Bacak dolgusu yaptıran var mı?

oldum canım. ama ortası hala açık. 3. seansı bile şimdiden düşünüyorum. herşeyden kısıp para toplamam lazım. bayramda da aile ziyareti yapıp bayramlık alarak bu parayı belki denkleştirebilirim..

aman gözünü dört aç para beklerken şeker tutuşturmasınlar eline. en büyük hayal kırıklığı buydu bayramlarda.

Geçmiş olsun yasemincc :)
Bayramda cicilerini giyip el opmelere gidersin :))

canım çok teşekkür ederim. sizde olmazsanız kime içimi dökerim bilmiyorum. birbirimizi görmesekte kalben bağlandım size. 2.seansı yapmakta kısmette varmış. yenidecim ilkinden de memnun kalmıştım biliyorsun hep dile getirmiştim.benim bacaklarımın yanında sizinkiler bana sutun gibi gelmişti ilk gördüğümde. ama anladımki olanla yetinmek gerekiyormuş. ne yapalım benim olan malzeme ortada. bayramda cicileri varis çorabıyla nasıl giyerim bilmiyorum. yedek çorapta alamadım yoğunluktan. hep leke oldu bendeki. ama allah doktorlardan razı olsun. nasıl oluyorda düzeltebiliyorlar. darısı isteyen herkese. iyi durumda olunca senin gibi bende cicilerle çekip foto koymak istiyorum. inşaallah tutunurlar ilki gibi. kocaman sevgilerrrr

aman gözünü dört aç para beklerken şeker tutuşturmasınlar eline. en büyük hayal kırıklığı buydu bayramlarda.

canım sen merak etme. ben o suskun kuzulardan olmayacam bu sefer. isteyen bir yüz vermeyen iki yüz hesabı. herşey bacak uğrunaa

Son düzenleme:
Yaseminc çok geçmiş olsun bir aşamayı daha atlattın

canım çok teşekkür ederim. darısı isteyenlerin başına. bundan 5 yıl önce deselerdi bacaklarını estetik yapacaksın diye inanmazdım. galiba çok istediğim için oldu. hep hayalini kurduğum birşeydi bu isteğim. yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz.... çok duygulandım..

çok geçmiş olsun
çok sevindim adınıza
inşllh umdugunuz gibi olur herşey :)))

arkadaslar ödem şişlik olan yerler indi ama şekli aynı duruyo ben yaglar erimis gibi görünür diye bekliyodum
ayrıca şişlikler inmesn diye dua ediyodum birzda olsa inince pantolonla çok daha hoş durdu parantezlik belli bile olmuyo
sizde de mi böyle oldu acaba ? az önce pantolonumu denedim şok geçirdim resmen

eskiler tanır beni.6 ay önce ameliyat olmuştum.yenilerden merek edenler olursa profilimde resimler var arkadaşlık istediği yollayıp bakabilirler.uzun süredir birşey yazmıyordum.ağustos ayında doktora gidp ilk kontrolümü oldum ve rötuş istediğimi söyledim.doktor bacaklarımın iyi durumda olduğunu ve 4-5 ay daha bekleyip sonra birlikte karar vermemiz gerektiğini söyledi. o yüzden şu an beklemedeyim ama rötuş istiyorum kesin.hala dizlerim bana kalın geliyor oralardan alınıp alta yağ konulursa 2.bir işlemle bacaklarımın daha güzel olacağını düşünüyorum ve bu konuyu artık açmamak üzere kapatmak istiyorum.devamlı bu konuyu düşünmek ,eridi mi erimedi mi diye aynalarn önünden ayrılamamak ,eriyecek diye rejim ve spor yapmaktan korkmaktan yoruldum resmen.ama güzel tarafı etek giyemesemde dar paça pantolon giymeyi hayatıma sokmuş olması.en azından giyinme tarzımda ufak bir değişiklik oldu ve bu bile beni acayip mutlu ediyor.inşş rötuştan sonrada etek giyerim bol bol :))) bu arada rejim yapamadığım için bu 6 ayda 64 kilodan 68 kiloya ulaştım.gidişat kötü olduğu içinde rejime başladım artık.erirse rötuşa kadar en azından erisinki rötuşla tekrar düzelsinnn.
konulan yağların tamamı erimedi bende ama o ilk olduğu gibide değiller.iki bacağım arasında ufak bir farkda var.ama çok rahatsız edici değil.bi bacağmın arkasında morluk var hala geçmeyen.YENİDE sendede vardı morluk geçti mi bunu merak ediyorum?ağrı sızı hiç birşey kalmadı çok şükür.kısacası durumum bu arkadaşlar :))) uygun bi zamanda fotoda koyucam.daha net olur herşeyyy :))

