• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben de resim koydum sizce nasıllar? bana umutsuz vakka gibi görünüyor ama siz ne deriniz bilmem artık. Benim de ameliyat günüm yaklaşt. çooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooookkkk

elcer arkadaşım yazdıklarım seni kırmamıştır umarım.inan bana ne hissettiysem onu yazdım.bacaklarını gerçekten problemsiz buldum.aynı durumda olsam düşünmezdim değil aklıma bile gelmezdi.ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin tabiki.Allah gönlüne göre versin.

ışığın yanıyor arkadaşım buradamısın .(komşuya seslenir gibi oldu ):1:

memko, pantolonluyu ekledim arkadaşım, eteklinin boyutu büyükmüş. artık onu başka geniş zamanda yaparım.
mükemmel değil, göreceksin. ama yetti bana. daha iyisi senin olsun dilerim :)
sevgiler, iyi geceler:16:

Kızlar ben istifa ediyorum ne yenidenin ne ikicanımvarın bacağını gerçeğinden daha güzel yapabildim. Ne başarısız bir doktorum. :14: Amaaaa bu da demektir ki memkoyla benim bacaklarım da yaptığımdan daha güzel olacak. Ohh şıkıdım şıkıdım yandan yandan. Neşem yerine geldi. :8::23:

inşallah arkadaşım inşallah.benide neşelendirdin gece gece:8:

memko, pantolonluyu ekledim arkadaşım, eteklinin boyutu büyükmüş. artık onu başka geniş zamanda yaparım.
mükemmel değil, göreceksin. ama yetti bana. daha iyisi senin olsun dilerim :)
sevgiler, iyi geceler:16:

iyi geceler arkadaşım,sen yarın karne vermeye ,bizde almaya gidicez.fotoda yazdığım gibi süper ya daha ötesi yokk..grşz Allah rahatlık versin.:16:

Selam kızlar bilin bakalım ne oldu.Uzzzuuun zamandır düşünüyordum 3 ay önce muaneye gitmiştim.Dünden önce dr aradım ve karar verdim.Bu cumarteside işlemini erteleten bir arkadaş olunca yerine beni aldılar.Ne bir hazırlığı var.Refakatçim yok.EŞim bugün şehir dışına çıktı pazar dönecek ve kızım yanımda..Ama yinede operasyonu fazla düşünmeden olmak istiyorum.Dua edin bana..

Selam kızlar bilin bakalım ne oldu.Uzzzuuun zamandır düşünüyordum 3 ay önce muaneye gitmiştim.Dünden önce dr aradım ve karar verdim.Bu cumarteside işlemini erteleten bir arkadaş olunca yerine beni aldılar.Ne bir hazırlığı var.Refakatçim yok.EŞim bugün şehir dışına çıktı pazar dönecek ve kızım yanımda..Ama yinede operasyonu fazla düşünmeden olmak istiyorum.Dua edin bana..

bencede operasyonun çok beklemeden olması daha iyi,
öteki türlü ameliyatı beklerken her şeyi düşünüyor insan... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, allah yardımcın olsun..

ben de resim koydum sizce nasıllar? bana umutsuz vakka gibi görünüyor ama siz ne deriniz bilmem artık. Benim de ameliyat günüm yaklaşt. çooooooooooooook heyecanlıyım çoooooooooooooookkkk

mendis bence sende kemik eğriliği yok canım alt üst uyumsuzluğu var.üsttekiler alta taşınınca tamamdır.şanslısın.bende ise kemik eğri işim zor yani.ameliyatıma 3 gün kaldı.senin nezaman?doktorun kim canım?

çok teşekkür ederim canım ya evet alışamadım herhalde daha önceki hallerine yıllarca bakınca gidip gidip aynada bakıyorum sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fotoğrafına bakıyorum :) gözüm alışsın.

canım mükemmel olmuş bacakların. zaten benimkiler kadar sorunlu değilmiş gördüğüm kadarıyla.bol bol etek elbise giy artık. doktorun kimdi senin?

