Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İKİCANIMVAR merhaba. Forumu düzenli takip edemediğim için, kime ameliyat olacağını okuyamadım. Kime ameliyat olacaksın, özel mesajda söyler misin bana? Benim de 1 hafta sonra ameliyatım var. Çok merak ettim doktorumuz aynı mı diye..

biz de şimdi senin doktorunu merak ederiz :1: kolay gelsin, sonuçtan haberdar et lütfen. sağlıkla kolaylıkla geçsin :)

biz de şimdi senin doktorunu merak ederiz :1: kolay gelsin, sonuçtan haberdar et lütfen. sağlıkla kolaylıkla geçsin :)

YENİDE sana da merhaba. Doktor ismini burada yazma konusunda takıntılıyım :61: Baş harflerini yazsak bile, artık tanındıkları için her halükarda reklamlarını yapmış oluyoruz aslında. Ama özelden mesaj olarak yazacağım şimdi sana doktorumu... Ayrıca bu benim ikinci ameliyatım olacak. Hayırlısı bakalım, inşallah sağlıkla atlatırım. Teşekkürler...

YENİDE sana da merhaba. Doktor ismini burada yazma konusunda takıntılıyım :61: Baş harflerini yazsak bile, artık tanındıkları için her halükarda reklamlarını yapmış oluyoruz aslında. Ama özelden mesaj olarak yazacağım şimdi sana doktorumu... Ayrıca bu benim ikinci ameliyatım olacak. Hayırlısı bakalım, inşallah sağlıkla atlatırım. Teşekkürler...

çok teşekkürler keşke cevap için. mesaj kutun dolu, buradan yazıyorum. iki ay önce oldum ben de ameliyat. tecrübelisin, daha rahat geçecektir, kolaylıklar, güzellikler diliyorum :)

ben doktorla görüşmeye kucağımda bebişimle tek başıma gitmiştim sağolsun kızım doğru düzgün muayene bile ettirmedi kaldıki konuşmak nerdee. Önümüzdeki hafta cumartesi günü için tekrar randevu aldım ayrıntılı bir şekilde konuşacağım. Olası riskleri, ilk seferde sonuç başarısız olursa ikincisinin ücretini, benim üst bacağımdada açıklık var ve dizlerim birleşmiyor bunlara ne yapacağını yani herşeyi soracağım ve sizleri aynı gün bilgilendireceğim.
Harikasin ya evet ust bacak olayini bn de merak ediyorum:) en cok da olasi riskleri:(

çok teşekkürler keşke cevap için. mesaj kutun dolu, buradan yazıyorum. iki ay önce oldum ben de ameliyat. tecrübelisin, daha rahat geçecektir, kolaylıklar, güzellikler diliyorum :)

Evet mesaj gönderemeyince farkettim kutunun dolu olduğunu.. İnsanoğlu her zaman cesaret gösteremeyebiliyor, korkuyor. İnşallah dediğin gibi olur. Teşekkürler iyi dileklerin için..:61:

Benim doktorumu düşünüyorsan emin ol yardımcı olur. Ben 2 ameliyat birden düşünüyordum o zaman çokta güzel indirim yapmıştı. Şimdi sadece bacak dolgusuna karar verdiğim için fiyat yine 4.500 oldu bende bu konuda indirim için çok ısrar etmek istemedim. Açıkçası korktum yapılacak işlem basite alınır diye. Sen en başta konuşup iyi bir fiyat alırsın diye düşünüyorum.

vanillasky sen hangi doktora ameliyat olacaksın? fiyat çok iyiymiş..

mesaj sayım 100e ulaşsın diye 40 takla atıyorum ama bi türlü ulaşamıyorum:( ben e.k. ile görüştüm, bir kaç ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. istanbulda ona ameliyat olmak isteyen kimler var birlikte gitsek hem destek oluruz birbirimize hem indirim alırız

mesaj sayım 100e ulaşsın diye 40 takla atıyorum ama bi türlü ulaşamıyorum:( ben e.k. ile görüştüm, bir kaç ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. istanbulda ona ameliyat olmak isteyen kimler var birlikte gitsek hem destek oluruz birbirimize hem indirim alırız

Ne kdr istiyor silikon icin bilgin var mi gerci kisiden kisiye degisiyodur dmi

silikon fiyatları herkes için sabit diye biliyorum. sanirm yağ enjeksiyonu olursa o zaman kişinin yağ oranına göre değişir(yani öyledir gibi geldi bana:)

İKİCANIMVAR merhaba. Forumu düzenli takip edemediğim için, kime ameliyat olacağını okuyamadım. Kime ameliyat olacaksın, özel mesajda söyler misin bana? Benim de 1 hafta sonra ameliyatım var. Çok merak ettim doktorumuz aynı mı diye..

Seninde az kalmış.Umarım senin ameliyatındada her şey yolunda gider ve bizlere burdan hep güzel haberlerini yazarsın.

Arkadaşlar şu sıralar çok kilo aldım,hemde kısa sürede.Diyete başlamam lazım.Ama diyete başladığım gün normalden daha çok yeme hissi geliyor.Nasıl acayip bir şeydir bu anlamadım.neyse bir yeşil çay demliyimde içiyim bari,akşam yediklerimin vicdan azabı var hala üzerimde.:1::ssz:

Arkadaşlar şu sıralar çok kilo aldım,hemde kısa sürede.Diyete başlamam lazım.Ama diyete başladığım gün normalden daha çok yeme hissi geliyor.Nasıl acayip bir şeydir bu anlamadım.neyse bir yeşil çay demliyimde içiyim bari,akşam yediklerimin vicdan azabı var hala üzerimde.:1::ssz:
Allah ayni istahtan bna da nasip etsn 165boyum 42 kilom aynda kemklerm ortada resmen:/ gogus desen sanki ergenlige yeni griyorm
Hc genc kiz havasnda deglm hele bikini giydysem bide cocuk oluveriyorum:))

Back
X