- 25 Şubat 2008
- 770
- 299
- 648
evet arkadaşım tek vefalı sen varsın bizi bırakmayan ve yardımcı olmaya çalışan silikon konusunda.çok sağo.
ben de haziranın 27sine ameliyat tarihi aldım silikon+yağ enj. üstesinden gelebilecekmiyim bakalım.iyileşme sürecinin bir an önce olması bnm için çok önemli.bir de seminerlerin 2. haftası vereceğim raporda müdür inşaallah bi sorun çıkarmaz.bizim müdür bu konularda çok takıktır,onun suratını çekmem inş. bide.bakalım hayırlısı.
teşekkür ederim cnm evet inş. hayırlı olur sonu.ben sadece a.k yi düşünmüştüm hep.yazında ona muayene olmuştum.başka dr.u araştırmadım hiç.ataşehirde olacak büyük ihtimal.ayın 25inde de ameliyattan önce ön görüşme olacak.bu görüşme zaten kesin yapılmalı çünkü dr. beni hatırlamıyodur bile.bacaklarıma bakıp tekrar yorum yapması gerek.muayenede silikon+yağ diye kendisi demişti.silikonun nsl,hangi boyutta olacağını iyice konuşmam lazım.büyük silikon istemiyorum kesinlikle.bacaklarım zaten kalın.
Hayırlı olsun saddy umarım sorun çıkmaz :) sanırım sen de öğretmendin? Ah ah umarım ben de bütün şartları bir araya getirip şu işe kalkışabilirim