Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet ben lipo oldugumda incelmistim bundaki biraz daha farkli bu sefer incelme az gibi ama belim vardi o tamamen gitmis. Leyla sende gobegimgitmis falan diye yazmistin yanlis hatirlamiyosam

evet ama sadece göbek deliğimin altında sivri bir çıkıntı vardı o gitmiş yoksa öyle belde yanlarda ahım şahhım bir incelme olmadı birde şu var 4 kilo aldım ben o sebeplede farketmemiş olabilirim vede lipo hakkında yaptığım araştırma neticesi yağ alınan yerlere sıvı biriktiğini bu sebeple ilk zamanlarda vücutta çok fazla bir değişim olmadığını 6 ay ya da 1 sene sonra vücudun şeklini aldığını duymuştum bu da olabilir belki farkedecek ama zaman istiyor zira ben alt ve üst bacaklarımın dış yanlarındaki kanül izlerine anlam veremiyorum halen bir kere bir değişiklik yok ve de ameliyatttan sonra oralarda morarma bile olmadı el mecbur ikinci ameliyat için muayeneye gidersem sorucam bakalım ne diyecek

evet ama sadece göbek deliğimin altında sivri bir çıkıntı vardı o gitmiş yoksa öyle belde yanlarda ahım şahhım bir incelme olmadı birde şu var 4 kilo aldım ben o sebeplede farketmemiş olabilirim vede lipo hakkında yaptığım araştırma neticesi yağ alınan yerlere sıvı biriktiğini bu sebeple ilk zamanlarda vücutta çok fazla bir değişim olmadığını 6 ay ya da 1 sene sonra vücudun şeklini aldığını duymuştum bu da olabilir belki farkedecek ama zaman istiyor zira ben alt ve üst bacaklarımın dış yanlarındaki kanül izlerine anlam veremiyorum halen bir kere bir değişiklik yok ve de ameliyatttan sonra oralarda morarma bile olmadı el mecbur ikinci ameliyat için muayeneye gidersem sorucam bakalım ne diyecek

Acaba o yanlardan almis olabilirmi morarma olmamistir cok az aldiysa bozmamak icin. Birde lipoyla superdry teknikte farkli belki ondan incelne cok olmuyodur leyla. Bakalim zamanla gorucez. Benim gobegimde de delik var ama sanki yaglar duruyo. Belinizden cok aldim dedi onlar gitmis hakikaten ama gobek duruyo gibi

Sen bir daha ameliyat olursan sayet diz icleri icin mi dusunuyosun yoksa bir daha yag transferimi canim?

Zaten yağ transferine ya tutarsa diye girmiştim benim asıl amacım dizlerimden kurtulmak yağ dolgusuyla elde edilen şekil zamanla eriyebiliyor ama dizler alınıncabu kalıcı oluyor diye düşünüyorum bu sebeple sadece dizlerimdeki fazlalığı alıp onu baldırlarıma eklesin istiyorum tabi doktor ne der onu bilemem nede olsa estetik cerrahlar ve kuaförlerle iletişim kuramıyorum

e.k ya ameliyat oldunuzmu acaba?bırde e.k lı iki doktora ulastım ben hangısı acaba?mesaj atabılırmısınız

ben okulların kapandığı gün 24 subatta silikon aml oldum e.k.ya memnunum küçük bir asimetri sorunum var onu görüşeceğiz dert etmiyorum keşke ilkinde yağ değilde silikon düşünseymişim diyorum birde yaşım küçükken bu ameliyatlar olsaydı yada benim haberim olsaydı özgüvenim olurdu o zaman

ben okulların kapandığı gün 24 subatta silikon aml oldum e.k.ya memnunum küçük bir asimetri sorunum var onu görüşeceğiz dert etmiyorum keşke ilkinde yağ değilde silikon düşünseymişim diyorum birde yaşım küçükken bu ameliyatlar olsaydı yada benim haberim olsaydı özgüvenim olurdu o zaman

Evet bunak keske bekarken gencken olsaydik bende oyle dusunuyorum. Neyse bu da iyi yine memnun olmana sevindim:)

şimdi allahım nasıl güzel bacakları var dediğim etrafımdaki kadınların bacaklarının mükemmel olmadığını anladım ameliyattan sonra gözlerimdeki sıkıntıdamı geçti sizce hihiiii

Memko hani ilk ameliyattaki fotom vardıya onun gibi tek fark onda yağlar fısssss diye sönmüştü bunda sönmeyecek

şimdi allahım nasıl güzel bacakları var dediğim etrafımdaki kadınların bacaklarının mükemmel olmadığını anladım ameliyattan sonra gözlerimdeki sıkıntıdamı geçti sizce hihiiii

İnsanoğlu yaratılışı gereği mükemmeli arar,ondandır.

Birde şunu anladım kayserideki dr yağ alıp verirken dikiş atmıştı yani kalın kanül kullanmış bunda bilek kısmına yağ eklendi biraz tutcakmı pek bilmiyorumda zannetmiyorumda çokda önemli değil asıl mesele kan aldırdığınızda küçücük nokta gibi iz olurya işte bunda öyle oldu yani oralarda dikiş yok yani ince kanül kullanmış sadece bacak arkasında dikiş var onun içinde bir bant var iz geçirici onu söyledi dr aldım yapıştırıyorum

Back
X