• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sen onu bir de bana sor. Artık rüyamda bacak ameliyatları yapıyorum. O dereceye geldim. :50:

Senin bacakların da kötü değil ayrıca. Hepimiz gibi parantez bacaklısın :) ve yağ konulduğunda güzel bacakların olacak. Dışa doğru en fazla kıvrımı olan bacaklar benimkiler olsa gerek. Ama hiç sesim çıkıyor mu? Bir de zayıfım yaptırınca kalın olacak. Ama umrumda mı. Gerekirse eteğimi de giyer salınırım ortada kütük gibi bacaklarımla. Yeter ki parantez olmasın. :9:

Bu parantez lafı da hiç koşuma gitmiyor. Çarpık biraz daha sevimli duruyor. :))

Skoda birazda iyi gibi.Allahım inşallah en kısa sürede hepimizi bu sıkıntıdan kurtarır.

evet maleseffffffffffff:43:

Sağlık olsun MEMKO. Ben evli değilim, kendim karar verdim ameliyata ama parasını kredi çektim de ödedim. Çok mu iyi oldu, hayırrr, hala ilk ameliyatın borcunu ödüyorum. Düşün bir de ikinci ameliyat parası var :( Senin geç olsun temiz olsun. İnşallah ayarlarsınız eşinle...

Sağlık olsun MEMKO. Ben evli değilim, kendim karar verdim ameliyata ama parasını kredi çektim de ödedim. Çok mu iyi oldu, hayırrr, hala ilk ameliyatın borcunu ödüyorum. Düşün bir de ikinci ameliyat parası var :( Senin geç olsun temiz olsun. İnşallah ayarlarsınız eşinle...

inşallah canım.eşim bir şeyi kafama taktıysam onu muhakkak yapıcağımı bilir.Mesala bugün bunun en iyi örneğini yaşadım.Bu yaştan sonra ingilizce kursuna başladım ve sınavdan yüksek bir puan alarak sertifika almaya hak kazandım.:16:yani er yada geç Allah kısmet ederse olucam bu operasyonu.umarım sonuçta senin ve diğer arkadaşların ki gibi başarılı olur.

yatcan kalkcan ,yatcan kalkcan hopppppppppp ameliyat masasındasın:1:20 gün sonrada senin fotolara yorum yapıcaz .çok güzel diye

fotoğr. tek tek baktım..arkadaşım sonuç gerçekten güzel..ama anladığım kadarıyla sende benim gibi mükemmeliyetçisin daha daha iyi olsun istiyorsun..inşallahta olur..doktorunu öğrenebilir miyim? uzun zamandır takip edemediğim için kaçırmış olabilirimm..bilgilendirirsen sevinirim.

fotoğr. tek tek baktım..arkadaşım sonuç gerçekten güzel..ama anladığım kadarıyla sende benim gibi mükemmeliyetçisin daha daha iyi olsun istiyorsun..inşallahta olur..doktorunu öğrenebilir miyim? uzun zamandır takip edemediğim için kaçırmış olabilirimm..bilgilendirirsen sevinirim.

BUNNYBON doktorumun ismini özelden mesaj atıyorum şimdi, reklam olmasın.. :)

yatcan kalkcan ,yatcan kalkcan hopppppppppp ameliyat masasındasın:1:20 gün sonrada senin fotolara yorum yapıcaz .çok güzel diye

İnşallah arkadaşım o günleri bir gorseydim. Bu arada ben 20 gün falan bekleyemem en geç ameliyattan 5 gün sonra fotoğraf yüklerim. Benim için en doğru yorumların sizden geleceğini biliyorum.

İnşallah arkadaşım o günleri bir gorseydim. Bu arada ben 20 gün falan bekleyemem en geç ameliyattan 5 gün sonra fotoğraf yüklerim. Benim için en doğru yorumların sizden geleceğini biliyorum.

inşallah arkadaşım sanada banada ,ve bekleyen herkese nasip eder mevlam.her şey sorunsuz geçsinde senin için biz yaparız yorumlarımızı.juri gibi olduk zaten.:1:

Ameliyattan sonra 3 gün kadar yerinizden kalkmamanız ve sadece tuvalet ihtiyacınız için yerinizden kalkmanızı öneriyor doktor, yani kesinlikle araba kullanamazsınız.3 günden sonra yavaş yavaş yürüyebilirsiniz ama merdiven faklan çıkmamak gerekiyor

HEİDİCİK ameliyat günümü saymazsam dinlenmek için 3 günüm olacak tam. Sonra işe başlamam gerek. Çalışırken mecburen merdiven inip çıkmam da gerekecek. Yağlarım tutunmaz mı acaba, bu da düşündürüyor beni.

keske...teşekkür ederim gerçi sen bilirsin ama, bana soracak olursan bacakların gayet güzel manken bacağından ne farkı var onların daha bile eğri oluyor. Çektiğin ve çekeceğin acılara değecekse yaptır ama bence şu anki hali gayet süper.

HEİDİCİK ameliyat günümü saymazsam dinlenmek için 3 günüm olacak tam. Sonra işe başlamam gerek. Çalışırken mecburen merdiven inip çıkmam da gerekecek. Yağlarım tutunmaz mı acaba, bu da düşündürüyor beni.

Aslında ben olsam o bacaklara bir daha dokundurtmazdım, ama madenki istşiyorsun yaptır. Senin bacaklarında fazla bir işlem yapmayacak gibi görünüyor , çünkü fazla sorunlu değil, bundan dolayı sen biraz daha erken toparlanırsın gibime geliyor, ama alabilirsen birkaç gün rapor al da işin garanti olsun , ya da merdiven inip çıkarken çok dikkatli olacaksın ve işe oturup bacaklarını azık yüksek biyerde tut dinlendir ara ara.

kızlaaaarrrr...çok ihmal ettim forumu ama memko kendime getirdi beni:))) bi bakayım ben yokken neler olmuş:52:

Back
X