tesekkür ederim amylee bu duyarliligin icin..benim icin beni düsünüp cözüm yollari aradigin icin..canim benim yaaa,cok sagol..gecen yaz kardesimin dügünü vardi esimden 3-5 gün erken gitdim Türkiyeye hazirliklar icin..hiyaluronik asit dolgusunu ucaga binecegim gün sabah yaptirdim,dolayisiyla esim görmedi..Türkiyeye gitmeden de gitdigim günün ertesi gününe tüyler icin lazer randevusu aldim..morariklarimi esim gördü..lazerden dedim,benim cildim hassas olunca böyle tepki verdi dedim..gercekten de bacaklarimin haricinde genital bölgede yanik izi gibi,siyrik gibi kabuklar olusmustu lazerden o yüzden anlamadi..simdi iki üst bacak icinde simetrik mercimek-pirinc kadar kanüllerin izi var ama lazerden saniyor sanirim..hic sormadi..bir daha lazer yaptirmami yasakladi..:)heeep böyle bi planlar ugrasmalar..ve ben cok aci cektim yapilirken,bir bilse..
simdi de damarlarim basen bölgemde alinan yag bölgesi icin bu bahaneyi uydurmak istiyorum,damarlarimi aldirdim demeyi..aslinda tam varis degiller,kilcar damarlar..ama ben buradada bi kere igne ile aldirmak icin doktora gitdim,1 seans yaptirdim sonuctan memnun kalmayip bir daha gitmedim,lazere karar verdim.o zaman da igne yerlerim sarili bandajliydi,hafif morarma olmustu bacaklarimda..simdi de lazer yaptirip,lazere vücudum böyle tepki verdi demeyi düsündüm..yag konan yerlerde nasil iz olur onlar icin ne derim bilmiyorum..esim doktor degil..bilemiyorum,insallah yine anlamaz...anlarsa da eeeeen kötü ihtimal napayim caresiz kaldim,beni buna sen itdin demeyi ben de düsündüm....cooooook kizacaktir tabiki ama...en korktugum böyle birsey olursa bana baktiginda hep yapay oldugunu düsünmesi,aklna bunu getirmesi..ama sizler esler sonra memnun kaliyor diyorsunuz....
Kesinlikle öyle. Bir kadını üstten aşağıya bir düşünün. Uzun boylu zayıf, renkli kocaman gözler, harika dudaklar, küçük omuzlar, dolgun göğüsler, incecik bel.... ve .....birbirine küsmüş de ayrı duran iki tane eğri çubuk. Al gitti bütün güzellik. Zaten insanlar aşağıdan yukarıya doğru bakarlar birini incelerken. Yani daha ilk bakışta çuvallıyoruz. :))))
Çok geçmiş olsun bibi umarım bacakların istediğin gibi olmuşturMerhaba kizlar.çok śükür atlattim.iyi geçmiś sadece halsizim.śükür śimdilik agrm sìzìm yokśu anda.detaylari sonra yazarìm
Sen yag enjeksiyonu mu yaptrmstn? Muayene ve danisma ne oluyor canim ya onun muayene ucreti 200 lira demstnz burda oyle okumustum sadece soyle bir bakip konusuyor mu muayenede yoksa testler fln da yapiyor mu bu 200 lira ne icndi:)) ayrica sen memnunsun galiba bu dokordan :)
Merhaba kizlar.çok śükür atlattim.iyi geçmiś sadece halsizim.śükür śimdilik agrm sìzìm yokśu anda.detaylari sonra yazarìm
Elcer durumuna üzüldüm, özellikle yurtdışında yaşıyor olman durumu daha da kötü yapıyor anlayabiliyorum ben de yurtdışındayken komplekse girmiştim resmen, çok güzeller ya, ama en çok da bacakları; aşırı güzel.. İnsan yani bunalıma girmesin de nolsun
Eki Görüntüle 720134
Bunlar ne ayol????
Merhaba kizlar.çok śükür atlattim.iyi geçmiś sadece halsizim.śükür śimdilik agrm sìzìm yokśu anda.detaylari sonra yazarìm😷
Memko senin için tekrar koydum resimlerimi istersen bakabilirsin :). isteyen diğer arkadaşlarım da bakabilir tabi .
hoşgeldin arkadaşım
Merhaba arkadaşım telefondan katılıyorum. Pek gelmiş sayilmam :) bu gece evde kaprisliler var, bozuluyor. ..
geçmiş olsun arkadaşım ,ne güzel atlattın gitti.darısı bizlere inşallah
cok uykum var,genede yazmaya calisacagim
arkadaşlar ben de bugün ameliyat randevusu aldım 17 haziran. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yenide arkadaşım sekreter hanım ''sizi 15 inde ararım 17 sinde ameliyata gelirsiniz'' dedi. Çok tuhaf geldi bana. Ameliyat öncesi herhangi bir tahlil falan yapılmıyor mu? Ne yiyip, içeceğim? Sen hastaneye ne götürdün? Herhangi bir ilaç, çorap, merhem falan alacak mıyım? Ne bileyim sanki dişçiye gideckmişim gibi mi gideceğim? Yenide arkadaşım seni ameliyata kadar çok rahatsız edecğim. Şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
bibi sana da çooook geçmiş olsun atlattın ağrın da hiiiç olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?