Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İnşallah canım ya, sen de ne iyisin :) kocan şanslı

tşk ederim arkadaşım,zaten çevremde ,ailemde güzin abla gibiyim.sıkıntıları paylaşmak ,pozitif olmaya çalışmak,insanların yükünü hafifletir.ama evliliğimde tam tersi şanslı olan taraf benim,bizdede hep eşim alttan alır,sakindir.

yenide çok teşekkür ederim tekrar. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu geçmiş olsun sana. Dikkeat et arkadaşım sıcak şeyleri uzak tut bacaklarından.

Sag ol arkadaşım, işte bir yanık izi de ameliyattan anı olarak kalacak :) Fotograflarda da belli oluyor Bacağın yanında, ucu görünüyor kırmızı.

Hadi bibi sen de atlattın ne güzel. En kısa zamanda resim bekliyoruz. Memko bi biz kalacaz böyle galiba. Herkes yaptırıyo.

çok güldüm buna yakendimi tarikat üyesi gibi hissettim.evet arkadaşım bende sizdenim.o dr dan olumlu elektrik aldım .işinin ehli olduğu belli,olursam inşallah büyük bir ihtimalle ona olucam

mümkün olduğunca dr adı vememeye çalıştım Hadi senle beraber el ele tutuşup olalım bari ben çok korkuyorum.

dememişti ama inşallah o gün gelirde ameliyata girersem ayrıca istiyicem.ama dr kabul edermi bilmem.gerçi tv programında (senin gördüğün bayana)yanlardan alırız demişti.

Evet onun almış. Bende niye gerekli gormedi acaba, bence senin de alinabilirse çok güzel olur.
Ya dusunsenize biz genç kızken güzel bacaklara sahip olmak hayaldi. Şimdi nasıl güzel olacağını konusuyoruz. :))
Bu doktorlar çok para alıyor ama bize kimsenin veremeyecegini veriyor.

kesinlikle haklısın çok para alıyorlar ve bize hayallerimizi veriyorlar.acaba senin ihtiyacın olmadığınımı düşündü yada yanlarada yağ yoktu belki,bana bir şey demedi ,benimde aklıma gelmedi sormak.ama sanırım her dr da almıyor dış yanlardan.aslında mendis sorabilir kendisi için.

mümkün olduğunca dr adı vememeye çalıştım Hadi senle beraber el ele tutuşup olalım bari ben çok korkuyorum.

eğer önümde maddi engel olmasaydı yazdı sıcaktı dinlemez yaptırırdım valla.hiç korkma arkadaşım,belki bir kaç gün acıyıcak o kadar işte.

Hadi bibi sen de atlattın ne güzel. En kısa zamanda resim bekliyoruz. Memko bi biz kalacaz böyle galiba. Herkes yaptırıyo.

sorma arkadaşım bizden sonra foruma gelenler bile yaptırdı.neyse geç olsun güç olmasın canım.bizimde güzel bacaklarımızın fotolarını paylaşıcağımız günler yakındır inşallah.kimselere anlatamadığım sorunumun çözümü olduğunu görmek bile benim için mucize oldu.

Bunlar ne ayol????

ilginç???????Amylee nasılsın arkadaşım ?gitmedinmi hala dr

Gayet açık değil mi? aa kızlar ben anlarsınız diye düşünmüştümmm:)) Bi yerde görmüştüm bunu nette, benim yurtdışındaki ruh halimi özetlio die koydum, çünkü türkiyede okadar takmıyorum yazın falan giyiyorum topuklu mini vs. ama avrupada kızlar hepsi uzun düzgün bacaklı ben kısa çöp bacaklı ve mahzun Yani elbette yurtdışına çıkmayan yoktur aranızda heralde ama gitmeyen görmeyen de bilmez, hele orda yaşamak çok zor olabilir bu açıdan elcerin durumu sanırım hepimizden kötü

Son düzenleme:

Bibi haydi geçmiş olsun atlattın darısı başımıza :) Dondurduktan sonraki enjeksiyonlar da ücrete tabi mi? Bir de doktorun kim özelden yazar mısın :)

Bibi haydi geçmiş olsun atlattın darısı başımıza :) Dondurduktan sonraki enjeksiyonlar da ücrete tabi mi? Bir de doktorun kim özelden yazar mısın :)

benim doktorum yurt disinda.eger istersen gened yazarim tabi.dondurduktan sonraki enjeksiyonlardan ücret almiyor.hic sanmazdim ama benden benden cok yag cikmis.ne kadar gerekirse o kadar enj edecek üc haftada bir.ama bildigim kadariyla istanbuldada donduran dr lar var .lady varmis o yaptirmis diyordu amely.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…