Bacak dolgusu yaptıran var mı?

En güzel müdaafa saldırıdır eğer eşin bir daha ki sefere bacak konusunu açarsa ben sana bacaklarımı yaptırmak istediğimi söylüyorumda, sen beni anlamıyorsunda, gözün devamlı bacaklarımda sen de bu haliyle beğenmiyorsunda diye çirkefleş bir daha konuyu açamaz uamarım

#keske öyle olsaydi,ikna etmem kolay olurdu o zaman..ama esim bana hic bi zaman begenmedigini söylemedi,hatta ben begenmeyince bana kizdi..gözlerini yummaya görmemeye calisti galiba...

korktm smdi durduk yere
sanki bi aksilik çıkcakmış gibi

korkulacak birsey yok,senin güvenligin ve sagligin icin.vücudun anesteziyi kaldirip kaldiramayacagini test ediyor.mesela yaslilarda ciddi kalp ritim bozukluklari engel olabiliyor anestezi alinimina.o yüzden ekg yapiliyor.yani o hastalar icin anestezi tehlikeli olabilir.anestezi doktoru da kendini garantiye almis oluyor böylece.gencler de ciddi bi problem olmadikca genelde birsey cikmaz.ama yine de kaninda pihtilasma problemi olan olabilir,yada kan degerleri coook düsük olan.ameliyatdaki kan kaybi o kisiyi olumsuz etkileyebilir.bizim ameliyatlarimiz büyük ameliyatlar olmadigi icin böyle birsey sözkonusu olmaz ama kan degerleri düsükse eger,yada ameliyat büyükse,takviye edilecek kan önceden hazir edilir.o yüzden bilinmesi gerekir önceden kan degerleri.bir de enfeksiyon var mi vs.. diye bakilir..bu testlerin hepsi gerekli yani.sizi doktor dah aiyi tanisin,verecegi ilacin cinsini miktarini ayarlayabilsin diye.

#keske öyle olsaydi,ikna etmem kolay olurdu o zaman..ama esim bana hic bi zaman begenmedigini söylemedi,hatta ben begenmeyince bana kizdi..gözlerini yummaya görmemeye calisti galiba...

Şu anki bacaklarının beğenilmeyecek bir Yanı yok zaten ben üste çık bir daha konuyu açamaz demek istedim sadece bir de herkes bizim gibi önüne gelenin bacağını incelemiyor ki gerçekten ilgilenmiyor olabilir
ş

üste cikmak lazim dogru haklisin,ben de tam tersi kizarir bozaririm böyle durumlarda.insallah dedigin gibidir yani gözlerini yummus olmak yerine,incelememis ,farketmemistir:)

benim genel olarak hayatin bicok alaninda bu müdafaa seklini ögrenmem lazim sanirim:)

üste cikmak lazim dogru haklisin,ben de tam tersi kizarir bozaririm böyle durumlarda.insallah dedigin gibidir yani gözlerini yummus olmak yerine,incelememis ,farketmemistir:)

Ben bacaklarım eğri olduğu içinbunca zaman erkek kadın ayırmadan insanların bacaklarını inceledim çünkü bacaklarımı Beğenmiyordum geçen bir arkadaşım bana burnundan şikayetçi olduğunu söyledi bende dikkatli bakınca kemerli ve de biraz büyük bir burnu olduğunu gördüm buzamana kadar farketmedim çünkü benim burnumdan şikayetim yok bilmem belkide insan yanı a yandaş arıyor işte ne bileyim

onlarının n

amanherşey iyi çktı çok şükür

gene benim pimpirikligim

arkadaslar yanlıs anlasılma olmasnda
bi arkadas daha 2 mesaj yazmıs forumlara ve bu forumada yazmamıs
beni ekleyipduruyor sürekli
onu kabul edemicem
eger ki bu konuyla ilgileniyosa
biraz göstermesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…