Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla kesinlikle memnun kalıyorlar:))) ama yaptırmasan da umurlarında olmuyor. İyi plan yapmışsın. Aslında keşke her şeyi tam olarak bilse de sıkıntılı günlerinde yanında olsa. Bir de 21 gün çorap giymek zorunluluğu vardı bende. sen be yapacaksın o konuda?

Yapmayın yaaa... Şimdi haremdeki abide hatun güzel değil mi mesela? Güzellik önce bakışlarda bence. Ama mükemmeli istiyoruz. Yani ben istediğimi giyebilmek istedim çok.ama pantolon olsa hayata küsmüyordum.

Ben memnunum valla. Evet muayenede konuşuyor bakıyor ölçüp biçiyor diyemiyorum ölçüyor ama biçmiyor:)))) fotoğraf çekiyor onun üzerinde gösteriyor falan. Ama tıbbi bir şey yok. Muayene ücretini işlem ücretinden düşüyor. Test hastaneye gidince yaptılar. İşte superdry denen sistem işte benimki. Bir de karnımdan doku alındı. Kesi yani

Bunlar ne ayol????

geçmiş olsun arkadaşım ,ne güzel atlattın gitti.darısı bizlere inşallah

...iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.allah hepinizden razi olsun.olanlara daima ömür boyu erimeyen bacaklar-henüz olmayanlarada en kisa zamanda istedikleri bacaklara kavusmalarini diliyorum.
ben su anda cok sükür iyiyim.yalnizca yag alinan yerlerde hafif sizlama var.daha hapa gerek duymadim.inslh böyle devam eder.sonradanda agriyabiliyormu acaba?
yag yalnizca karnimdan alinmis.ve yeterli yag cikmis.dizlerimin icinden de almis dr.bol bol enj te ettim dedi.geri kalaninida dondurup üc haftada bir 5-6 defa tekrarlayacakmis.istedigim dolguya ulasana kadar
size birsey söyleyeyimmi...bacaklarim coook güzel oldu.allahim erimesin,bir aksilik olmasin.enfeksiyon olmasin inslh
darisi tüm isteyenlerin basina:))

arkadaşlar ben de bugün ameliyat randevusu aldım 17 haziran. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yenide arkadaşım sekreter hanım ''sizi 15 inde ararım 17 sinde ameliyata gelirsiniz'' dedi. Çok tuhaf geldi bana. Ameliyat öncesi herhangi bir tahlil falan yapılmıyor mu? Ne yiyip, içeceğim? Sen hastaneye ne götürdün? Herhangi bir ilaç, çorap, merhem falan alacak mıyım? Ne bileyim sanki dişçiye gideckmişim gibi mi gideceğim? Yenide arkadaşım seni ameliyata kadar çok rahatsız edecğim. Şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

bibi sana da çooook geçmiş olsun atlattın ağrın da hiiiç olmaz inşallah.

hadi hayırlı olsun arkadaşım.sekreteri arıyıp bir sor istersen .yenide gitti sanırım msjnı görünce döner sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…