Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar darkpearl in bahsettiği doktora(o.i.) ameliyat olan var mı? bilgi verebilir misiniz lütfen

darkpearl görüşmeye gidelim mi haftaya:)

Arkadaşım bendeki yağlar maşşalah,hepimize yeter.Bu arada biz kendimizi kandırıyoduk ne güzel psikolojik felan diye.sen şimdi dank diye tutamıyorsunuz kendinizi diyince kaldık ortada.:1:kesinlikle zayıflamamnın yolu o boğazı tutmaktan geçiyor. Beni ameliyat olamadım stresi sardı,Yenideyide ameliyat oldum rahatlığı.Yanibizim suçumuz yok gördüğün gibi bütün suçlu psikolojimiz.:1:

Arkadaşlar bendede tam tersi oldu ya, ameliyat sonrası acayip motive oldum, daha güzelleşmek için biraz kilo vermeye karar verdim ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Yaklaşık 3-4 kilo da verdim. Tabi ameliyat dönemi de iştahım kesilmişti biraz. (öncesi ve sonrası) Hedefim 3 kilo daha vermek ve 58'e inmek. Bakalım nasıl olacak?
Hadi bakalım hepinizi diyete daha doğrusu daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum:))))) İnanın daha mutlu olacağız:)))

Arkadaşlar bendede tam tersi oldu ya, ameliyat sonrası acayip motive oldum, daha güzelleşmek için biraz kilo vermeye karar verdim ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Yaklaşık 3-4 kilo da verdim. Tabi ameliyat dönemi de iştahım kesilmişti biraz. (öncesi ve sonrası) Hedefim 3 kilo daha vermek ve 58'e inmek. Bakalım nasıl olacak?
Hadi bakalım hepinizi diyete daha doğrusu daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum:))))) İnanın daha mutlu olacağız:)))

arkadaşım nasılsın?bacaklarınla ilgili son durum nedir?kontrole gittinmi?:16:

harikasın, peşindeyim geliyorum :46:

Seninde az kalmış.Umarım senin ameliyatındada her şey yolunda gider ve bizlere burdan hep güzel haberlerini yazarsın.

Merhaba MEMKO. Evet az günüm kaldı. Çok hissizim. Nasıl geçer, neler olur hiç bir şey düşünemiyorum. İnşallah güzel geçer de iyi haberleri verebilirim size.

Ya ben bir de ameliyat olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Kalacak bir yer bulamadım ameliyattan sonra. Acaba arabayla gitsem İstanbul'a , tekrar arabayla dönmem kolay olur mu acaba? Hiç arabayla gidip dönen oldu mu, bileniniz var mı?

Sizin kilonuzda ne varmış benimkini duyunda dudaklariniz ucuklasin. Boy: 1.58 kilo: 64 en kötüsüde kilo dağılımım iğrenç. Her sabah diyete basliyorum diyorum öğlen olmadan çikolata krizim başlıyor. Sonrası malum işte...

:( Ben de ameliyatım için kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor yaaa:50:

arkadaşım nasılsın?bacaklarınla ilgili son durum nedir?kontrole gittinmi?:16:

Slm memko iyiyim çok şükür saol:)) Bacaklarımdaki kalan son çıkıntılarında belirginliği azaldı. Doktor onlarda tam düzelince 1 ay sonra daha iyi olacak dedi. Bakalım bekliyoruz. Dün anneler gününde herşeyi boşverip etek giymeye karar verdim ve kendime güzel bir elbise aldım ve onunla gezdim:)))

Slm memko iyiyim çok şükür saol:)) Bacaklarımdaki kalan son çıkıntılarında belirginliği azaldı. Doktor onlarda tam düzelince 1 ay sonra daha iyi olacak dedi. Bakalım bekliyoruz. Dün anneler gününde herşeyi boşverip etek giymeye karar verdim ve kendime güzel bir elbise aldım ve onunla gezdim:)))

Oh iyi yapmışsın :) gönlünce gez

Ohhhhhhh ne güzel .hatta devamı gelmeli bence aldığın cicilerin.:122:

keske iki yıl oldu burda okuyorum ilk ak yaptırdın sanırım tekrarmı yatırcaksın memnunsun biliyordum. hatta kalın diye şikayetin yokmuydu

Merhaba NIKNAME. Evet ikinci ameliyatımı olacağım inşallah bu hafta. İlk 7 ay belki memnundum bacağımdan ama hiç güvenle etek giyemedim. Ama 8. aydan itibaren erimeye başladı yağlarım. Temelli moralim bozuldu. O yüzden ikinci bir operasyon istiyorum. Sanırım bu benim son ameliyatım olur. İnşallah da memnun kalırım artık. Ayrıca bacaklarım benim hiç kalın olmadı :) Aksine şu an kilo almaya çalışıyorum :)

Back
X