bu gecelik benden bu kadar arkadaşım,bir sepet kıyafet ütülenmek üzere beni bekliyor.ben hala netteyim.sana güzel bacaklarınla iyi geceler diliyorum
geçtiğimiz kış ona gitmiştim ,ozamanda 5000 lira demişti.ohhbe fiyat artışı yapmamış demekki.yani şimdilik en azından.arkadaşım Allah razı olsun ,çokkkk çok tşk ederim.benim için zahmetlere girdin.her şey ama herşey gönlünce olsun inşallah
banada 7000 demişti
Arkadaşım taaaa Sakaryalardan istanbullara dr a bacağımı göstermeye gittimde slikonun fiyatını öğrenmeden geldim.nutkummu tutuldu acaba,insan en azından fiyatını sorar dimi?
Ben de 7000e oldum. Fark eden yağ alınacak yer sayısı sanırım. Çok yerden alınca maliyet artıyor
zayıf olmanın dezavantajını ilk defa yaşıyorum
Sorma leyla :) işin kötüsü en şikayet ettiğim yer karnıma dokunmadı. Yağ değilmiş, tembellikmiş. yağ almaya bile işe yaramadı eriyesice göbek
Silikon 10 bin. Üst tarafa da liposakşın yapacaktı.
uffff fiyat oldukça yüksekmiş.ondan dilime gelipte soramadım demekki.buna yağda dahilmiydi arkadaşım.yani, slikon+yağ mıydı bu fiyata dahil olan.eğer değilse fiyat yüksek.nasias ınki ikisi birden liposakşında dahil 10 bindi.
uffff fiyat oldukça yüksekmiş.ondan dilime gelipte soramadım demekki.buna yağda dahilmiydi arkadaşım.yani, slikon+yağ mıydı bu fiyata dahil olan.eğer değilse fiyat yüksek.nasias ınki ikisi birden liposakşında dahil 10 bindi.
Sorma leyla :) işin kötüsü en şikayet ettiğim yer karnıma dokunmadı. Yağ değilmiş, tembellikmiş. yağ almaya bile işe yaramadı eriyesice göbek
yenidecim benimde kalçam ve karnım küçülmüş biliyor musun? bayramda annemdeydim. çok ufalmışsın dedi bana.. herkeste farklı
aynen. ben şimdi kilo aldıkça öne büyüyorum, basene gitmiyor sanki.
aynen. ben şimdi kilo aldıkça öne büyüyorum, basene gitmiyor sanki.
acaba ordaki dokular iflas mı etti, öne dedin de hacı yatmaz gibi olmayasın sonra..bende hep göbekten alırım.. çok benziyoruz.
ayol ikinizde dal gibi bayanlarsınız,dr alıcak yağı bile zor bulmuş,benim yazmam lazım bunları
ayyy memko, dal gibi diyorsun ama avuç kadar desen bana daha doğru minnacık bir yüzüm ufacık bir boyum var, eğer kilolu da olsam artık hoca yasemin değil hacı yatmaz yasemin olurum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?