bacağının 1 hafta kısa olması...

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
ben 34 haftalık hamileyim.bugün doktora gittik.kilosu 2.400 fakat doktor bacağı vücuduna göre 1 hafta kısa dedi.korktuk doktora sorduk.önemli birşey değil 2 hafta sonra belki tamamlar bazı insanların uzun bazılarının kısa olur dedi korkulucak birşey değil dedi ama işte annelik iç güdüsü insan yinede korkuyor.1 hafta önemli midir ve böyle birşey yaşayan varsa ve aydınlatırsa çook sevinirim...

Benim butun vücut degerleri birbirini tutmuyordu. Yani bacak kısa bas 2 hafta ileri karın cevresi kendi halinde Leyla.. Benim doktorum sınırlar dahilinde oldugu icin degerler hep gülerek biçseniz cocuk koca kafalı olacak der gulerdi. Bı hafta hic onemli degil hic korkma. Benim Bebisim 2 hafta onden giden kafayı normal doğumla çıkardı dışarı. Simdi bı tatli bı görsen. Boyuda anasına çekecek benn 1.78im:1:

Benim butun vücut degerleri birbirini tutmuyordu. Yani bacak kısa bas 2 hafta ileri karın cevresi kendi halinde Leyla.. Benim doktorum sınırlar dahilinde oldugu icin degerler hep gülerek biçseniz cocuk koca kafalı olacak der gulerdi. Bı hafta hic onemli degil hic korkma. Benim Bebisim 2 hafta onden giden kafayı normal doğumla çıkardı dışarı. Simdi bı tatli bı görsen. Boyuda anasına çekecek benn 1.78im:1:
çok saol yorumun için içimi rahatlattın..

bence de sorun değil kısalığı.. benim bebeğiminde karın çevresi küçük, başı büyük çıkıyordu. son kontrolde karın çevresi hala küçük ama baş ölçüsü normale dönmüş, bu kezde bacaklar 1 hafta önde..

o yüzden doğmadan bilemiycez bebişlerimizin ölçülerini :)

endişelenme canım...bir şey olmaz inşallah. ayrıca çoğu insanın vücut ölçüleri değişiktir zaten. kimisinin gövdesi uzun bacakalrı kısadır. allah başka dert vermesin takma kafaya....

endişelenme canım...bir şey olmaz inşallah. ayrıca çoğu insanın vücut ölçüleri değişiktir zaten. kimisinin gövdesi uzun bacakalrı kısadır. allah başka dert vermesin takma kafaya....
teşekkürler yorumun için.aslında kafama çok takmamam gereken birşey ama benim bebeğimde 18 haftalıkken kafasında koroid pleksus kisti vardı şimdi kayboldu ama acaba bu bacağının 1 hafta kısalığı bununla alakalı olebilir mi diye içim içimi yiyor bir sorun olur mu diye.Herşey allahtan zaten bu satten sonrada yapılacak bişey yok sadece dua.ama işte annelik içgüdüsü..

Back
X