Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikicanımvar tebrik ederim gününü de almışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey yolunda gider. Dualarım seninle olacak.
Ay gdelim nolurr :))arkadaşlar darkpearl in bahsettiği doktora(o.i.) ameliyat olan var mı? bilgi verebilir misiniz lütfen
darkpearl görüşmeye gidelim mi haftaya:)
Arkadaşım bendeki yağlar maşşalah,hepimize yeter.Bu arada biz kendimizi kandırıyoduk ne güzel psikolojik felan diye.sen şimdi dank diye tutamıyorsunuz kendinizi diyince kaldık ortada.kesinlikle zayıflamamnın yolu o boğazı tutmaktan geçiyor. Beni ameliyat olamadım stresi sardı,Yenideyide ameliyat oldum rahatlığı.Yanibizim suçumuz yok gördüğün gibi bütün suçlu psikolojimiz.
![]()
Arkadaşlar bendede tam tersi oldu ya, ameliyat sonrası acayip motive oldum, daha güzelleşmek için biraz kilo vermeye karar verdim ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Yaklaşık 3-4 kilo da verdim. Tabi ameliyat dönemi de iştahım kesilmişti biraz. (öncesi ve sonrası) Hedefim 3 kilo daha vermek ve 58'e inmek. Bakalım nasıl olacak?
Hadi bakalım hepinizi diyete daha doğrusu daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum:))))) İnanın daha mutlu olacağız:)))
Arkadaşlar bendede tam tersi oldu ya, ameliyat sonrası acayip motive oldum, daha güzelleşmek için biraz kilo vermeye karar verdim ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Yaklaşık 3-4 kilo da verdim. Tabi ameliyat dönemi de iştahım kesilmişti biraz. (öncesi ve sonrası) Hedefim 3 kilo daha vermek ve 58'e inmek. Bakalım nasıl olacak?
Hadi bakalım hepinizi diyete daha doğrusu daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum:))))) İnanın daha mutlu olacağız:)))
Seninde az kalmış.Umarım senin ameliyatındada her şey yolunda gider ve bizlere burdan hep güzel haberlerini yazarsın.
Sizin kilonuzda ne varmış benimkini duyunda dudaklariniz ucuklasin. Boy: 1.58 kilo: 64 en kötüsüde kilo dağılımım iğrenç. Her sabah diyete basliyorum diyorum öğlen olmadan çikolata krizim başlıyor. Sonrası malum işte...
Ben de ameliyatım için kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor yaaa
![]()
Ben de ameliyatım için kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor yaaa
![]()
arkadaşım nasılsın?bacaklarınla ilgili son durum nedir?kontrole gittinmi?![]()
Slm memko iyiyim çok şükür saol:)) Bacaklarımdaki kalan son çıkıntılarında belirginliği azaldı. Doktor onlarda tam düzelince 1 ay sonra daha iyi olacak dedi. Bakalım bekliyoruz. Dün anneler gününde herşeyi boşverip etek giymeye karar verdim ve kendime güzel bir elbise aldım ve onunla gezdim:)))
Slm memko iyiyim çok şükür saol:)) Bacaklarımdaki kalan son çıkıntılarında belirginliği azaldı. Doktor onlarda tam düzelince 1 ay sonra daha iyi olacak dedi. Bakalım bekliyoruz. Dün anneler gününde herşeyi boşverip etek giymeye karar verdim ve kendime güzel bir elbise aldım ve onunla gezdim:)))
keske iki yıl oldu burda okuyorum ilk ak yaptırdın sanırım tekrarmı yatırcaksın memnunsun biliyordum. hatta kalın diye şikayetin yokmuydu