Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrrr...çok ihmal ettim forumu ama memko kendime getirdi beni:))) bi bakayım ben yokken neler olmuş![]()
Bakalm ne diyecek bn de heyecanlandm smdi:)arkadaşlar ben de cumartesi günü için o.i. den randevu aldım gidip bi konuşacağım. bir de fotoğraf ekledim ama yazın çektirdiğim bi fotoğraftan kesip koydum. bilmiyorum silikon mu olsun yoksa yağ enjeksiyonu mublackdaisy senden ses çıkmadı gelcek misin benimle ctesi
selam arkadaşlarr yeni bi fotoğraf ekledim, biraz daha net oldu.. sanırım yorumlarınızdan sonra silikondan vazgeçtim, yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama o da eriyoerimeyeni yok mu bunun yaa hangi doktora gitsem ki
Ozlmsr fotoğraflarına yorum yaptım, bence rahat ol gayet başarılı olur. Bana üst Bacağın alttan kalın gibi geldi. Tamamını göremediğim için. O zaman yukarıyı inceltir aşağıyı doldurur :) çok güzel olur
selam arkadaşlarr yeni bi fotoğraf ekledim, biraz daha net oldu.. sanırım yorumlarınızdan sonra silikondan vazgeçtim, yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama o da eriyoerimeyeni yok mu bunun yaa hangi doktora gitsem ki
evet üst taraflar kalın ve yağlı, doktorlar bendeki fazlalıklarla hepinizin bacaklarına yağ enjeksiyonu yapabilirler :))
o.i. ye yağ enjeksiyonu olan var mı?? eridi mi arkadaşlar paylaşırsanız çok mutlu olurum
evet üst taraflar kalın ve yağlı, doktorlar bendeki fazlalıklarla hepinizin bacaklarına yağ enjeksiyonu yapabilirler :))
o.i. ye yağ enjeksiyonu olan var mı?? eridi mi arkadaşlar paylaşırsanız çok mutlu olurum
Bu arada slikon taktıran bir kaç arkadaş vardı hepsi aynı anda kayboldular ,nerelerdeler acaba?????
bende yağlarımı bağışlamaya hazırımziyan olmasın bari
![]()
aç mısın arkadaşım?
ben bir kilocuk verdim galiba
birlikte bağışlayalım, maksat arkadaşların işi görülsün :))
silikon taktıranlar şu an zor dönemde olabilirler, bence biraz düzelince yine aramıza katılacaklardır. ben o zaman yağ enjeksiyonu yaptırıyım, 3.500-4.500 arası demişti o.i. zaten bende fazlasıyla yağ olduğu için 3.500e yaptırabilirm sanırm[/QUOT
Biz buralardayız bekleriz![]()
aynı soruyu kaç gündür sormak istiyordum. birden geldiler, çabuk gittiler. hem fotoğraf da yükleyecekti...
:44: ???
evet çok memnunum diyen bir arkadaş vardı,birde buglemm vrdı foto yükleyeceklerdi.düşünen arkadaşlarada fikir olurdu ama....aradığımız kişilere şuan ulaşılamıyor...
aç mısın arkadaşım?
ben bir kilocuk verdim galiba
tebrik ederim bu arada arkadaşım,daha ne olduki başlayalı.Azmin elinden ne kurtulmuşki,eminin en kısa sürede idealindeki kiloya ulaşıcaksın.bende yeşil çay içiyorum![]()