arkadaslar bu anestezi için gerekli tahlillerde napıyolar acaba ?
Biyokimya, eliza, ekg, hemogram, akcigeri de bazı hastaneler istiyor
esim bana iki gün önce sen tayt giymezdin hayrola noldu dedi..tayt yakismiyo bana derdim hep..bu soruyu duyunca anladimi diye korktum tabi yine,ama caktirmadim..zayifladim ya,basenlerim varken bacaklarim ince oldugu icin orantisiz duruyodu,yakistiramiyodum,simdi basenlerim gitdi,güzel duruyo,o yüzden artik giyiyorum dedim..napiim..
En güzel müdaafa saldırıdıreğer eşin bir daha ki sefere bacak konusunu açarsa ben sana bacaklarımı yaptırmak istediğimi söylüyorumda, sen beni anlamıyorsunda, gözün devamlı bacaklarımda sen de bu haliyle beğenmiyorsunda diye çirkefleş bir daha konuyu açamaz uamarım
korktm smdi durduk yere
sanki bi aksilik çıkcakmış gibi
#keske öyle olsaydi,ikna etmem kolay olurdu o zaman..ama esim bana hic bi zaman begenmedigini söylemedi,hatta ben begenmeyince bana kizdi..gözlerini yummaya görmemeye calisti galiba...
Şu anki bacaklarının beğenilmeyecek bir Yanı yok zaten ben üste çık bir daha konuyu açamaz demek istedim sadece bir de herkes bizim gibi önüne gelenin bacağını incelemiyor ki gerçekten ilgilenmiyor olabilir
ş
En güzel müdaafa saldırıdıreğer eşin bir daha ki sefere bacak konusunu açarsa ben sana bacaklarımı yaptırmak istediğimi söylüyorumda, sen beni anlamıyorsunda, gözün devamlı bacaklarımda sen de bu haliyle beğenmiyorsunda diye çirkefleş bir daha konuyu açamaz uamarım
üste cikmak lazim dogru haklisin,ben de tam tersi kizarir bozaririm böyle durumlarda.insallah dedigin gibidir yani gözlerini yummus olmak yerine,incelememis ,farketmemistir:)
korkulacak birsey yok,senin güvenligin ve sagligin icin.vücudun anesteziyi kaldirip kaldiramayacagini test ediyor.mesela yaslilarda ciddi kalp ritim bozukluklari engel olabiliyor anestezi alinimina.o yüzden ekg yapiliyor.yani o hastalar icin anestezi tehlikeli olabilir.anestezi doktoru da kendini garantiye almis oluyor böylece.gencler de ciddi bi problem olmadikca genelde birsey cikmaz.ama yine de kaninda pihtilasma problemi olan olabilir,yada kan degerleri coook düsük olan.ameliyatdaki kan kaybi o kisiyi olumsuz etkileyebilir.bizim ameliyatlarimiz büyük ameliyatlar olmadigi icin böyle birsey sözkonusu olmaz ama kan degerleri düsükse eger,yada ameliyat büyükse,takviye edilecek kan önceden hazir edilir.o yüzden bilinmesi gerekir önceden kan degerleri.bir de enfeksiyon var mi vs.. diye bakilir..bu testlerin hepsi gerekli yani.sizi doktor dah aiyi tanisin,verecegi ilacin cinsini miktarini ayarlayabilsin diye.
amanherşey iyi çktı çok şükür
gene benim pimpirikligim
arkadaşım ameliyatın ne zamandı?
yarın olacak nasipse
İnşallah çok çok güzel geçer ameliyatın ve hayalindeki bacaklara kavusursun. Bizleri haberdar et durumundan..
yarın olacak nasipse
aaa ne güzel.Allah yardımcın olsun,hayal ettiğin bacaklara kavuşmanı diliyorum.
yarın olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?