• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar şu sıralar çok kilo aldım,hemde kısa sürede.Diyete başlamam lazım.Ama diyete başladığım gün normalden daha çok yeme hissi geliyor.Nasıl acayip bir şeydir bu anlamadım.neyse bir yeşil çay demliyimde içiyim bari,akşam yediklerimin vicdan azabı var hala üzerimde.:1::ssz:

yeşil çay yağ eritiyor diyorlar içme bence:)

inşallah canım.eşim bir şeyi kafama taktıysam onu muhakkak yapıcağımı bilir.Mesala bugün bunun en iyi örneğini yaşadım.Bu yaştan sonra ingilizce kursuna başladım ve sınavdan yüksek bir puan alarak sertifika almaya hak kazandım.:16:yani er yada geç Allah kısmet ederse olucam bu operasyonu.umarım sonuçta senin ve diğer arkadaşların ki gibi başarılı olur.

olacak evet . sıkıntı yapma. biraz sabır ile her şey yoluna giriyor. eevet ama sabretmek çoook zor.....

ben de dua ediyorum bu ara inşallah erimezler diye. bi sürü elbise aldım boşa gitmesin valla:)))

keske...teşekkür ederim gerçi sen bilirsin ama, bana soracak olursan bacakların gayet güzel manken bacağından ne farkı var onların daha bile eğri oluyor. Çektiğin ve çekeceğin acılara değecekse yaptır ama bence şu anki hali gayet süper.

MENDİS teşekkür ederim. İnan ben aynada bacaklarıma baktığımda düzgün göremiyorum. Biraz kilo alınca üst bacağım daha da kalınlaştı. Alt bacak zayıf, üst bacak kalın, orantısız bir görüntü var. Ben en iyisi ameliyat öncesi bir fotoğraf çekeyim bu akşam. Albüme ekleyeyim. Hem son halini hep birlikte görelim hem de ameliyat sonrası karşılaştırma şansımız olsun...

MENDİS teşekkür ederim. İnan ben aynada bacaklarıma baktığımda düzgün göremiyorum. Biraz kilo alınca üst bacağım daha da kalınlaştı. Alt bacak zayıf, üst bacak kalın, orantısız bir görüntü var. Ben en iyisi ameliyat öncesi bir fotoğraf çekeyim bu akşam. Albüme ekleyeyim. Hem son halini hep birlikte görelim hem de ameliyat sonrası karşılaştırma şansımız olsun...

Keşke ameliyattan önce heryerini ölç bacaklarını ve biryere yaz , öyle daha net anlayabiliyor insan nekadar kalınlaştığını.

Keşke ameliyattan önce heryerini ölç bacaklarını ve biryere yaz , öyle daha net anlayabiliyor insan nekadar kalınlaştığını.

Ölçmek için bir mezuram falan yok ki HEİDİCİK. Bir iple falan ölçeyim bari. İpin uzunluğu da fikir verir bana sanırım. Ben 10 dakikada hemen bir fotoğraf çekineyim. Yükleyeyim albüme...

Ölçmek için bir mezuram falan yok ki HEİDİCİK. Bir iple falan ölçeyim bari. İpin uzunluğu da fikir verir bana sanırım. Ben 10 dakikada hemen bir fotoğraf çekineyim. Yükleyeyim albüme...

keske merhaba bende 1 ay önce ameliyat oldum bilmiyorum boşu boşuna sanki. on gün önce birgünde inceldi okadar sinirlerim bozuk ki okadar

keske merhaba bende 1 ay önce ameliyat oldum bilmiyorum boşu boşuna sanki. on gün önce birgünde inceldi okadar sinirlerim bozuk ki okadar

CENNETZ geçmiş olsun. İlk bir ay incelmesi çok normal. Çünkü ameliyat sonrası şişlikler iniyor doğal olarak. Ama ilk haline çok mu yaklaştı, neden moralin bozuldu?

Canım , iğne iplik satan yerlerde mezura yani metre satlıyor bir iki tl birşey 2 metre uzunluğunda plastik birşey ve çok kullanışlı arkadaşlar alın kilo verirken de ölçünüzü kontrol edersiniz , her evde bulunması gerekir, ben her hafta sabahları ölçerim , bileğimi ,baldırımın en kalın yerini, ve diz içi açıklığımı, böyle daha bilimsel oluyor, geçen ameliyatımda ameliyattan sonra 45 gün şişlikler indi ve eriyen eridi geri kalanlar hep ayni cm durdu, ama ölçmemiş olsaydım daha öncesini bilmediğim için kesin bir bilgiye sahip olamayacaktım

Canım , iğne iplik satan yerlerde mezura yani metre satlıyor bir iki tl birşey 2 metre uzunluğunda plastik birşey ve çok kullanışlı arkadaşlar alın kilo verirken de ölçünüzü kontrol edersiniz , her evde bulunması gerekir, ben her hafta sabahları ölçerim , bileğimi ,baldırımın en kalın yerini, ve diz içi açıklığımı, böyle daha bilimsel oluyor, geçen ameliyatımda ameliyattan sonra 45 gün şişlikler indi ve eriyen eridi geri kalanlar hep ayni cm durdu, ama ölçmemiş olsaydım daha öncesini bilmediğim için kesin bir bilgiye sahip olamayacaktım

HEİDİCİK yarın hiç vaktim olmayacak ama vakit bulabilirsem almaya çalışacağım. Ben yine de işimi garantiye alıp iple ölçeyim. Hiç ölçmemekten iyidir. Bu arada az önce fotoğraf çektim ve yükledim albümüme. Bacaklarımın son hali bu. Bakarsan sevinirim.

HEİDİCİK yarın hiç vaktim olmayacak ama vakit bulabilirsem almaya çalışacağım. Ben yine de işimi garantiye alıp iple ölçeyim. Hiç ölçmemekten iyidir. Bu arada az önce fotoğraf çektim ve yükledim albümüme. Bacaklarımın son hali bu. Bakarsan sevinirim.

Seve seve bakarım canım :)

Canım fotoğraf çekerken ayaklarnızı , topuklarnızı birleştirerek çekin ki iki bacak birbirine nekadar uzak çarpıklık nekadar daha iyi anlarız.Bence senin bacakların çok güzel, keşke benimkiler de seninkiler gibi olsaydı, 2, ci amaliyat sonrası bile 3 cm den fazla açıklık var arasında :(

Keşke sen cuma günü mü ameliyat olacaktın

Evet canım inşallah cuma günü, doktorum son dakika " yağların yetersiz! " deyip beni geri çevirmezse. Daha fazla kilo alamadım çünkü. Umarım yeterli olur. Tek endişem bu..
Bu arada dediğin gibi bir de ayaklarımı birleştirip fotoğraf çekileyim :)

Ayaklarımı birleştirip de çektim bir fotoğraf. Artık 1 ay sonra şişlikler inince karşılaştırmasını yaparım...

Back
X