Yenide arkadaşım bacaklarına bayıldım , maşallah çok güzeller, darısı tüm biz isteyenlerin başına :)

sorunlu bacaklardan sonra güzel görünüyor tabii :)
teşekkür ederim arkadaşım, darısı tüm isteyenlere :)
ama biz demişsin, sen tekrar mı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben yeni yaziyorum. uzun zaman dir bu formu okumaya basladim su an 955 ci sayfasina kadar gelebildim. fakat oku oku bitmiyor. bende Doktor aramaktayim, bana doktor tavsiyeleriniz varsa nolur yaza bilirmisiniz. Ilk baslardaki gecen doktorlarin tum adlarini biliyorum. ulastigim sayfalarda artik baska bir doktor tercih ettiklerini okudum.. banada lutfen yardimedermisiniz su ana kadar kimler iyi sonuc aldi ve hangi doktorda amaliyat oldu? lutfen cok rica ediyorum eger sizlerden bilgi alabilirsem bu ayin sonunda amaliyat olmak istiyorum..Yurt disindan geldigimicin bir cok sey ayarlamam lazim.. Simdiden tesekurler tum arkadaslara

Merhaba arkadaslar ben yeni yaziyorum. uzun zaman dir bu formu okumaya basladim su an 955 ci sayfasina kadar gelebildim. fakat oku oku bitmiyor. bende Doktor aramaktayim, bana doktor tavsiyeleriniz varsa nolur yaza bilirmisiniz. Ilk baslardaki gecen doktorlarin tum adlarini biliyorum. ulastigim sayfalarda artik baska bir doktor tercih ettiklerini okudum.. banada lutfen yardimedermisiniz su ana kadar kimler iyi sonuc aldi ve hangi doktorda amaliyat oldu? lutfen cok rica ediyorum eger sizlerden bilgi alabilirsem bu ayin sonunda amaliyat olmak istiyorum..Yurt disindan geldigimicin bir cok sey ayarlamam lazim.. Simdiden tesekurler tum arkadaslara
bende haftaya cuma günü olucam. daha çok burun ameliyatı için doktor ismi verildiğini gördüm. bacak estetiği için pek konuşulan isim olmadı. birazda şanstır diye düşünüyorum.

sorunlu bacaklardan sonra güzel görünüyor tabii :)
teşekkür ederim arkadaşım, darısı tüm isteyenlere :)
ama biz demişsin, sen tekrar mı düşünüyorsun?

hoşgeldin arkadaşım... bende ilk doktor tavsiyesi almak için yazmıştım ama arkadaşlar doktor tavsiyesi veremeyeceklerini bunun büyük bir sorumluluk olduğunu söylediler haklı olarak... mesaj sayını doldurduktan sonra ameliyat olmus arkadaşların fotolarına bakarak fikir edinebilirsin...

mendis bence sende kemik eğriliği yok canım alt üst uyumsuzluğu var.üsttekiler alta taşınınca tamamdır.şanslısın.bende ise kemik eğri işim zor yani.ameliyatıma 3 gün kaldı.senin nezaman?doktorun kim canım?

bacaklarım kısa ve şişman. eskiden bacaklarım incelikten bir araya gelmiyordu. Şimdi arası hep sürtüyor ama eğrlik gitmedi.26 haziran ameliyet günüm h.f. ben ilk ona gittim ve elektrik aınca başka dr.da araştırmadım açıkçası.

hoşgeldin arkadaşım... bende ilk doktor tavsiyesi almak için yazmıştım ama arkadaşlar doktor tavsiyesi veremeyeceklerini bunun büyük bir sorumluluk olduğunu söylediler haklı olarak... mesaj sayını doldurduktan sonra ameliyat olmus arkadaşların fotolarına bakarak fikir edinebilirsin...

Ya, mesajimda bir turlu artmiyor! Dolayisiyla hic bir fotografa bakamiyorum. Bende bu gun Dr. Karacalara mail attim, eger bana biraz olsun inandirici gelirse bu ayin sonunda randevu alacagim Insallah... Baska'da doktor bilmiyorum. Ben su anda 2011'lerde amaliyat olan arkadaslarin paylasimlarini okumakt ayimyani sayfa olarak ordayim, sene 2013 o, zaman'daki arkadaslardan kimse yazmiyormu acaba, hem kimse etkilenmesin anladim ama koru korunede birine amaliyat olmak daha kotu onca tercube edinmis arkadaslar varken..Tekrar benimle doktor tercubelerini paylasmak isteyen hatta rica ediyorum paylassinlar arkadaslara sesleniyorum... simdiden herkese tesekurler

Back
X