• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ya, mesajimda bir turlu artmiyor! Dolayisiyla hic bir fotografa bakamiyorum. Bende bu gun Dr. Karacalara mail attim, eger bana biraz olsun inandirici gelirse bu ayin sonunda randevu alacagim Insallah... Baska'da doktor bilmiyorum. Ben su anda 2011'lerde amaliyat olan arkadaslarin paylasimlarini okumakt ayimyani sayfa olarak ordayim, sene 2013 o, zaman'daki arkadaslardan kimse yazmiyormu acaba, hem kimse etkilenmesin anladim ama koru korunede birine amaliyat olmak daha kotu onca tercube edinmis arkadaslar varken..Tekrar benimle doktor tercubelerini paylasmak isteyen hatta rica ediyorum paylassinlar arkadaslara sesleniyorum... simdiden herkese tesekurler

1900 2000 li sayfalarda bulabilirsin bu yil olanlari,msj sayini sohbet geyik bolumunde doldurabilirsin..bide burda dr isimleri yazilmiyo arkadasim oyle bi karar alindi ortak olarak ama ozelden yazan olur belki...

Selam kızlar bilin bakalım ne oldu.Uzzzuuun zamandır düşünüyordum 3 ay önce muaneye gitmiştim.Dünden önce dr aradım ve karar verdim.Bu cumarteside işlemini erteleten bir arkadaş olunca yerine beni aldılar.Ne bir hazırlığı var.Refakatçim yok.EŞim bugün şehir dışına çıktı pazar dönecek ve kızım yanımda..Ama yinede operasyonu fazla düşünmeden olmak istiyorum.Dua edin bana..

hadi hayirlisi olsun arkadasim.böyle ani olmasi belkide daha iyidir.inslh cok kolay atlatirsin.iyilesme sürecinde kolay gecer.hastanede kalacakmisin?

mendis bence sende kemik eğriliği yok canım alt üst uyumsuzluğu var.üsttekiler alta taşınınca tamamdır.şanslısın.bende ise kemik eğri işim zor yani.ameliyatıma 3 gün kaldı.senin nezaman?doktorun kim canım?

az kalmis senin ameliyatinada canim.allah yardimcin olsun.inslh kolay atlatirsin sende

Merhaba arkadaslar ben yeni yaziyorum. uzun zaman dir bu formu okumaya basladim su an 955 ci sayfasina kadar gelebildim. fakat oku oku bitmiyor. bende Doktor aramaktayim, bana doktor tavsiyeleriniz varsa nolur yaza bilirmisiniz. Ilk baslardaki gecen doktorlarin tum adlarini biliyorum. ulastigim sayfalarda artik baska bir doktor tercih ettiklerini okudum.. banada lutfen yardimedermisiniz su ana kadar kimler iyi sonuc aldi ve hangi doktorda amaliyat oldu? lutfen cok rica ediyorum eger sizlerden bilgi alabilirsem bu ayin sonunda amaliyat olmak istiyorum..Yurt disindan geldigimicin bir cok sey ayarlamam lazim.. Simdiden tesekurler tum arkadaslara

hosgeldin lalizce.bütün sayfalari okumaya calisirsan isin icinden cikamazsin.bence son iki - üc ayi oku yeter.yurtdisinda kaldigini yaziyorsun. istanbuldami ameliyat olmayi düsünüyorsun?

slm. sen ve bbuglem bir anda kayboldunuz ortalardan arkadaşım nerelerdesiniz?bende silikon olucam bu ay sonu.beni bilgilendirebilirmisin sürecinden biraz.şuan nasılsın mesela ağrı sızı varmı cnm kaç gün oldu ve normal yürüyebiliyormusun artık?kusura bakma çok soru sordum.

Yakın zamanda ameliyat olucak arkadaşlar mendıs,saddy,özgürdü .......dualarımız sizinle arkadaşlar.sonuç hayal ettiğinizden çok çok daha güzel olsun.Allah bana Vanillasky a ve isteyen herkesede nasip etsin inşallah.

Elbise cok yakismis arkadasim,birlesmiyo diyosun ama butun olarak guzel gorunuyosa birlesip birlesmemesi hic sorun degil bence..iyi geceler arkadaslar

1900 2000 li sayfalarda bulabilirsin bu yil olanlari,msj sayini sohbet geyik bolumunde doldurabilirsin..bide burda dr isimleri yazilmiyo arkadasim oyle bi karar alindi ortak olarak ama ozelden yazan olur belki...

Sagol, canim o, sayfalara bakacagim... Birde ozel mesaj nerden nasil oluyor? ozel mesaj alabilmek icin'demi mesaj sayin yuksek olmasi gerekiyor?

hosgeldin lalizce.bütün sayfalari okumaya calisirsan isin icinden cikamazsin.bence son iki - üc ayi oku yeter.yurtdisinda kaldigini yaziyorsun. istanbuldami ameliyat olmayi düsünüyorsun?

Evet canim, yurtdisinda kaliyorum, su an bende iki doktora mail attim, biri Ankarada biri'de Istanbulda, Ankaraya gitmeyecegim herhalde Istanbuldaki doktordan haber bekliyorum.. haber gelir gelmez zaten Insallah amaliyat olmak icin Turkiyeye gelecegim.

Yakın zamanda ameliyat olucak arkadaşlar mendıs,saddy,özgürdü .......dualarımız sizinle arkadaşlar.sonuç hayal ettiğinizden çok çok daha güzel olsun.Allah bana Vanillasky a ve isteyen herkesede nasip etsin inşallah.

Amin.inşaallah arkadaşım.şuan en çok ihtiyaç duyduğumuz şey dualarınız zaten.bizimkiler inş. sorunsuz ameliyatlar olur da size daha çok moral veriririz.

Amin.inşaallah arkadaşım.şuan en çok ihtiyaç duyduğumuz şey dualarınız zaten.bizimkiler inş. sorunsuz ameliyatlar olur da size daha çok moral veriririz.
Bn de senin doktoruna gtmek istiyorum icime en cok o siniyor ama gel gör ki cok fazla istiyor. :(( insallah cok rahat gecer operasyon surecin. Guzel haberlerini alalm. hem silikon hem yag enj oh kurtuluyosun insallah :)

selam kızlar ameliyattan bugün öğlen 12 de çıktım.6 dada eve geldim.Şuan fazla birşey yazamıyorum ama yarın herşeyi ayrıntılı ve fotolu olara yazıcam.

Cok sagolun kizlar.Aksam hastaneden cikarken agri kesici serum verdikleri icin gece rahattim.suan haflf haflf sizi basladi.esim sehir disinda oldugu icin evde kizimla yanlizdik.birsey lazim olunca dua ede ede kalktim ayaga.oyle cok cok bir agri yok ama bacakta gerginlik var sadece ayak ucunda yuruyebiliyorum.ama robot gibi yavas yavas..

Ameliyata kesinlikle yanliz gidilmez benim bir arkadasim geldi yanimda.Aksaminda yurur eve giderim diyede dusunmeyin acayip bir basdonmesi oluyor.Ben cok dayanikliyimdir boyle olduguma gore hassas arkadaslar daha derin hissedeceklerdi.Ama sonuc simdiden bile hosuma gitti

Back
X