ya kızlar burası acayip bağımlılık yapıyor ameliyat olalı baya oldu ama kopamıyorum burdan![]()
Tesekkur ederimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar burası acayip bağımlılık yapıyor ameliyat olalı baya oldu ama kopamıyorum burdan![]()
Tesekkur ederimmmkopma zaten dur daha benim ameliyat sonrasi resimlerime yorum yapicaksin
![]()
işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....[/Q
hahaha valla koptum gülmekten valla eşim şimdi kesin beni delirdim sanıyor:)
işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....![]()
işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....![]()
hos geldin leyla 60.
ben 6 hafta önce yag enjeksiyonu yaptirdim.benimde diz iclerde yag alindi.cukur falan olmadi bende sükür.sadece fazlaliklar gitti.tabii dr a da baglidir.iyi arastir derim.hakkinda hayirlisi olsun.ben simdilik cok memnunum allah tüm isteyenlere nasib etsin ...
hiç ummadığım anda pat diye para :çok zor,miras bırakıcak kimsede yok,(borç istemesinlerde )yinede ümidi kesmemek lazım tabi
kimden başlıyalımmmben tatile gidicem bu bacaklarla kaldıramayabilirim
benimki tatilden sonra olsun
![]()
ben de o kadar ümitlendim ama para işi hayallerimi suya düşürdü. acım daha taze. o zaman saldırın haydaaa'ya. hücuuum....![]()
Canim inan benimde bi beklentim yoktu,ama oldu iste..insallah sizede en yakin zamanda guzel kapilar acicak rabbim..
ben gonulluyum...mutluyum ya simdi kaldirabilirim herseyi ama teker teker gelin
![]()
amannn arkadaşım uyuyupta ne yapıcan ,boş ver uyumayıverben uyudum ,uyanınca hiç bir şey değişmiyor.ya size bir anlatıyım eskiden uyumadan çnce çok dua ederdim uyanınca bacaklarım düzelsin diye.sabah uyanıncada bakardım değişmişmi diye.ne safmışım yahuu
![]()
şans oyunlarına başlıyım bari,belki oradan çıkar bir şeyler
ben gonulluyum...mutluyum ya simdi kaldirabilirim herseyi ama teker teker gelin
![]()
öyle böyle hakaretler değil bunlar. ameliyat şevki bırakmayacaz sende. bacaklarını kesip atacaksın üzüntüden.![]()
uyumayacam ki yemek yapıcam bu saatte.ben de aslında bacaklarım yamuk değil beynimde sorun var ben yamuk görüyorum diye kendimi teselli ederdim. hatta bir ara inanmıştım buna ama bir densiz çıkıp sorunun beynimde değil bacaklarımda olduğunu tekrar hatırlattı.
![]()
madem gönüllüsün, vanillasky ben başlıyorum sen devamını getir.bir kere bacakların parantez,dizden aşağısı () böyle ,sonra diz kapağın yağdan görünmüyor bile,ayrıca bacaklarında çok kısa devam ediyimmi.yalnız bu işte bir terslikvar sanki ben yanlışlıkla kendi bacağımı tarif ettim sanırım.
neyse sizi yormamış oldum
Bak bak memko baslamissinvalla aslinda hepimizin problem farli olsada dert ayni o yuzden siz ne derseniz deyin kabulum
Burasi disinda biri bisey dese kafa goz girisirim ama![]()