de etme. Söyleyene bak aynı durumdayım doktor açık açık hematolojiye git dedi ben neyi beklediğimi bilmiyorum.
Senin ne gibi şikayetlerin vardı ? Morluk resimde görüldüğü gibi bir morluk mu ? Çok geçmiş olsun
Sağolun, yukardaki resim bana ait bi bakarsanız sevinirim

Benim de cildim hassas cabuk morarir hic fark etmem carptigimi gorunce anlarim. Yillar oncesinde de simetrik olarak morarmalar olmustu annem korkup doktora götürmüştü kan testi yapildi bir sey cikmadi. Vucut stresten reaksiyon verebilirmis bu sekilde. Yani korkma ama yine de doktora gidip baktirmakta fayda var tabi

Benimde aynen böyle. Yani öncesinde de oluyordu, bekarken de oluyordu. Ben yinede bi gideyim. Yarın hayırlı haberler veririm inşallah

Benimde aynen böyle. Yani öncesinde de oluyordu, bekarken de oluyordu. Ben yinede bi gideyim. Yarın hayırlı haberler veririm inşallah
İnsallah. Kafaya takmayin. Basimiza ne gelirse stresten geliyor. Mesela sag dizimin yaninda morarma olurdu ardından solda da ayni hizada ayni yerde cikardi ayni morluk. Bu sekilde devam etti bir süre ama şükür sıkıntı cikmadi. Siz onleminizi alin ama kafaya takmayin.stres yaptikca daha kotu reaksiyon veriyor vücut.

Benimde tenim hassastir

Ben yatagimi toplarken yatak kenarina falan cok vurdugum icin ondan zannediyordum fakat baldirlarima kadar cikinca oyle olmafigini snladim .
Findik buyuklugunde
Mor mor

Cnm ben de ayni sikayetten daha gecen ay gittim doktora, oncelikle internet kafani karistirmasin, burnum akiyo yazsan allah korusun kansersin diyor sana:)
Hastanede tam kan sayimi yapacaklar, kan degerlerine bakacaklar. Bana bir de trombosit fonksiyon testi yaptilar, trombosit sayisi kan sayiminda uygun miktarda ciksa bile islevlerini tam olarak yerine getiriyor mu diye kontrol ettikleri bi test bu. Doktor soyler muhtemelen ama sen yine de hatirlat. Bir de adet kanaman az mi cok mu? Dis etlerin sik kanar mi?

Evet haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…