- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
oldum canım. ama ortası hala açık. 3. seansı bile şimdiden düşünüyorum. herşeyden kısıp para toplamam lazım. bayramda da aile ziyareti yapıp bayramlık alarak bu parayı belki denkleştirebilirim..
Geçmiş olsun yasemincc :)
Bayramda cicilerini giyip el opmelere gidersin :))
Geçmiş olsun yasemin.. Şişlikler indikten sonrada inşallah istediğin gibi olur
aman gözünü dört aç para beklerken şeker tutuşturmasınlar eline. en büyük hayal kırıklığı buydu bayramlarda.
Yaseminc çok geçmiş olsun bir aşamayı daha atlattın
canım çok teşekkür ederim. darısı isteyenlerin başına. bundan 5 yıl önce deselerdi bacaklarını estetik yapacaksın diye inanmazdım. galiba çok istediğim için oldu. hep hayalini kurduğum birşeydi bu isteğim. yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz....çok duygulandım..
Sadece banyodaki yeni canım. Digeri eski. Çorapla nasıl olsa koydum diye tekrar eklememiştim. Dediğini de yaptım aslında ama çekinmiştim onu koymaya :)) ekliyorum o zaman..
sabırsızlanman çok doğal :))Söylediğin hep aklımda :) ama biraz sabırsızım sanırım her gün ölçü alıyorum değişiyo mu diye
bence güzel görünüyorlar :)Memko ben de az önce okulda çektim kendimi. Al benden de o kadar. Etek giyilecek hali kalmamış. Ama gayet de giyiyorum. Yeter bana ne
Eskiye dönmedi ama idare eder durumda. Dün anneannemin dizisinde gördüm. Foxda unutma benideki Emine tayt giymiş. Gayet de açık alt taraf dizler kalın vs...
Ekliyeyim size okuldan selamlar :))
Sen de evde denesen dizde elbise filan olur bence. Kimsenin taktığı da baktığı da yok.
dün akşam itibariyle 2.seansımı oldum arkadaşlar. kalan yağlarım saklandığı için tekrar yağ alma işlemi olmadı. genel anestezi yapılmadı sadece uyuşturuldum. her bir bacağa 55 cc kondu.hiç ağrım olmadı dersem yalan olur. ama sızı şeklinde hissedilir derecede. ama sonucu söylemek için çok erken. çünkü ilk seansımda çok güzel olmuştu. şişlikler inince eski haline yakın bir hal almıştı. şimdilik iyi görünüyor ama bakalım şişlikler indikten sonra nasıl olacak. fotoğraf eklerim sonra... herkese nasip olur inşaallah. insanın bacakları düzeldikten sonra normal bir insana dönüşüyor. yanlış anlaşılmasın bu söylediğim. ama gerçek bu. özel günlerde ben ne giyicem diye kendine eziyet edip sonra farklı birşey giymeden aynı tarz giyinmek çok çok kötü. seminer gitmiştim bundan 3 yıl önce. aynı odayı paylaştığım bayan öğretmenimizin dolabı full kıyafetle doluydu ve bacakları sutun gibiydi. sabah öğlen akşam farklı giyinip durdu. herkes ona hayranlıkla bakıyordu. güzel deseniz değildi. ama giyimi inanılmaz dikkat çekiyordu. neyse konuyu uzattım kusura bakmayın. ikinciyi düşünenler durmayın derim vaktiniz geldiyse ve saklanan yağlarınız varsa rutuş şart. herkesin Allah gönlüne göre vrsin.
eskiler tanır beni.6 ay önce ameliyat olmuştum.yenilerden merek edenler olursa profilimde resimler var arkadaşlık istediği yollayıp bakabilirler.uzun süredir birşey yazmıyordum.ağustos ayında doktora gidp ilk kontrolümü oldum ve rötuş istediğimi söyledim.doktor bacaklarımın iyi durumda olduğunu ve 4-5 ay daha bekleyip sonra birlikte karar vermemiz gerektiğini söyledi. o yüzden şu an beklemedeyim ama rötuş istiyorum kesin.hala dizlerim bana kalın geliyor oralardan alınıp alta yağ konulursa 2.bir işlemle bacaklarımın daha güzel olacağını düşünüyorum ve bu konuyu artık açmamak üzere kapatmak istiyorum.devamlı bu konuyu düşünmek ,eridi mi erimedi mi diye aynalarn önünden ayrılamamak ,eriyecek diye rejim ve spor yapmaktan korkmaktan yoruldum resmen.ama güzel tarafı etek giyemesemde dar paça pantolon giymeyi hayatıma sokmuş olması.en azından giyinme tarzımda ufak bir değişiklik oldu ve bu bile beni acayip mutlu ediyor.inşş rötuştan sonrada etek giyerim bol bol :))) bu arada rejim yapamadığım için bu 6 ayda 64 kilodan 68 kiloya ulaştım.gidişat kötü olduğu içinde rejime başladım artık.erirse rötuşa kadar en azından erisinki rötuşla tekrar düzelsinnn.
