Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Esra Ceyhan ne giyinmiş acaba diye bir bakıyım dedim.Dar bir kot giyinmiş.Vallahi hepimizin bacağından kötüymüş.İzlemeyenler bugün ki yayını izlesin,ne demek istediğimi anlar.Ayolll keyfim yerine geldi beee:1: benden bile beter durmuş Vallaha.Onada şekillendirici denmi yollasak acaba?demekki ,kısa etek ve elbiseyle daha güzel duruyormuş.Yemin ediyorum ben olsam hayyatta cesaret edip giyinmem.O derece çarpık duruyor.Lütfennnnnnn izleyin,moraliniz düzelsin:9:

Evet memko cok kotu onunkiler. Acaba onlarda boyle arastiriyormu bizim gibi. Sonucta unluler ve cogu vucutlariyla para kazaniyorlar

Esranın bacakları eğri ama çok uzun ve zayıf bacakları var diz çıkıntısıda yok(dizlerini aldırmışmı ne ?) bu sebeplerden çok gözüme batmıyor benim. Bu çarpıklık olayı ince bacaklara has bir şeymi acaba ne kadar ince bacak gördüysem sağa sola kaymış vaziyette bunun bilimsel bir açıklaması varmıdır nedir bizi bu hale getiren

Ins canim erimezler.bu arada a.k ya resim gondersem yorum yaparmi acaba.bir sansimi deneyeyim.simdilik 3 bin tl biriktirebildim.daha biriktrmem lzim sanirim

Birde cnm onceden lipo oldum demssin.karin yaglari alinirken yag hucreleride alindigi icin o bolgeler kolay kolay kilo almiyormus bu dogrumu.
ysni ben bacak ameliyatinda bir tasla 2 kus vurmus olacakmiyim :)

Birde cnm onceden lipo oldum demssin.karin yaglari alinirken yag hucreleride alindigi icin o bolgeler kolay kolay kilo almiyormus bu dogrumu.

Daha once alinan yerler eski haline donmedi evet. Yag alindiktan sonraki sekil nasilsa o sekilde kilo aliyosun;) yani ven kilo almak zorunda kaldim eski gobegim oldaydi gerek olmazdi. Bir tasla iki kus vurmus olacaksin evet;) benim belim kalinlasmisti mesela hoca ordan almis yaglari arka kisimdan. Gitmis oralar gelmiyo simdi elime. Kottan falan cikiyodu iki taraftan da

Mercan hosgeldin;) eski sayfalarda ameliyat olup memnun kalanda var memnun kalmayanda var arkadasim sans kismet diyim. Ben yeni ameliyat oldum genuz yorum yapmak icin erken. O yuzden ameliyatinin ustunden zaman gecmis arkadaslarin yorumlari onemli bizim icin. Yolun acik olsun;)

teşekkür ederim..eet okuduğum kadarıyla memnun olanda var olmayanda..aslında biraz bünye, biraz vucüt farklılıkları,doktorların yaklaşım tarzı hepsi önemli..bana sanırım cesaret lazım:(

ne zaman oldun?birde hangi doktara sanırım burda herkes başharf yazıyor:)değdi degilmi..

5 ay oldu benim. AK ya oldum ben. Bence değdi tabi ki mükemmel değil ama eski haliyle kıyaslanamaz bile. Seni arkadaş olarak ekliyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarıma bakarsın.

Mercan hosgeldin;) eski sayfalarda ameliyat olup memnun kalanda var memnun kalmayanda var arkadasim sans kismet diyim. Ben yeni ameliyat oldum genuz yorum yapmak icin erken. O yuzden ameliyatinin ustunden zaman gecmis arkadaslarin yorumlari onemli bizim icin. Yolun acik olsun;)

sende mi A.K ya yaptırdın:)tedavi sonrası nası ilerliyo.. morluk vs dıyorlar onda korkuyorum birazcık

sende mi A.K ya yaptırdın:)tedavi sonrası nası ilerliyo.. morluk vs dıyorlar onda korkuyorum birazcık

Evet canim ben de ak ya oldum. Dedigim gibi kisiye gore degisir surec ama bende morluk yok gibi corabi bir kez cikardim morluk yok puturlu bir gorunum de yok. Ameliyat sonram rahat geciyor. İzin aldim. Evde dinleniyorum fazla hareket etmemeye calisiyorum. Yaglar tutunsun diye. Valla su anki hali nazarim degmesin! Ruya gibi:) ins hep boyle kalirlar

Evet canim ben de ak ya oldum. Dedigim gibi kisiye gore degisir surec ama bende morluk yok gibi corabi bir kez cikardim morluk yok puturlu bir gorunum de yok. Ameliyat sonram rahat geciyor. İzin aldim. Evde dinleniyorum fazla hareket etmemeye calisiyorum. Yaglar tutunsun diye. Valla su anki hali nazarim degmesin! Ruya gibi:) ins hep boyle kalirlar

hep harika görünürler inşaalllah..darısı başımıza

mesaj sayım 100e ulaşsın diye 40 takla atıyorum ama bi türlü ulaşamıyorum:( ben e.k. ile görüştüm, bir kaç ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. istanbulda ona ameliyat olmak isteyen kimler var birlikte gitsek hem destek oluruz birbirimize hem indirim alırız

e.k ya ameliyat oldunuzmu acaba?bırde e.k lı iki doktora ulastım ben hangısı acaba?mesaj atabılırmısınız

bende hayır diyorum çünkü alınan yağ miktarı çok az lipo gibi bir sonuç bekleme lipoda 4 - 5 kilo yağ alınıyor bacak ameliyatında ise yarım kilo ancak alınır oda pek bir şey farketmiyor

bende hayır diyorum çünkü alınan yağ miktarı çok az lipo gibi bir sonuç bekleme lipoda 4 - 5 kilo yağ alınıyor bacak ameliyatında ise yarım kilo ancak alınır oda pek bir şey farketmiyor

Evet ben lipo oldugumda incelmistim bundaki biraz daha farkli bu sefer incelme az gibi ama belim vardi o tamamen gitmis. Leyla sende gobegimgitmis falan diye yazmistin yanlis hatirlamiyosam

Back
X