ben kervanın peşinden koşarken ayağım takıldı, düştüm..ben kalkana kadar sen de katılırsın. ÇBİ politikasında genişlemeye gidiyorum. estetisyenlerin de bacaklarını yamultalım. görsünler günlerini. onlar tekrar yaptırabilir ama olsun o acıyı yaşasınlar.
evet 4 gözle sizleri bekliyoruz artık:) en hayırlı vakit ne zamansa en güzel şekilde olursunuz inşaallah arkadaşlar.
bu arada ben kendime güzel bacaklı diyemiyorum malesef. kendimi güzel bacaklılar kervanında görmem için 2. operasyon şart.ancak ikincisinden sonra giyinebilirm sanırım gönlümce. diğer arkadaşların bacakları tek seferden sonra etek-elbise giyilebilecek duruma gelebiliyor fakat benimkilerin orijinal yamukluğuyla (yani ilk hali gerçekten çok eğri olduğu için) öyle bi şansı yok ne yazıkki
kızlar bunu söylemeyi unutuyorum hep; bana hücre kokteylide yapıldı.bilginiz vardır sanırım nette videosu da var dr.un. yağların tutunma oranını artırıyomuş bu yöntem.bunun da yapılmasını istedim ben.ne kadar tutunsa o kdr kar diye.
merhaba saddy...doktorlarımız aynıymış..bende yağ transferi yaptırdım..kök hücre kokteyli mi yaptırdın??diğer işlemden farklı olarak ne yepmış doktor acaba öğrenebilirmiyim..videoyu bende izledim..konuyla ilgili de bilgim var . ama birde senden dinlersem çok sevinirim ..
Görüşme güzeldi kafama takılanları sordum iyice. Bana silikon+yağ transferi dedi dıs yanlarda fazla çıkık ama ilk aşamada sadece yağ alınacak belki içleri dolunca seni o kadar rahatsız etmez,sonra rahatsız olursan botox yaparız ya da kasın birisini inceltiriz dedi. Kas inceltme kalıcı bir çözümmüş ama silikon+yağ transferi biraz pahalı oldu kas inceltmede tek başına neredeyse ikisi kadar maliyetli botoxda kalıcı olmadıgından şimdilik sadece dıs yanlardan olan yağların alınmasıyla idare edicem. Silikon olarak da en ince cc konulacak ki üst tarafla orantılı olsun diye. Anladığım kadarıyla ortası tam olarak kapanmayacak ama en azından düz inecek. Ameliyat tarihide 30 eylül :)
merhaba.adı hücre kokteyli olarak geçiyor.yağ ile kandan alınan bi madde karıştırılarak yapılan bi yöntem.yağ enj. esnasında yapıldı bu işlem.başka bi detayını bilmiyorum malesef bunnybon:)
nasiass; senin bacakların için neden bu kadar çok işlem önerdi bacakların kalın olduğu içinmi ve ne kadar bir fiyat söyledi, doktor sana güven verdimi
bu cuma yani ne çabuuk:) çok sevindim senin adına cnm.senin bacaklarının da bnmkine benzediğini söylemiştin eğer öyleyse işte bizim bacaklara tam istediğim şey de bu: ufak bi silikon ve yağ. ben de bunu çok istiyodum ama bnmkiler sadece yağ ile yetinmek zorunda kaldılar.bana da botoxu önerdi ama kalıcı olanı evet çok pahalı.geçici olan botoxuda şimdilik istemedim. benimde dış yanlarım baya çıkık. dr. bnm dış yanlardan da fazla yağları aldı ama yağ çok değilmiş tabi çoğu kasmış o çıkıntıların.onun içinde botox gerekiyo
e sen şimdiki halinin fotosunu koy da operasyondan sonraki o bacaklarınla kıyaslayalım:) eminim çok güzel olacaklar ve tek seferde kurtulacaksın inş. :)
anladımm ..prp yapmış doktor yani trombosit karışımı..geçmiş olsun saddy..benimde selilüt çorabıyla daha 2 hafta daha geçirmem gerekiyor..bir hafta geçtii..bide botoks yapıldı bana..biraz daha incelme sağlansın diye..
Saddy malesef hemen degil 1 ay sonra keşke hemen olabilse izin falan anca ayarlayabiliyorumşimdi yoldayım eve gideyimde koyarım şimdiki halini. Bana da dışta yağ az dedi fotografımı görebilsen çok benziyo zaten sana.
aa senin de çok yeniymiş daha.sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. çok yakın sayfaları okumamıştım o yüzden bilmiyodum ben senin de yakın zamanda olduğunu.
e peki nasılsın,bacakların ne durumda? 1 hafta olmuş yürümen nasıl, sende de kasılma oluyormu hala yürüyünce? geçici botox mu yaptırdın peki?
bir de profiline baktım hiç resim yokeski ve yeni hallerini koyma şansın var mı cnm?hem arkadaşlar da bi fikir edinmiş olurdu.
Ben doktora güvendim işin açıkçası çok da araştırmıştım zaten. Fotoğraflarımı koyduğum da daha iyi anlarsın dış parantezi. Ben bugun 30 eylülü istediğimde uygundu benim o zamanlarda günü şimdi belli olmayan bir mülakatım olabilir onunla çakışırsa erteleyebilir miyiz birkaç gün diye sordum acele etmeniz lazım ekim ayı doluyo dedi asistan hanım. Sanırım bnim gibi bayram tatiliyle birleştirmek isteyenler oluyo :)dış parantezlik ve iç parantezlik ne demek nasıl oluyormuş birde doktor en kısa ne zamana randevu veriyor bende 10. ayın başına alabilirmiyim sence
öncelikle merhaba ve umarım ismini doğru yazmışımdır 4 kere ameliyat olduğunu yazmışsın sende ameliyat izi kaldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?