Ben girip duruyorum araya ama:)senin daha yeni arkadaşım,daha 3 ayın bile dolmadı .biraz daha sabret şöyle bir 6 ay 8 ay geçsin üzerinden.
memko da bizden miydi?
İnşallah canım ya, sen de ne iyisin :) kocan şanslı
yenide çok teşekkür ederim tekrar. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu geçmiş olsun sana. Dikkeat et arkadaşım sıcak şeyleri uzak tut bacaklarından.
ana bak bşr de krem varmış. Ne kremi bu fiyatı pahalı mı?
memko da bizden miydi?
çok güldüm buna yakendimi tarikat üyesi gibi hissettim. evet arkadaşım bende sizdenim.o dr dan olumlu elektrik aldım .işinin ehli olduğu belli,olursam inşallah büyük bir ihtimalle ona olucam
Memko sana dış yanlardan aliriz demiş miydi?
çok güldüm buna yakendimi tarikat üyesi gibi hissettim. evet arkadaşım bende sizdenim.o dr dan olumlu elektrik aldım .işinin ehli olduğu belli,olursam inşallah büyük bir ihtimalle ona olucam
dememişti ama inşallah o gün gelirde ameliyata girersem ayrıca istiyicem.ama dr kabul edermi bilmem.gerçi tv programında (senin gördüğün bayana)yanlardan alırız demişti.
Evet onun almış. Bende niye gerekli gormedi acaba, bence senin de alinabilirse çok güzel olur.
Ya dusunsenize biz genç kızken güzel bacaklara sahip olmak hayaldi. Şimdi nasıl güzel olacağını konusuyoruz. :))
Bu doktorlar çok para alıyor ama bize kimsenin veremeyecegini veriyor.
mümkün olduğunca dr adı vememeye çalıştım Hadi senle beraber el ele tutuşup olalım bari ben çok korkuyorum.
Hadi bibi sen de atlattın ne güzel. En kısa zamanda resim bekliyoruz. Memko bi biz kalacaz böyle galiba. Herkes yaptırıyo.
Elcer durumuna üzüldüm, özellikle yurtdışında yaşıyor olman durumu daha da kötü yapıyor anlayabiliyorum ben de yurtdışındayken komplekse girmiştim resmen, çok güzeller ya, ama en çok da bacakları; aşırı güzel.. İnsan yani bunalıma girmesin de nolsun
Eki Görüntüle 720134
Bunlar ne ayol????
ilginç???????Amylee nasılsın arkadaşım ?gitmedinmi hala dr
...iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.allah hepinizden razi olsun.olanlara daima ömür boyu erimeyen bacaklar-henüz olmayanlarada en kisa zamanda istedikleri bacaklara kavusmalarini diliyorum.
ben su anda cok sükür iyiyim.yalnizca yag alinan yerlerde hafif sizlama var.daha hapa gerek duymadim.inslh böyle devam eder.sonradanda agriyabiliyormu acaba?
yag yalnizca karnimdan alinmis.ve yeterli yag cikmis.dizlerimin icinden de almis dr.bol bol enj te ettim dedi.geri kalaninida dondurup üc haftada bir 5-6 defa tekrarlayacakmis.istedigim dolguya ulasana kadar
size birsey söyleyeyimmi...bacaklarim coook güzel oldu.allahim erimesin,bir aksilik olmasin.enfeksiyon olmasin inslh
darisi tüm isteyenlerin basina:))
Bibi haydi geçmiş olsun atlattın darısı başımıza :) Dondurduktan sonraki enjeksiyonlar da ücrete tabi mi? Bir de doktorun kim özelden yazar mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?