Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani doktor koyduğu yağlara eliyle müdahale edip yerini mi değiştirdi?
acaba bu silikonun sıvısını niye yapamıyorlar? macloren miydi eriyen, onun gibi nereye lazımsa koysunlar, erimesin, hem de konulan yerde kalın oldu top gibi oldu kaygısı duymayalım.
bence çok iyi fikir :)
eminim hiçbir tıpçının aklına gelmemiştir zaten, ben düşündüm![]()
Doktorun söylediğine göre yağlar ilk günler yer degistiriyormus. O da alttan üstten sıktı ama bir işe yaramadı o kısım hala bomboş.
Yenide benim ayaklarım falanda morardi ve şişti iyice sendede böyle birşey olmusmuydu? Yoksa yağlar ayaklarıma kadar indimi:18::18:
![]()
buradaki sosyetik abladan özür dileyerek, ve nasıl olsa çok meşguldür buralarda gezmez diyerek fotoğrafı paylaşıyorum.
topuklu ayakkabının insanı koyduğu hal...
ve gayet normal bulunuyor belirteyim :)
Doktorun söylediğine göre yağlar ilk günler yer degistiriyormus. O da alttan üstten sıktı ama bir işe yaramadı o kısım hala bomboş.
Yenide benim ayaklarım falanda morardi ve şişti iyice sendede böyle birşey olmusmuydu? Yoksa yağlar ayaklarıma kadar indimi:18::18:
doktorun kanülünün değdiği yer değil sanki baktığı yerler bile morarmış. bende ayaklarda olmadı ama bileklere kadar indi. ben de sormuştum, neden aşağısı boş kaldı diye, oraya da koydum acımıyor mu demişti. bastırınca anlıyorum çok az takviye var oralarda da, ama gözle göreceğimiz kadar dolamıyor bence, belki de doktor oranın dolmasını uygun görmüyor. benim belimdeki ve basenmdeki morluklar seninkiler gibi patlıcan rengi olmuştu. doktor liposakşında bu kadar olmaz, selülit ameliyatına benzemiş demişti. sanırım bizim cildimizin talihsizliği. senin ayaklara kadar inmesi de odur,yağların inmesi değil de ameliyat sırasında hırpalanma sanırım.
heleki platformlar en düz bacakları bile açıyor.birde bacakları birleştirerek yorum yapmamak gerekiyor bence.(biraz karışık oldu)yani şöyleki hani biz foto koyuyoruz ya backalrımızı birleştirerek çekiliyoruz.işte bence o fotolar yanıltıcı.normalde gün içinde ,yürürken birleştirerek yürümüyoruz yada ayakta dururken bacaklarımızı birleştirerek durmuyoruz.yani ayrıkken nasıl duruduğu daha önemli bence. çok güzel ,dümdüz bacakları olan bir arkadaşım var ama yürüyüşü kötü olduğu için (ayaklarını dışa doğru atıyor yürürken)çarpıkmış gibi görünüyor.hatta ben eşime durumumu ,ameliyat olma isteğimi söylediğimde senin bacakların onunkinden güzel,bak o hiç takıyormu demişti.halbuki sütun gibi bacakları var kadının.
ben çocuğumu alayım, uyumazsam gece gelirim canlar
demek ki sen güzel yürüyorsun, kapatıyorsun :)
o zaman tayt ve dar paçayı icat eden zihniyetin yanı sıra topukluyu icat edenlere de bir selam gitsin![]()
Tayt ve dar paça pantolonu icat edeni her gün şükranla anıyorum.![]()
özellikle silikon yaptıranlar neden burayı hemen terkediyorlarki(
hemen boşaltıyorum :))Mesaj kutun dopdolu :)
özellikle silikon yaptıranlar neden burayı hemen terkediyorlarki(
Pc de hem face açık hem bu sayfa,bir gün bir sakarlık yapıp buraya yazacağım şeyi oraya yazmaktan korkuyorum.:18:çok komik olur herhalde .burdaki niklerle dahada komik olur.![]()
kişilerin en güzel fotoğrafları facede, en saklanacak yerleri burada![]()
hemen boşaltıyorum :))
sanırım bir tek ben burdayım elimden geldiği kadar sorularınızı cvplarım:)
hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim.sanırım 2 yıldır bekliyordun uygun zamanı.bir şekilde gelirsin üstesinden merak etme.bak ikicanımvar 2 küçük çocukla cesaret etti.nerede hangi dr a olmaya karar verdin?iyi haberlerini bekliyor olucaz burada .
teşekkür ederim cnm evet inş. hayırlı olur sonu.ben sadece a.k yi düşünmüştüm hep.yazında ona muayene olmuştum.başka dr.u araştırmadım hiç.ataşehirde olacak büyük ihtimal.ayın 25inde de ameliyattan önce ön görüşme olacak.bu görüşme zaten kesin yapılmalı çünkü dr. beni hatırlamıyodur bile.bacaklarıma bakıp tekrar yorum yapması gerek.muayenede silikon+yağ diye kendisi demişti.silikonun nsl,hangi boyutta olacağını iyice konuşmam lazım.büyük silikon istemiyorum kesinlikle.bacaklarım zaten kalın.