Bnm de 100 msjm dolmadi dostum yao.i net 5500 dedi gorsme icn de ucret almiyo ama brda ona olan kmse yok sanrm herkes belli doktorlari seciyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de 100 msjm dolmadi dostum yao.i net 5500 dedi gorsme icn de ucret almiyo ama brda ona olan kmse yok sanrm herkes belli doktorlari seciyo
Allah ayni istahtan bna da nasip etsn 165boyum 42 kilom aynda kemklerm ortada resmen:/ gogus desen sanki ergenlige yeni griyorm
Hc genc kiz havasnda deglm hele bikini giydysem bide cocuk oluveriyorum:))
Dostum bide tembellikten sanrm hc mutfaga gresm gelmiyo erkek olacakmism da olmamis isteoldukça zayıfmışsın,benim en zayıf hallerim bile o kadar olmadı hiç.aslında 1 ay kadar kalsan yanımda kendi kiloma getiriirm seni![]()
Dostum bide tembellikten sanrm hc mutfaga gresm gelmiyo erkek olacakmism da olmamis istehayir abur cubur da yemiyorum ne dondurma ne cikolata cezbetmiyo ki herkes bayilir. Hcbse dert degl bacaklarm guzel olaydi iyiydi yaa :))
memko özel mesajın için çok teşekkür ederimm:) onu da bir araştırayım..malum herşey maddiyata bakıyor ve arada ciddi bir fiyat farkı var![]()
Benimde mutfaktan çıkasım gelmiyo.az önce yeşil çay doldurmaya giderken bile şeytan dürtüyo 'bir şeyler ye ,bir şeyler ye'şimdilik uymadım kendisine ama yarın ???
Arkadaşım. Yemenin psikolojik temelleri üzerine bir konu lazım. Var mı acaba? 6 kilo vermem lazım
Kızlar kendinize psikolojik falan bahaneler bulmayın. Tutamıyorsunuz işte kendinizi. :))) Bir hafta sıkı bir şekilde diyet yapsanız zaten mide küçülmeye başlıyor. İnsanın süt içse doyar hale geliyor. Stres hayatımızın merkezi resmen. İş stresi, aile stresi her şey insanı gün içinde geriyor ve böylece yiyerek rahatlama yoluna gidiyor insan bence. Bir de sürekli acıktıkça elma yiyin benim bir akrabam böyle zayıfladı.
Ben de yerim yerim kilo almam. Doktor yağların yetmez kilo al derse yandım. :)))
Memko sen niye zayıflamaya çalışıyorsun ki? Daha ameliyat olmadın o yağlar lazım değil mi sana?
Arkadaşım bendeki yağlar maşşalah,hepimize yeter.Bu arada biz kendimizi kandırıyoduk ne güzel psikolojik felan diye.sen şimdi dank diye tutamıyorsunuz kendinizi diyince kaldık ortada.kesinlikle zayıflamamnın yolu o boğazı tutmaktan geçiyor. Beni ameliyat olamadım stresi sardı,Yenideyide ameliyat oldum rahatlığı.Yanibizim suçumuz yok gördüğün gibi bütün suçlu psikolojimiz.
![]()
Sizin kilonuzda ne varmış benimkini duyunda dudaklariniz ucuklasin. Boy: 1.58 kilo: 64 en kötüsüde kilo dağılımım iğrenç. Her sabah diyete basliyorum diyorum öğlen olmadan çikolata krizim başlıyor. Sonrası malum işte...
arkadaşım heyecandan uyuyamıyorsun sanırım.ben bile heyecanlandım valla senin için.
Yok arkadaşım nerdee. Benim çocuklar hala ayakta hep birlikte oturuyoruz valla. Heyecan desen sıfır daha çok korku başladı ya bir terslik çıkarsa diye düşünüyorum sürekli. Buradan bütün arkadaslara duyurulur en güzeli evlenmeden önce egerki evlendilerse muhakkak çocuk dogurmadan önce ameliyat olsunlar. Sorumluluk duygusu çok ağır(
Benimde mutfaktan çıkasım gelmiyo.az önce yeşil çay doldurmaya giderken bile şeytan dürtüyo 'bir şeyler ye ,bir şeyler ye'şimdilik uymadım kendisine ama yarın ???
Diyete girince aklima sürekli neleri yememem gerektigi geliyor, çıkmıyor aklımdan ve acıkıyorum dogal olarak!!!