• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet arkadaşım tek vefalı sen varsın bizi bırakmayan ve yardımcı olmaya çalışan silikon konusunda.çok sağo.
ben de haziranın 27sine ameliyat tarihi aldım silikon+yağ enj. üstesinden gelebilecekmiyim bakalım.iyileşme sürecinin bir an önce olması bnm için çok önemli.bir de seminerlerin 2. haftası vereceğim raporda müdür inşaallah bi sorun çıkarmaz.bizim müdür bu konularda çok takıktır,onun suratını çekmem inş. bide.bakalım hayırlısı.
teşekkür ederim cnm evet inş. hayırlı olur sonu.ben sadece a.k yi düşünmüştüm hep.yazında ona muayene olmuştum.başka dr.u araştırmadım hiç.ataşehirde olacak büyük ihtimal.ayın 25inde de ameliyattan önce ön görüşme olacak.bu görüşme zaten kesin yapılmalı çünkü dr. beni hatırlamıyodur bile.bacaklarıma bakıp tekrar yorum yapması gerek.muayenede silikon+yağ diye kendisi demişti.silikonun nsl,hangi boyutta olacağını iyice konuşmam lazım.büyük silikon istemiyorum kesinlikle.bacaklarım zaten kalın.

Hayırlı olsun saddy umarım sorun çıkmaz :) sanırım sen de öğretmendin? Ah ah umarım ben de bütün şartları bir araya getirip şu işe kalkışabilirim :23: cnm ak silikon+yağ için ne verdi fiyat? özelden ya da burdan yazarsan çok sevinirim

hayırlı olsun saddy gözün aydın :)
yanlış hatırlamıyorsam kimseye söyleyemiyordun, bakacak kimse buldun mu? nasıl çözdün?
çok sevindim senin için.

amin cnm tşk ederim.evet gözümü karatıp sonunda bi cesaretle arkadaşıma anlattım.o da tamam tabi yanında olurum dedi.o bakacak bana:)bu konuda yıllarca altüst olan psikolojinin birikimiyle o kdr kompleksliyimki söylemesi bnm için zor oldu ama:)

kızlar merhabaa..yarın sabah ameliyatım var ama çook korkuyorum :( şimdiden her tarafım ağrıyor. benim için dua edin lütfenn.

Arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ve istediğin güzel bacaklara kavusursun. İyi haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme olurmu.

Arkadaşlar bu bacak konusu hayatımızı nasilda kabusa çeviriyor değilmi. Ben bacaklarimdaki problemi nedense 16 yaşında falan fark ettim. O günden bu yanada nedendir bilmem utanç içinde yaşadım. Benim burnum çirkindir ama estetiği hic göze alamam. Göğüslerimde küçük ama çokta takmiyorum önceliğim bu değildi çünkü. Gelelim bacaklara herkesten sakladığım en büyük sırrım :( bacaklarimdan ben hep utandım nedense... Sonuçta benim ne suçum vardiki...
Birde ben bu problem sadece bende var saniyordum. Çünkü ne cevremde ne tatilde nede sokakta benimki gibi bacaga sahip olan kimse yoktu. Ben hep tekim diyordum taaki sizi bulana kadar. Ben bu sorunumdan kimseye bahsetmemistim ameliyattan birkaç gün önce kardesimle mesajlasip ameliyat günü aldim bana destek olun dedim. Ameliyattan 1 gün öncede kardeşim anneme söylemiş. Ameliyat olup eve geldim ve annemin bana söylediği şey şu oldu. Senin bacaklarinda ne vardida kendine bu kadar eziyet ettirip acı çektirdin. Bir sorunun olsa ben senin annenim fark ederdim dedi...
Annemin söylediklerine Öyle çok üzüldümki. benim 2 çocuğum var ve Allah acılarını gostermesin Vücutlarını santim santim bilirim. Olması gerekende zaten bu öyle degilmi?
Offf çok doluyum arkadaşlar ilgisizlik ne kötü bişey iyiki siz varsınız yoksa hayat çok daha zor olurdu...

mrb.öncelikle size geçmiş olsun.bende silikon taktırmak istiyorum ltf.cevap yazarmısınız ameliyat sonrası neler yaşadınız benim için çok önemli cevabınızı bekliyorum slm.

