Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nasias fotograflarını hemen paylaştıgın için tesekkyr ederiz.benım bacaklarım da aynı sana benziyor.çok güzel olmuşlar.bukadar guzel olabıleceklerını görunce bn de kesınlıkle a.k.ya yaptırmaya karar verdm.verdgın ucret de aslında önce fazla gibi gelıyor ama bacaklarımızdan yıllarca cektıgımız sorunlar karsısında az kalır.gayet iyi bi fiyat yani.değer çünkü.cok guzel olmuş.maşşallah.darısı başımıza:)

muem sen de a.kya mı yaptrmıştın.nekadar tutmuştu

Rica ederim, bir faydam oluyorsa ne mutlu bana :) yeni fotoğraflar eklediğimde daha belli olacaktır cünkü şekli değişti sanki biraz :/

iyi aksamlar arkadaslar.Aylardır sizleri takip ediyor olmama ragmen yeni üye olabildim.Burada okuduklarımdan yola çıkarak eylül ayında A.K. ile görüştüm. Bana silikon +yağ önerdi. Ameliyat olmak için Şubat ayında bir tarih belirledik çünkü o ay içinde 1 haftalık tatilim var.gerci 1 haftada nasıl ayağa kalkarim bilemiyorum. Nasiass beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim.senin fotoğraflarını çok merak ettim . ameliyat günü almış olmama rağmen çok umitsizim

Arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun.bu bayram hepimize uğurlu gelsin inşallah.Gönlümüzden geçenler kabul olsun.

Selam nasiass
Herkese mutlu,sağlıklı güzel bayramlar...
Ameliyat olmaya karar vermiş gibiyim:))))
Tabii korkup vazgeçmesem
1hafta iİn alicam ama dönünce yürümenden anlaşılır diye korkuyorum;utanirim haliyle
Fiyat çok o da öbür tarafı
Sana verdigi fiyatı göremedim nasiass bana verdigi 10..;
Seninki ne kadardı ?

1 hafta da yürümenden anlaşılır krena. Ben 1. Hafta işe dönemedim. Şimdi 2. Haftanın sonundayım cok az aksayarak yürüyorum yani en az 2 hafta alsan daha iyi olur. Ben doktora 7000+ silikon için firmaya 1450+ hastaneye de 1550 lira ödedim hepsi 10 bin tuttu. Belki ilk başta çok gibi geliyo ama yağ transferi de yaptırsan rötuş ücreti falan buna yaklaşack.
İş yerindekilere yürürken içeri basıyorum ortopediden ameliyat olcam dedim döndüğümde anlarlarsa diye gitmeden öyle bişey uydurdum.

Çok iyi yapmışsın:)İnsanlar da bi tuhaf artık herkes herkesin fiziğine kendinden çok hakim:)Doktor bana 1hafta yeter dedi ama sanirim yetmeyecek almak zorunda kaplıcam 2 haftaFiyatlarımız aynı ama büyük korkum konan yağların erime ihtimali–..,
Bacaklarının tadını çıkar nasiass yeni yei etekler elbiseler al bunu coktan Hakettin...

Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım
Nice mutlu sağlıklı bayramlara

Kontrole gittim dr çok beğendi. Çekinmeden etek giy dedi. Ama ben memnun olmadığımı hala eteğe cesaret edemediğimi söyledim. Bence 2.ye hiç gerek yok ama çok istiyorsan ocak veya şubatta gel bir daha yapalım dedi.

Dün bir dükkandan o cesaretle bir etek aldım. Bayramın 1.günü giydim akşam da dışarı çıkacaktık annem demez mi o etek olmadı. Pantolon giy dedi. Bozuldum olmamış dimi bacaklar yamuk dedim pantolon giydim. Annem de etek güzel oldu da ayakkabılar uymadı dedim dedi. Çok üzüldüm.

Son düzenleme:

Mendis merhaba ben Nöbetçi üye :)) senin bayramın da kutlu olsun. Tahmin ediyorduk beğeneceğini aslinda. Ama ocakta yaparız için maddi bir karşılık söyledi mi? Uzun yazamıyorum. Eteğine biz de bakalim mı?

iyi bayramlar arkadaşım.sormak istediklerimi yenide sormuş zaten,ücret söyledimi ikinci için.etekli fotonu görmek isteriz bizde:))

Yenide sanada merhaba. Sordum 2.nasıl olacak dedim. Herşey yine aynı olacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…