Arkadaşım bana sanki senin bacakların çok problemli değildir gibi geliyor.öyle hissediyorum nedense.ama tatilinden sonra bekliyoruz tabi fotonu.iyi tatiller ,iyi gezmeler diliyorum sana.
ben erime-kalıcılık konusunda sana hak veriyorum. doktorlar bu tarz konularda işine geldiği gibi davranıyor. ama dolgunun bir zararı varsa alerjik veya başka sebeple bunu göze alamaz bana kalırsa. ya da yasal olmayan bir dolguyu kullanamaz diye düşünüyorum ,haksız mıyım ? neticesinde meslek hayatını tehlikeye atmaz .
macrolane nin neden artik gögüs icin yapilmadigi ile ilgili tam bilgiye ulastim,türkcesini ceviri yazayim size dedim;
25.05.2012 tarihinden itibaren yasaklanmis.gögüs büyütmede macrolane büyük miktarlarda kullanilmasi gerektiginden,büyük miktardaki hyaluronik asidin yikimi asamasinda tam olarak ne olusacagi bilinmiyor.Kapsüllesme ve granülom olusturma ihtimali var ki bu da gögüs kanseri teshis ve tanisini zorlastirabilir. ayrica yanlis enjekte edilirse jel kayma yapar ve görülen yada ele gelen kitleler yapabilir..
arkadaşım arkandan taaaa hamamböceği topiğine kadar geldim.boşver böcüğü möcüğü dön ait olduğun yere
nasıl boşveririm böcekleri. soyları tükenesice rezil yaratıklar. hamamböceği çok dayanıklı bir böcek. hiçbir şey işlemiyor pisliğe. az önce yaşadığım korku bana bir ömür yeter. oldum olası böceklerden korkarım ve mutfakta hamam böceği gördüm. elim ayağım boşaldı. ilk kez evde rastladım. çok korkuyorum bana uyku haram. daha o mutfaktan bir şey de yiyemem.
arkadaşım,bende birinci katta oturuyorum,yerden oldukça yüksek ama,tedbirimi alıyorum yinede..eşim belediyeden zirai ilaç getirip ayda bir bahçeyi ilaçlıyor.camlara sineklik taktım,dış kapının etrafına lastik çektik.açık bir yer kalmadı.bende çok tırsarım böcekten,bir tane geldimi gerisi gelir.ama öyle tezgahta felan dolaşmazlar canım,yerde gezinirler bildiğim kadarıyla.ama kesinlikle ilaçla.
annemin evindeyim. kendi evim olsa çoktan kaçıp gitmiştim herhalde. kesin apartmanda da varlar. zaten nemli şehir. apartmanda asansör boşlukları açıkta ve çer çöp yığılmış içine. yine apartmanda pencere boşlukları var ve cam yok öyle açık duruyorlar. ah annem eve tuvalete tuvalet taşı taktırmamış deliği açık duruyor çamaşır makinesinin borusunu ona sokmuş ve kapısı da açık. üstüne gelince leğen attım ama boşluk var tabi oradan geliyordur kesin bu meret. banyoda baca deliği var ve açıkta! mutfak tezgahının altı boşluk. hazır tezgahı eve monte etmişler sanırım. tam oturmuyor arkaları. mutfak camına pervane takılmış haliyle pervanenin araları açık. ev eski, camlar tahta. yeni taşındı eve her yer kolilerle dolu. böcekler için her türlü konfor var evde anlayacağın. yarın ilaçlama şirketini arayacam. sence her ilaçlama şirketi aynı mıdır. küçük bir yer burası etkisiz ilaçları satmasınlar. bir de kedim var onu ne yapıcam hiç bilmiyorum. ilk kez karşılaştım bu durumla. gördüğümden beri diken üstündeyim. ev dördüncü katta ama her yer yeşillik tabi. nefret ediyorum yeşil olan her şeyden.dış kapıya hemen yarın lastik taktırıcam. o nasıl bir şey ki? of bacak konusunda da böceklerden bahsediyorum beni forumdan atıp böceklerimle başbaşa bırakmazlar umarım.
arkadaşım kapı lastiğini nalburdan kendinde alıp takabilirin.altı yapışkanlı zaten.kapnın kenarlarına yapıştırısan kapıdan sızamazlar.tuvalet deliğinden gelemez suda yaşamayamaz bu böcek.banyodaki baca deliği tehlike,eğer kullanmıyorsanız ,eski bez parçalarıyla kapatabilirsiniz.tahta pencrelere metre işi sineklik alıp(öyle daha ucuz olur)camın boyunda kesip japon yapıştırıcıyla yapışyırabilirsin.(çok sağlam oluyor ,tecrübeyle sabittir.bazen ev sahipleri sineklik taktırmayınca öyle yapıyoruz mecburen)yani dışarıdan sızabilicekleri her yeri kapatman lazım arkadaşım
teşekkürler arkadaşım. lastiği de teli de yarın hemen alıcam. of bir de misafir var iftara. yazdıklarımdan iğrendin di mi. ne pis annem var ama. öldürecek bir gün beni bu kadın. bu yüzden hiç yanına gelmek istemiyorum. bayrama kadar duracaktım ama en kısa zamanda kaçıp gidecem buradan yoksa korkudan ölebilirim. camlar da bir alem zaten tahta değiller çok sertler taştan diyor annem. onlara o sinekliği nasıl takacaksam artık. tuvalet de alaturka. deliği yerde gelir bence. gider deliklerinden de gelebiliyormuş. evde delik melik bırakmayacam. biri şimdi bacakların çok güzel olacak ama bu evde bu böceklerle beraber yaşayacaksın dese hayatta kabul etmem. korkularım arzularımdan daha ağır basıyor.
arkadaşım bu böcek kara böceği suda yaşayamaz,gider deliklerinden gelemez.dışarıdan içeriye giricelerini düşünüp ona göre tedbir alman lazım.japon yapıştırıcı çok güçlü olduğu için tahta ,demir her şeyi tutar,sıkıntı olmaz yani.camın ölçüsünde kesip,pencereyi kapatmasını engellemiyicek şekilde yapıştır.ayrıca asla iğrenmedim,anne, kız ,kardeş hatta ikiz bile olsan herkesin hayata bakışı hayattan beklentileri farklıdır.senin için önemli olan ,annen için önemli değildir,onun için öncelik olanda senin için değildir.böcekte öyle birşey.bacak kadar zor değil,halledersin sıkma canını.
arkadaşım ben kaçıyorum,yarın grşz inşallah iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?