merhaba arkadaşlar, 22 haftalık gebeyim. benim gebeliğimin 12. haftasından bu yana sağ bacağımın iç kısmında ağrı oluyor. uzun süre uzanınca kalkamıyorum. çok fazla ağrı oluyor. özellikle geceleri tuvalete giderken çok fena oluyor. idrar da baskı yapıyor. kendi başıma yataktan kalkamıyorum. lavaboya gidince kısmen rahatlıyorum. ligament ağrıları gibi değil yani çok şiddetli ve bir dakikadan sonra kesilen ağrılar değil. birden kalkınca ağrı yapıyor. ama ben dolaştıkça ağrı geçiyor. doktorum normal dedi. ama etrafımda böyle olan gebe yok. yaşam kalitem düştü uzanıp dinlenmeye korkuyorum benim gibi olan var mı? sonradan azalır mı?
canım benimde sağ bacağımın dış kısmına bi ağrı giriyor geceleri uyandırıyor beni uykudan kalkıp gezince anca geçiyor bunun dışında kasıklarımda çok ağrı oluyor hatta vajinamın üstündede özellikle uzanıp yattığımda dinlenmiş olmam gerekirken daha fazla artıyor ağrılar ve doktorum kalsiyum,magnezyum kullandırdığı halde geçmiyor bazen dizime giriyor. bol bol süt ürünleride tüketiyorum ama kesemedik bi türlü
39+1 olduk ben de sorunsuz bır hamılelık gecırıyorum dıye sevınırken bacak agrılarım cıktı sureklı oturursam agrıyor,ıs yaparsam da agrıyor. anlamadım.sag bacagımın dıs kısmı cok agrıyor sol da aynı sekılde agrımaya basladı doguma az kaldı dıye sabredıyorum
çok saolun arkadaşlar. en azından sizin son haftalar ben ne yapacağım bilemiyorum. bu kadar erken başlamasının bir nedeni de yokmuş doktorum şansızsın dedi. pöffffffff neyse buna da şükür diyelim. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin....