Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bnm de 100 msjm dolmadi dostum ya :( o.i net 5500 dedi gorsme icn de ucret almiyo ama brda ona olan kmse yok sanrm herkes belli doktorlari seciyo

:( haklısın.. korkuyorum silikondan çok kaslı olur yada kalın olur diye. zaten kalın bacaklarım bi de silikon olunca vücut geliştirmeci gibi olurum:)) ameliyat olan forumdan kaçıyor, tüm yazılanları da okumaya ömrüm yetmez zaten:) birileri keşke detaylıca silikonu fiyat aralığını iyileşme sürecini fln anlatsa

Allah ayni istahtan bna da nasip etsn 165boyum 42 kilom aynda kemklerm ortada resmen:/ gogus desen sanki ergenlige yeni griyorm
Hc genc kiz havasnda deglm hele bikini giydysem bide cocuk oluveriyorum:))

oldukça zayıfmışsın,benim en zayıf hallerim bile o kadar olmadı hiç.aslında 1 ay kadar kalsan yanımda kendi kiloma getiriirm seni:1:

Bn bu yaz bu olayi bitiricem niyetlendim bakalim en azndan denedm derim aklimda kalmaz. Olursam herkesi bilgilendiricem en ince detayina kdr. Biliyorum bi gorusmeye gitsem hemen ikna edilicem:)) bi an once gtmeliyim butun bu soru isaretleri de yok olur boylece.

oldukça zayıfmışsın,benim en zayıf hallerim bile o kadar olmadı hiç.aslında 1 ay kadar kalsan yanımda kendi kiloma getiriirm seni:1:
Dostum bide tembellikten sanrm hc mutfaga gresm gelmiyo erkek olacakmism da olmamis iste:p hayir abur cubur da yemiyorum ne dondurma ne cikolata cezbetmiyo ki herkes bayilir. Hcbse dert degl bacaklarm guzel olaydi iyiydi yaa :))

Ya boyle sikayet ederken aklma arkdsm geliyo hep. O da hep suram soyle buram boyle ben estetik olcam banane derdi. bi kaza gecrdi her yeri darmadagin oldu smdi eski haline razi. Estetigi aklndan ble gecrmiyo korkusundan.

Dostum bide tembellikten sanrm hc mutfaga gresm gelmiyo erkek olacakmism da olmamis iste:p hayir abur cubur da yemiyorum ne dondurma ne cikolata cezbetmiyo ki herkes bayilir. Hcbse dert degl bacaklarm guzel olaydi iyiydi yaa :))

Benimde mutfaktan çıkasım gelmiyo.az önce yeşil çay doldurmaya giderken bile şeytan dürtüyo 'bir şeyler ye ,bir şeyler ye'şimdilik uymadım kendisine ama yarın ???

memko özel mesajın için çok teşekkür ederimm:) onu da bir araştırayım..malum herşey maddiyata bakıyor ve arada ciddi bir fiyat farkı var:(

Benimde mutfaktan çıkasım gelmiyo.az önce yeşil çay doldurmaya giderken bile şeytan dürtüyo 'bir şeyler ye ,bir şeyler ye'şimdilik uymadım kendisine ama yarın ???

Arkadaşım. Yemenin psikolojik temelleri üzerine bir konu lazım. Var mı acaba? 6 kilo vermem lazım

Kızlar kendinize psikolojik falan bahaneler bulmayın. Tutamıyorsunuz işte kendinizi. :))) Bir hafta sıkı bir şekilde diyet yapsanız zaten mide küçülmeye başlıyor. İnsanın süt içse doyar hale geliyor. Stres hayatımızın merkezi resmen. İş stresi, aile stresi her şey insanı gün içinde geriyor ve böylece yiyerek rahatlama yoluna gidiyor insan bence. Bir de sürekli acıktıkça elma yiyin benim bir akrabam böyle zayıfladı.

Ben de yerim yerim kilo almam. Doktor yağların yetmez kilo al derse yandım. :)))

Memko sen niye zayıflamaya çalışıyorsun ki? Daha ameliyat olmadın o yağlar lazım değil mi sana?

Arkadaşım. Yemenin psikolojik temelleri üzerine bir konu lazım. Var mı acaba? 6 kilo vermem lazım

Kesinlikle haklısın arkadaşım.(gerçi ben kendi kendimi motive ederim çok güzel ama ),mutfakta bir dilim pizza var,ve şeytan şu saatte bile dürtüyo GİT YE GİT YE,HA ŞİMDİ YEMİŞSİN HA SABAH:1:diye ama karar verdim uymuyucam ona.yarından itibaren,yarın annemlere gidicem gerçi bozabilirim belki,o zaman en geç pazartesi kesin başlatıyorum diyet günlerimi.6,7 hatta 8,9 kilo vermem lazım:43:

Kızlar kendinize psikolojik falan bahaneler bulmayın. Tutamıyorsunuz işte kendinizi. :))) Bir hafta sıkı bir şekilde diyet yapsanız zaten mide küçülmeye başlıyor. İnsanın süt içse doyar hale geliyor. Stres hayatımızın merkezi resmen. İş stresi, aile stresi her şey insanı gün içinde geriyor ve böylece yiyerek rahatlama yoluna gidiyor insan bence. Bir de sürekli acıktıkça elma yiyin benim bir akrabam böyle zayıfladı.

