İlk kez corabı cıkarıp baktım bacaklarıma bugun hiç morluk falan yok bikaç yerde ufak kırmızı lekeler var belli belirsiz. Ama diz arkasında kesi yeri belli zaten onu da göze almıştım. Corapsız daha çok begendim bu arada :)
o zamannnn en kısa sürede güzel bacaklarınla ,taytlı ,etekli foto bekliyoruz.
Seve seve eklerim ama önce bi etek alman lazım
ya bugün su kanülizi esimin eline takildi galiba,dokununca,oraya ayrintili bakti,sonra da ise giderken dönüp bacaklarima bakti dikkatli dikkatli..yapbozun parcalari gibi,bacaklarimin düzelmesi,izler..bunlari birlestirip sonuca ulasacak anlayacak diye korktum..hicbisiy yokmus gibi davrandim ama baya tirstim..off ya..gecmedi su kanül izleri de..birinin üzerinde hala kabuk var,kendim cikaracam bu sefer de iz kalici olacak diye yapmiyorum...su izlere bi care olabilse..
internetten baktgmda estetik ameliyattan 2 hafta önce ya da 1 hafta önce sigarabırakılmalıdır diyo bazıları sigarayı azaltın diyo
ben ameliyattan 5 gün kadar önce bırakmş olucam sigarayısorun olur mu acaba bu ?
sigara içmemen daha çabuk iyileşmeni ve yağların daha çok tutunmasını sağlar. yani içmezsen kazanan sen olursun. :))
Seve seve eklerim ama önce bi etek alman lazım
canım bacak protezi :)Samimicim silikon ameliyatı derken meme protezindenmi bahsediyosun yoksa bacak protezimi?
Samimi sen ameliyat olduktan kaç gün sonra normal bi şekilde yürümeye başladın ? Ben şu an yavas yavas lavaboya gidip geliyorum. Agrım falan da yok sadece ayaga kalktıgımda bacaklarım dimdik duramıyorum dizlerimi kırarak yürüyorum. Dikiş yerlerinden dolayı bir gerginlik var 3 gündür de aynı sekilde devam ediyo yürümem giderek rahatlamadı. Bayramdan sonra iznim de bitmiş oluyo o zamana kadar aksamadan yürüyebilir miyim acaba ?
seve seve alırım tabiki,hangi renk olsun onu söyle
Yanlış yazmıştım ama hiç fena olmaz aslında
Hiç etegim olmadıgı için her renk lazım ne alsan kabulüm
arkadaşım sana çokkk güzel bir haberim varrrrr.merak ettin dimi ne olduğunu(doğal olarak yani)Gül olmuşsun arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun.bu akşam kutluyalım bunu.
Yanlış yazmıştım ama hiç fena olmaz aslında
Hiç etegim olmadıgı için her renk lazım ne alsan kabulüm
kızlar yapmayın bunu lütfen..... Ameliyattan önce en az 1 tayt bir dar paça birde etek alın hazır olun birde sizin iyileşip alışverişe çıkmanızı bekletmeyin bize olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?