Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Iki üç ayda ermeye başladı 6 ay sonra çok çok azı kalmıştı yüzde 10 15 gibi

ben okulların kapandığı gün 24 subatta silikon aml oldum e.k.ya memnunum küçük bir asimetri sorunum var onu görüşeceğiz dert etmiyorum keşke ilkinde yağ değilde silikon düşünseymişim diyorum birde yaşım küçükken bu ameliyatlar olsaydı yada benim haberim olsaydı özgüvenim olurdu o zaman

yağlar eridimi ki?bende kararsız kaldım silikonmu,yağ mı diye..sizinki e.karcolu degilmi:)birde fotonuz varmı?

etekler gelsin elbiseler gitsinn..:)

Ah canim ah bilsen yillarin hevesi var icimde etek elbise modellerine bakip duruyorum kac gundur bi heves:) dr bana eriyecegini pek dusunmuyorum dedi aldigim yaglar sertti dedi bilmem bu iyi biseymi cok ta sormadim zaten nereden bilebilirki her hastada farkli sonuc oluyo. Hic erimeyende var azinlik ta olsa tamamen eriyende sansimiza artik. İyi dusunuyorum sadece;)

Iyiyim bunakçım. Sağ ol :) senin iyi haberine sevindim vallahi :) şu an iyi görünüyor benimkiler ama seuneye belli olur. Hamilelik kilolarını verince. Şimdilik memnunum. Bu arada lekeler kaldı

Memnun olmana sevindim yenide kilo verince de sorun olmaz bence kilo alinca alt bacaklarimiz almiyo ki verince incelsin;)

Arkadaşım ben unuttum alıntı yaptım. Kendi yazıma alıntı yapılınca hatırladım. Özel mesaj gitmemiştir umarım. Özür dilerim. Dalgınlığıma geldi. ayarlardan değiştirmişsindir diye umuyorum

yirmi beş mesajı dolduramadığım için büyük halini göremiyorum.ama gördüğüm küçük fotoda da harika duruyor.

Merhaba arkadaslar' bundan 3 sene once ben de bacagima yag enjeksiyonu yaptirdim Ankarada. Eskiden beri takip edenler belki hatirlarlar beni. Konulan yaglarin hepsi kalmadi tabii; ilk gunler odemin de etkisiyle daha dolgundular. Su an tam istedigim gibi olmasa da yaglarin hepsi erimedi; bir kez daha yaptirabilsem daha iyi olabilir diye dusunuyorum...

Back
X