Ben de yerim yerim kilo almam. Doktor yağların yetmez kilo al derse yandım. :)))

Memko sen niye zayıflamaya çalışıyorsun ki? Daha ameliyat olmadın o yağlar lazım değil mi sana?

Arkadaşım bendeki yağlar maşşalah,hepimize yeter.Bu arada biz kendimizi kandırıyoduk ne güzel psikolojik felan diye.sen şimdi dank diye tutamıyorsunuz kendinizi diyince kaldık ortada.:1:kesinlikle zayıflamamnın yolu o boğazı tutmaktan geçiyor. Beni ameliyat olamadım stresi sardı,Yenideyide ameliyat oldum rahatlığı.Yanibizim suçumuz yok gördüğün gibi bütün suçlu psikolojimiz.:1:

Son düzenleme:
Arkadaşım bendeki yağlar maşşalah,hepimize yeter.Bu arada biz kendimizi kandırıyoduk ne güzel psikolojik felan diye.sen şimdi dank diye tutamıyorsunuz kendinizi diyince kaldık ortada.:1:kesinlikle zayıflamamnın yolu o boğazı tutmaktan geçiyor. Beni ameliyat olamadım stresi sardı,Yenideyide ameliyat oldum rahatlığı.Yanibizim suçumuz yok gördüğün gibi bütün suçlu psikolojimiz.:1:

O psikoloji yok muuu. Her kötülüğün başı o. :1:

Sizin kilonuzda ne varmış benimkini duyunda dudaklariniz ucuklasin. Boy: 1.58 kilo: 64 en kötüsüde kilo dağılımım iğrenç. Her sabah diyete basliyorum diyorum öğlen olmadan çikolata krizim başlıyor. Sonrası malum işte...

Sizin kilonuzda ne varmış benimkini duyunda dudaklariniz ucuklasin. Boy: 1.58 kilo: 64 en kötüsüde kilo dağılımım iğrenç. Her sabah diyete basliyorum diyorum öğlen olmadan çikolata krizim başlıyor. Sonrası malum işte...

bende sana yakınım canım.ama kilo dağılımım güzel Allahtan.aldımmı her yerden alıyom.Ama ne kadar kilo alırsam alıyım göbeğim ve midem çıkmaz asla.sanırım o konuda şanslıyım .

arkadaşım heyecandan uyuyamıyorsun sanırım.ben bile heyecanlandım valla senin için.

Yok arkadaşım nerdee. Benim çocuklar hala ayakta hep birlikte oturuyoruz valla. Heyecan desen sıfır daha çok korku başladı ya bir terslik çıkarsa diye düşünüyorum sürekli. Buradan bütün arkadaslara duyurulur en güzeli evlenmeden önce egerki evlendilerse muhakkak çocuk dogurmadan önce ameliyat olsunlar. Sorumluluk duygusu çok ağır :((

Son düzenleme:
Yok arkadaşım nerdee. Benim çocuklar hala ayakta hep birlikte oturuyoruz valla. Heyecan desen sıfır daha çok korku başladı ya bir terslik çıkarsa diye düşünüyorum sürekli. Buradan bütün arkadaslara duyurulur en güzeli evlenmeden önce egerki evlendilerse muhakkak çocuk dogurmadan önce ameliyat olsunlar. Sorumluluk duygusu çok ağır :((

Benim çocuklarda öyleydiler.Bence bacaklarını yaptırıp mutlu olunca o sorumluluk bile daha kolay gelir.Güzel bacaklarınla bakarsın çocuklarına :emir_bebek:

Diyete girince aklima sürekli neleri yememem gerektigi geliyor, çıkmıyor aklımdan ve acıkıyorum dogal olarak!!!

Neyse,konu başlığını dağıtmayayım :))

Son düzenleme:
Diyete girince aklima sürekli neleri yememem gerektigi geliyor, çıkmıyor aklımdan ve acıkıyorum dogal olarak!!!

yenide herkes çıktı ben hala buralardayım arkadaşım,eşeleyip duruyom eski sayfaları.aynen banada öyle oluyor,normalde aklıma gelmeyen şeyler geliyor

Back
X