Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Memkoooooo... İyice bronzlaş ama tehlikeli saatlerde direkt güneşe de maruz kalma aman.

Ama nasıl kıskandım şimdi nasılll... 1 aydır deniz- havuz görmedim yahu((

Ben yıllardır su görmedim banyo hariç. Üstelik denize sıfır bir yerde büyüdüm ama sevemedim denizi. Bacaklardan mıdır nedir. Çok önceden yüzme girişimim oldu bir kaç kere ama bacaklar yamuk ya bacakları çırparken yamukluktan tam bir dalga yaratamıyorum, su bacaklarımın arasında kırılıyor o yüzden yüzemiyorum zannediyordum. Baktım anlaşamıyoruz ben de küstüm denize.

Ben de eksik kalmayayım ve hepinize iyi bayramlar dileyeyim. anlaşılan o ki en güzel memko'nun bayramı geçecek. deniz ve güneş eşliğinde. :)) Çok ıssız kaldı buralar bayram bitene kadar da öyle olur illaki.

senin bacaklarını da çok beğendim umarım en kısa zamanda bende bu sorundan kurtulabilirim...

dış yanlar beni de çok düşündürüyo zaten ince değil bacaklarım dışlardan incelmezse eğer ortası da dolunca çok kalın olacak o da şu halinden bile kötü olabilir bacaklarım çok sert sıkılmıyo bile :S

Ortalama böyle olacak ameliyat sonucu. ama merak etme benim yaptıklarımdan çok daha güzel oluyor gerçekleri. :))

teşekkür ederim vanillasky :)
benim bacaklarım o kadar parantez ki dolguyla bile kapanmayacak gibi duruyor

Önemli olan bacak arasının kapanması değil bacakların düz inmesi. Bizimkiler gibi yarısından sonra sağa sola kırılmaması önemli olan. Bence bu yaptığım güzel oldu. :)) Yaptıran çoğu kişinin arası kapanmıyor zaten ama pantolon giyince bacakları güzgün duruyor istediğimiz de bu. Benim de dış yanlar çok fazla ve ortası yaptırsam da kapanmayacak. ayrıca bacaklarım çok kısa. ama olsun eldeki malzemeyle olabilen neyse ona razı gelecez artık.

benim de çok kısa bacaklarım :/ artık gerisi hocaya kalıyor gerçekten malzeme bu :) istediğim pantolonu giyebilmek bile benim için bir lüks olacak o durumda :)
yaptırmışken en güzeli olsun istiyorum bakalım ne olacak..

evet farkettim seninkilerin de kısa olduğunu. Bizim şanssızlığımız bu valla. kısa olunca daha kalın görünüyor bacaklar. ama dar pantolon giyip bacak aralarıma çorap sıkıştırdım gayet ince göründü bacaklarım. çok hoşuma gitti vallahi. şimdi bol pantolonlar giymek zorunda olduğum için çok kısa ve kalın görünüyorlar. dar pantolon giyeceğim günleri iple çekiyorum.

teşekkür ederim vanillasky :)
benim bacaklarım o kadar parantez ki dolguyla bile kapanmayacak gibi duruyor

burada bile çok güzel görünüyor.
ben ameliyat olduğumu çok kişiye söyledim, bu nedenle çok kontrol de yaptım başkalarında :)
uzaktan çok beğendiğim arkadaşlarımın birçoğunun bacaklarını birleştirdiğinde kapanmadığını fark ettim. birleşmesi hiç şart değil inan. düz insin yetiyor.
ameliyat sonrası güzel olacaktır.

vanillasky ellerine sağlık, ameliyat çok başarılı geçmiş
oh biraz hareketlendi buralar

Merhaba Arkadaslar, ben bu forumu ilk sayidan beri okuyorum.. iki binleri gectim ve en sonunda pes ettim biraktim.. Cok zamanimi almisti biraz'da yordu beni.. Ve hic birsey anlamadim cunki yaptiranlar ilk basta geri dondukten sonra aylar gectikten sonrada donmediler.. dolayisiyla kaliciligi nedir bir bilgi edinemedim. Sonrada sonlari okumaya basladim ordan'da birsey anlamadim bu seferde doktor ismi yasak ne bileyim ne.. Bir Leydi surekli dondu (onunda hakkini yemiyelim)

Ben Professor dr. Ufuk Bilkaya Insallah amaliyatimi olacagim. Bu arada kusura bakmayin ben isim yazacagim (cunku kendim arayis icindeyken ha sumu ha bu doktormu diye cok endise ettim) Neyseki aslinda ben doktor isminden ziyade iyi bir referans arayisindaydim ve maalesef kendimce'de denk gelmedim.

13 agustos Insallah doktor beyde muayne olacagim ve Insallah 15 agustos'da amaliyatim olacak.. bu doktoru secme nedenim referans degil sadece Izmirde kalacak yerimin olmasi ve bu doktorun'da Izmirde baya tanninmis olmasi..

Ben zayif degilim alt bacaklarim ince ve oranti yok. Ust bedenimden yag alinip dizlerimden ihtibaren bileklerime kadar yag enjecte olacagim ve ust bacaklariminda bazi yerlerine istiyorum o'da muayne gunu belli olur herhalde.

Kessinlikle amaliyat sonrasi tecrubelerimi buraya yazacagim Insallah. Cok korkuyorum (anestiden) ve bir o kadar'da heycanliyim.

Saglicakla Kalin..

kolaylıklar diliyorum lalizce. güzel haberlerini bekleriz. doktor ismi yazılmaması bende de yanlış anlamalara sebep olmuştu. yıllar önce bazı sıkıntılar olmuş. ama üyeler değişiyor, eğilimler de değişebilir. mesaj sayısını doldurmayanlar özelden yazamıyor, burada paylaşmak gerekiyor o zaman da.
güzel olacaktır ama öncesi fotoğrafını bizim için çekmeyi unutma lütfen

Lalizce herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bu dr. meselesi şans ve elektrik işi senin elektrik aldığından ben almam benim elektrik aldığımdan sen almazsın. Sonrada ben kendi dr.umu çok meth edersem bana kanıp sen de ona gidersen, eh birde hiç memnun kalmazsan şahsen çok üzülürüm. Şurada dönen 3-5 dr. var gidip görüşüp kendi kararını vermen daha doğru. Hayırlısı olsun.

Resim yüklersem benimkilere de bir şey yaparmısın ama burada yayınlanmasını istemiyorum özelden mümkünmü çok heyecanlandım

vanillasky ellerine sağlık, ameliyat çok başarılı geçmiş
oh biraz hareketlendi buralar

Vanillacım ellerine sağlık, gerçekten kansız acısız çok başarılı bir ameliyat yapmışsın.

En pahalı doktorlara gitseniz ben gibisini bulamazsınız. Bacaklarını yaptığım hiçbir hastam şikayetle geri dönmedi. memkoda biraz sorun olmuştu onu da hemen hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…