teacher arkadaşım hoşgeldin .ikicanımvar senin düşündüğün dr a ameliyat oldu.o sana daha iyi bilgi vericektir.
angelin sen nasılsın?normal hayatına geri döndünmü?
merhaba ikicanımvar. ben Ferruh bey ile görüştüm ve yağ enj karar verdim. senin de o doktora ameliyat old öğrendim. bana bilgi verir misin? memnun musun son durumdan? ne zaman ameliyat oldun? yağların eridi mi, eridiyse kalanlar yeterli oldu geldi mi?Canım senin kilonu bilmemde benimki hayli çok :)) ama senin fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyoruz bunu unutma.
vaaaaavvv ilizatarov olan birinin burada olmasi buyuk sans aramiza hosgeldin ama benim asil sasirdigim bu yontemle bile bacaklarinin istedigin gibi olmamasi halen dar pantalon giyememene uzuldum dogrusu ameliyat oncesi sonrasi fotograflarin varsa gormek isterimtabi senin içinde sakincasi yoksaBide nu ameliyati engelin olmadan yapmmak istemiyorlar etik degil diye ama psikolojik acidan ve yasliligi one surerek doktoru ikna ettim
İnşallah hiç erimezler angelin.Dondum memkocum sagol12 gun oldu bugun gayet iyiyim gezmelere bile gidiyorum. Bacaklarimda hic bir degisiklik yok henuz :) yag alinan yerlerim dokununca hafif aciyo o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?