konulan yağların tamamı erimedi bende ama o ilk olduğu gibide değiller.iki bacağım arasında ufak bir farkda var.ama çok rahatsız edici değil.bi bacağmın arkasında morluk var hala geçmeyen.YENİDE sendede vardı morluk geçti mi bunu merak ediyorum?ağrı sızı hiç birşey kalmadı çok şükür.kısacası durumum bu arkadaşlar :))) uygun bi zamanda fotoda koyucam.daha net olur herşeyyy :))
arkadaşım beni bitiren dizlerim zaten,en azından onların gitmesi gerekir elbise giyinebilmem için.çok kalınlar çok.unutma beniyi bende izliyorum denk gelirsem.emine oldukça çarpık.o yüzden yazın bile bot giyiniyorya.gerçi elbisede çok giyiniyordu.hatta 2 gün önce sırf eminenin sahnelerini izlemiştim.arkadaşım sen çok zayıf ,zarif bir bayansın,kilo problemin yok.o yüzden bacakların asla ince durmuyor üst bedenine göre.rahatlıkla giyin istediğini.
canım çok teşekkür ederim. sizde olmazsanız kime içimi dökerim bilmiyorum. birbirimizi görmesekte kalben bağlandım size. 2.seansı yapmakta kısmette varmış. yenidecim ilkinden de memnun kalmıştım biliyorsun hep dile getirmiştim.benim bacaklarımın yanında sizinkiler bana sutun gibi gelmişti ilk gördüğümde. ama anladımki olanla yetinmek gerekiyormuş. ne yapalım benim olan malzeme ortada. bayramda cicileri varis çorabıyla nasıl giyerim bilmiyorum. yedek çorapta alamadım yoğunluktan. hep leke oldu bendeki. ama allah doktorlardan razı olsun. nasıl oluyorda düzeltebiliyorlar. darısı isteyen herkese. iyi durumda olunca senin gibi bende cicilerle çekip foto koymak istiyorum. inşaallah tutunurlar ilki gibi. kocaman sevgilerrrr
Yarın uzun süre sonra doktor kontrolüne gideceğim. Kesin çok güzel diyecek bence.
Nasiass selam
Sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edebilir misin
Peki o zamn resimlerini görebiliyor miyim
Silikon+yağ düşünüyorum
Doktor AK
Seninki kimdi
Selam krena. Kabul ettim. Fotoğrafları da görebilirsin artık. Ben de ak ya silikon ve yağ transferi yaptırdım.
Tekrar selam nasiass
Bacakların SuperDrive olmuş senin adına cokkkk mutlu oldum çünkü ancak herhalde bu dertten muzdarip olanlar birbirimizi anlayabiliyoruz
Bana da AK silinin yağ vermeye yağ alma işlemi uygulayacağını söyledi
Özelden yazmamıyorum sormak istediklerimi burda sorsam nadi olur fiyat vs
Çünkü özel sayım tutmuyor
Sen yazabiliyorsan fiyatını ya-4 mısın
Bana oldukça yüksek fiyat verdi
Tekrar selam nasiass
Bacakların SuperDrive olmuş senin adına cokkkk mutlu oldum çünkü ancak herhalde bu dertten muzdarip olanlar birbirimizi anlayabiliyoruz
Bana da AK silinin yağ vermeye yağ alma işlemi uygulayacağını söyledi
Özelden yazmamıyorum sormak istediklerimi burda sorsam nadi olur fiyat vs
Çünkü özel sayım tutmuyor
Sen yazabiliyorsan fiyatını ya-4 mısın
Bana oldukça yüksek fiyat verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?