Sadece banyodaki yeni canım. Digeri eski. Çorapla nasıl olsa koydum diye tekrar eklememiştim. Dediğini de yaptım aslında ama çekinmiştim onu koymaya :)) ekliyorum o zaman..

Nasiass selam
Sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edebilir misin
Peki o zamn resimlerini görebiliyor miyim
Silikon+yağ düşünüyorum
Doktor AK
Seninki kimdi

Söylediğin hep aklımda :) ama biraz sabırsızım sanırım her gün ölçü alıyorum değişiyo mu diye
sabırsızlanman çok doğal :))

bence güzel görünüyorlar :)

geçmiş olsun :)

Evet. Bende de yağ konan yerlerde kaldı koyuluk. Fotoğraf da koymustum ama sildim.Dolgunluk da gitti. Eh idare ediyorum. İkinci benim için zor. Bu haline alıştırdım kendimi

Ben de tam dizin sınırı ya da altını kast ettim. Diz çıkıntını göstermesen alt taraf dikkat çekmez bence. Tv uzmanı oldum işi gücü bıraktım. Magazin programı sunuyor gamze karaman. çizme giymiş bugün. Daha önce de diz altı elbise. Emine de tayt ve spor Ayakkabı gitmişti. O botlar da bence kapatmak için değil ankaranın soguğundandır bence :))

valla eski haliyle ilk operasyondan sonraki 70. günü karşılaştırınca çok az bi miktar değişim olmuş
bence bu çok iyi
tamamı gitmemiş

Nasiass selam
Sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edebilir misin
Peki o zamn resimlerini görebiliyor miyim
Silikon+yağ düşünüyorum
Doktor AK
Seninki kimdi

Selam krena. Kabul ettim. Fotoğrafları da görebilirsin artık. Ben de ak ya silikon ve yağ transferi yaptırdım.

Selam krena. Kabul ettim. Fotoğrafları da görebilirsin artık. Ben de ak ya silikon ve yağ transferi yaptırdım.

Tekrar selam nasiass
Bacakların SuperDrive olmuş senin adına cokkkk mutlu oldum çünkü ancak herhalde bu dertten muzdarip olanlar birbirimizi anlayabiliyoruz
Bana da AK silinin yağ vermeye yağ alma işlemi uygulayacağını söyledi
Özelden yazmamıyorum sormak istediklerimi burda sorsam nadi olur fiyat vs
Çünkü özel sayım tutmuyor
Sen yazabiliyorsan fiyatını ya-4 mısın
Bana oldukça yüksek fiyat verdi

Süperrrrrrr olmuş yazdıyordum bilgisayarsuğerdrive yazmiş:))))

Teşekkür ederim krena ) istediklerini sorabilirsin tabi :)
Fotoğrafımın altında fiyatı yazdım. Bana da muayene de fiyat daha yüksek söylemişti ama değişebiliyor. Çünkü silikon fiyatı için belli bir aralık vermişti ama en ucuz fiyattan geldi. Silikona göre cc ye göre değişiyor sanırım. Ben hastane tetkiklerini de devlet hastanesinde yaptırdım o da hastane masraflarından düştü.. Sana ne fiyat verdi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…