Sanada Merhaba arkadaşım benim profilime girip yazdığım cevapları okursan daha iyi olur. Ben 21 mayista ameliyat oldum o günden beride sürekli yaziyorum yalnız benimki silikon değil yağ enjeksiyonu yaniltmis olmayayım.

Arkadaşlar bu bacak konusu hayatımızı nasilda kabusa çeviriyor değilmi. Ben bacaklarimdaki problemi nedense 16 yaşında falan fark ettim. O günden bu yanada nedendir bilmem utanç içinde yaşadım. Benim burnum çirkindir ama estetiği hic göze alamam. Göğüslerimde küçük ama çokta takmiyorum önceliğim bu değildi çünkü. Gelelim bacaklara herkesten sakladığım en büyük sırrım :( bacaklarimdan ben hep utandım nedense... Sonuçta benim ne suçum vardiki...
Birde ben bu problem sadece bende var saniyordum. Çünkü ne cevremde ne tatilde nede sokakta benimki gibi bacaga sahip olan kimse yoktu. Ben hep tekim diyordum taaki sizi bulana kadar. Ben bu sorunumdan kimseye bahsetmemistim ameliyattan birkaç gün önce kardesimle mesajlasip ameliyat günü aldim bana destek olun dedim. Ameliyattan 1 gün öncede kardeşim anneme söylemiş. Ameliyat olup eve geldim ve annemin bana söylediği şey şu oldu. Senin bacaklarinda ne vardida kendine bu kadar eziyet ettirip acı çektirdin. Bir sorunun olsa ben senin annenim fark ederdim dedi...
Annemin söylediklerine Öyle çok üzüldümki. benim 2 çocuğum var ve Allah acılarını gostermesin Vücutlarını santim santim bilirim. Olması gerekende zaten bu öyle degilmi?
Offf çok doluyum arkadaşlar ilgisizlik ne kötü bişey iyiki siz varsınız yoksa hayat çok daha zor olurdu...

pardon yanlış okumuşum o zaman

Son düzenleme:

Arkadasim hepimizin yasadigi seyleri yazmissin sen, malesef yakinindaki hic kimse ne hissettigini anliyamiyor ama bu ilgisizlik diil bence , onlar kusur olarak gormuyolar bunu,sevdikleri icin yani:-) bi kac gundur karamsarsin biraz moralini yuksek tut lutfen,bacaklarin cok iyi durumda bence...

evet arkadaşım tek vefalı sen varsın bizi bırakmayan ve yardımcı olmaya çalışan silikon konusunda.çok sağo.
ben de haziranın 27sine ameliyat tarihi aldım silikon+yağ enj. üstesinden gelebilecekmiyim bakalım.iyileşme sürecinin bir an önce olması bnm için çok önemli.bir de seminerlerin 2. haftası vereceğim raporda müdür inşaallah bi sorun çıkarmaz.bizim müdür bu konularda çok takıktır,onun suratını çekmem inş. bide.bakalım hayırlısı.
sende saol canım. bu arada hayırlı olsun inş silikon ameliyatını benim gibi kolay atlatırsın.sen müdürün suratına takılma aklına etekli taytlı günlerini getir.serpil 1983 vardı o da a.k ye silikon ve yağ enj yaptırmışmıştı ve cok memnundu hatta bir ara mjında bana artık rahat rahat etek giyiyorum demişti

kızlar merhabaa..yarın sabah ameliyatım var ama çook korkuyorum :( şimdiden her tarafım ağrıyor. benim için dua edin lütfenn.

hayırlı olsun canım hiç korkma bi bakcaksın ki herşey bitmiş:)

Robin34 senin için de güzel gün geldi. Hayırlısıyla git gel ve bizi unutma. :))

Saddy sen de aştın kompleksini ne güzel. Şimdiden sonra her şey daha güzel olacaktır. Silikon olanların erime gibi bir korkusu olmadığı için ameliyattan sonra istirahat döneminde buraya takılıyorlar sonra da erimeyecek ne de olsa bir daha buraya işimiz düşmez diye gelmiyorlar bence. Bir tek Samimi gerçekten samimi çıktı. :) Bir de fiyatı bana da yazarmısın. Ucuzmuş demiş ya bir arkadaş ona takıldım merak ettim. :)))

Son düzenleme:
Back
X