Bacak ağrısı

Deepikapr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
388
62
73
İstanbul
İyi akşamlar kızlar

Annemin bacakları bu aralar çok şişti sürekli bir sızı varmış oynatamıyor. Doktora pek gitmez kendisi ikna edemiyoruz bir türlü. Kolonya sürüp masaj yapıyorum biraz işe yaradığını söylüyor. Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi yardımcı olur musunuz

Canım geçmiş olsun. Lakin doktora gitmeden
rahatsızlığını öğrenme ihtimalimiz yok maalesef.
Tuz tuketimini minumum seviyeye düşürüp, su tuketimini
artırmalı ki vücuttaki ödem atılabilsin. Düzenli yürüyüş şart.

Teşekkür ederim canım.

Kadın bütün gün evde anca alışverişe çıkar dışarı yani yürüyüş ihtimali pek yok. Çay içince çok daha azıyormuş ağrılar kahve içince de rahatlıyormuş. Ben de pek fazla kahve içmesini istemiyorum Allahım sen şifa ver..

Hastalığını bilmeden aktardan ne alacaksınız ki? Bacak ağrısı çoğu zaman sadece bacak ağısı değildir. Böbrek yetmezliği olabilir, damar tıkanıklığı olabilir. Annenizi böbrek yetmezliğinden, kalp krizinden, beyin kanamasından kaybetmek istemiyorsanız tutun kolundan zorla da olsa götürün hastaneye. Yoksa çok üzülürsünüz. Hastalığın şakası olmaz. Aktarı, otu, çöpü hiç olmaz.

Çok haklısınız

Bir yolunu bulup doktora götürmeye ikna edin,belki de önemli bir şeydir (Allah korusun) , ihmal etmeyin.

Çok geçmiş olsun...

bacak şişligi aslında pek önemsenmez ama
çok ciddi rahatsızlıkların habercisi olabilir
bunlardan biride kalp hastalıkları malesefki
en kısa zamanda hastaneye götürün
aktarla kolonyayla olacak iş degil

Bnm anmde gitmiyor doktora cok ciddi hastaliklari var bi de. Üstüne bi de gece gunduz sinir stres. Sonra da bana bakmiyorsunuz odaniza girip cikmiyorsunuz ben agrilar sizilar cekiyorum deyip duruyor. Ne olacak halimiz bakalim. Size de gecmis olsun. Ikna edilebilecekse ikna edip yalvarip yakarip goturun gotrmeye calisin dra. Belki sizinki gider.

oncelikle gecmis olsun bende bacak agrisi cok cektim direndim doktora gitmemekte ancak son zamanlarda dayanilacak gibi degildi gittim sok oldum bacagima pihti atmis benim kan pihtilasmam varmis ayricada romatizmam simdi kan sulandirici aliyorum bacak agrisina bir ilacim var sukurler olsun dahada iyiyim geceleri inliyodum agridan resmen gitsin annen ciddi olabilir

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..
Bakalım gideceğiz inşallah kötü bir şey olmaz.

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim. Ambulansi arayip mesgul etmeyin de hastaneye gidip bakim araclarinin annenizi evden almasini isteseniz fiyati varsa eger ve uygunsa odesiniz oyle de mi gelmez aklima bi cozum bu geldi :/

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim. Ambulansi arayip mesgul etmeyin de hastaneye gidip bakim araclarinin annenizi evden almasini isteseniz fiyati varsa eger ve uygunsa odesiniz oyle de mi gelmez aklima bi cozum bu geldi :/

canım çok teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun.

Annem şu an çok iyi yürüyebiliyor arada bir şişiyordu bacakları ben masaj yapnca da geçiyor çok şükür. Allaha şükür o kadar kötü durumda değiliz ama bu olmayacağımız anlamına da gelmiyor o yüzden götüreceğim inşallah. Tekrar teşekkür ederim

bacaktaki siskinlik hafife alinmamali, zorlada olsa tut kolundan gotur anneni. Tansiyon sorunu varsa ondan kaynaklanir tuzlu yiyorsa hemen kessin. Onun disinda her turlu hastalik olabilir, insallah sadece normal bi bacak agrisidir

bacaktaki siskinlik hafife alinmamali, zorlada olsa tut kolundan gotur anneni. Tansiyon sorunu varsa ondan kaynaklanir tuzlu yiyorsa hemen kessin. Onun disinda her turlu hastalik olabilir, insallah sadece normal bi bacak agrisidir

inşallah canım benim ama iyiyim deyip geçiştiriyor işte. Kadın kendini bildi bileli doktora gitmedi anca doğum zamanı gitmiş o yüzden pek sevmiyor kendi kendinin doktoru olmaya çalışıyor ama artık yeter bence de. Çok teşekkür ederim canım

Rica ederim ne demek insallah kotu bisey cikmaz aanneniz de inat etmeden gider saglik ihmale gelmiyor maalesef :) tekrar gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…