Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Resim yüklersem benimkilere de bir şey yaparmısın ama burada yayınlanmasını istemiyorum özelden mümkünmü çok heyecanlandım

Yaparım tabi. bacaklarını karşıdan düz bir şekilde çek albümüne yükle ordan alır yapar kendi albümüme yüklerim sen de oradan alırsın.

Sagol canim, Tabiki once ve sonraki fotograflarimi koyacagim Insallah. Ve ayrica direk becerebilirsem bu foruma koyacagim, cunki ben cok sonuclara bakmak istedigimde yine yok mesaj sayisi az yok ozelden bilmem ne felan oluyordu. Dolayisiyla bir iki bacak gormemeden haric pek birsey goremedim..

Sagol canim.. Sonuclari paylasacagim Insallah

Canım şahsen tanımadığım fakat tanımasam da cok sevdiğim arkadaşlarım. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

haklısınız. bacaklarım bu kadar çarpıkken ameliyattan sonra dümdüz inerse eğer kapanmıyo ama demek şımarıklık olacak sanırım :)

inşallah hayalini kurduğunuz bacaklara sahip olursunuz...

kızlarrr hepinize iyi bayramlar diliyorum.kalbinizden geçen her iyi dileğin gerçekleşmesi dileğiyleözledim valla hepinizi.görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…