Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım her güzelin bir kusuru vardırya.varsın senin güzel bacaklarının kusuruda izler oluversin.ama umarım en kısa sürede geçer

Çok sağol.... Umarım geçer....eskiden bacaklarımı saklardım şimdi bir çok yerimi ..."oynatırmısın sağlam bacaklarınla çok şükür yürüyorsun değil mi ?" Umarım hiç biriniz sorun yaşamazsınız....

sakın öyle düşünme arkadaşım.eğer bir hata varsa oda dr a aittir.sonuçta dr olan ve işlemi gerçekleştiren kendisi ortada bir suçlu varsa asla sen değilsin,gerçi dr da böyle olmasını istemezdi herhalde diye düşünmek istiyorum.ama bacakların şekil olarak çok güzel.kendimi senin yerine koyuyorum,ben giyinirdim sanırım etek.soranlara bahane bulmak zor değil.kışında zaten kilotlu çoraplar var.en kötü izler bile hiç bir müdahale yapılmasa bile zamanla eskisine göre düzeliyor.biraz da zamana bırak arkadaşım.

Sanırım benim ile ilgili bir durum normalde yaralarımda geç iyileşir...dr skar revizyonunu kortizonlu iğneyi ve peelingleri ücretsiz yaptı ama daha kötü oldu gitgide ne bileyim işte pisikolojim çok bozuldu...abartığımı düşüneceksiniz ha belkide abartıyorum ama elimde değil herhangi bir doktora gitmeye bile çekiniyorum ne alaka diyeceksiniz ama görecekler diye ödüm kopuyor sanırım fazla kafaya taktım ne diyeyim bunada şükür...daha kötüsüde olabilirdi çok şükür....

dr ne diyor peki izler için,ne zaman geçecekmiş

izler simetrik olmasa hiç umrumda olmaz dı birde dikişler çok belli artı şeklinde annem her gördüğünde keşke olmasaydın diyor koyduklarım bir kısmı daha çok var....

izler simetrik olmasa hiç umrumda olmaz dı birde dikişler çok belli artı şeklinde annem her gördüğünde keşke olmasaydın diyor koyduklarım bir kısmı daha çok var....

demekki yöntem dr dan dr a değişiyor.bazı dr lar kanül izi için dikiş atarken diğerleri atmıyor.arkadaşım her şey olacağına varır.zaman her şeyin ilacı,zamanla azalıcak ve zamanla sende bu kadar kafana takıp sıkıntı yapmıyıcan

Teşekkür ederim öyle her şey olacağına varır buna da şükür diyorum....

meraba ben yeni geldim. bacaklarımdan sorun yaşıyorum. üstü biraz kalın alt bacağımın iç kısımlarında biraz açıklık var. bir dr a fotoğraf gönderdim. silikon dolguya gerek yok dedi sanırım liposuction yapacak. Fakat fiyatı değişir diyor. Yaptıranlar aşağı yukarı bi fiyat söyleyebilirmi teşekkür ederim.

hoş geldin arkadaşım.ben olmadım ara ara girersen tecrübeli arkadaşlar msjnı okuduktan sonra cevap yazarlar.yalnız benim muayene olduğum dr bana diz içi liposuction fiyatı olarak 2500 lira demişti.ama bu yapılan bölgeye ,ve yapan dr a göre değişiyordur.

Memkocum dayanamadım yükledim bi tane elimin altında olan bi fotoğraf, başka bulursam yine yüklerim burda çok belli olmuo gibi

LORESİMA
canım benim fotoğraflarını görünce çok üzüldüm senin adına.bacakların şekil olarak mükemmel,maşallah bu da nazar boncuğu olsun.üzme kendini,zamnla geçer bence.hiç vitamin değerlerine falan baktıırdınn mı?benim bi dönem hiç yaralarım düzelmiyodu.b12 eksikliği varmış meğer,vitamin takviyesi vermişti doktorum.bi sor istersen doktoruna.birde bacak için kapatıcılar var onlardan kullansan?aslında o kadar şanslısın ki,tayt, kot, çizme,çorapla elbise,etek hepsini giyebilirsin.moralini yüksek tut ve şükret bence.

Bakıldı b12 ye profesyonel kapatıcılardan aldım"kryloan dermacolor" renk tutmuyor tam kapatmıyor kapatması için üstüste sürünce çatlıyor.... şükrediyorum sadece leke sonuçta daha kötüsüde olabilirdi işte ama genede moralimi bozuyor ve tedirgin ediyor sürekli....

Son düzenleme:

evet, senin dış yanlardan alındığı için orası daha düzgündür. spreylerden denemedim. olabilir, bacağın tamamına uygularsam belki? bir yerde görmüştüm, pahalı geldi, işe yarayacağından da emin olamayınca almadım.

Adı Biodust ama kutusu değişmiş anneme sordum böyle değildi bunun kutusu dedim, o da o benim bildiğim ilacı avrupa çok etkili diye yasaklamış şimdi bu biodust kullanılıyormuş. Canım tabaklara koyma gazete yada peçeteye serp ulaşılamicak yerlere koy. Dediğim gibi dolap arkasına, çekmece içlerine az bişi serp üstünede dolap kağıtlarından koy. Diğer yasaklanan ilacın adını bilmiyorum.

arkadaşlar merhaba, ben de bu konu hakkında bir doktorla görüştüm benim için küçük bir bacak protezi ve diz içine liposuction yeterli olur dedi fakat ücret konusu biraz sıkıntılı olduğu için beklemedeyim şu an😊bahsi geçen fotoğraflara bakıp fikir sahibi olmak istiyorum ancak fotoğrafları göremiyorum bu konuyu nasıl halledebilirim,şimdiden teşekkür ediyorum😊

Lorissima bence senin bacaklarına nazar değdi. İlk gördüğümde bacaklarını o kadar beğendim ki rüyama girmişti. O da nazarlıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…