Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tabi iyilesmek icin sirekli yurumek zorundasin ama cok zor 1 ay spnra degnekleri attim bacak dwmirlerinde gerekli temizligi yapmak zorindasin o konuda.doktorum gordugum en titiz hastasin dedi yaralara 2 gunde biir pansuman yapolmasi lazim 12 delik 2 bacak 24 yara pansuman ediyorsun goruntudende korkmadim ama evde dwgil pansuman bakmaya cesaretlwri olmadi

teacher arkadaşım hoşgeldin .ikicanımvar senin düşündüğün dr a ameliyat oldu.o sana daha iyi bilgi vericektir.

hoşbuldum memko teşekkür ederim canım :))) forumda kişiyi direk bulabileceğimiz bir yol var mı? ben de yeniyim ve öğrenmek için yardıma ihtiyacım var

Oda sigara yuzunden gerçi sigarayı biraktim ama 3 ayfan sonra sinirler bozuldu tabi tekk tuk icmaye başladım a sigaramim önceki etkileri vicut oksijensiz tabi

Canım senin kilonu bilmemde benimki hayli çok :)) ama senin fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyoruz bunu unutma.
merhaba ikicanımvar. ben Ferruh bey ile görüştüm ve yağ enj karar verdim. senin de o doktora ameliyat old öğrendim. bana bilgi verir misin? memnun musun son durumdan? ne zaman ameliyat oldun? yağların eridi mi, eridiyse kalanlar yeterli oldu geldi mi?

Bide nu ameliyati engelin olmadan yapmmak istemiyorlar etik degil diye ama psikolojik acidan ve yasliligi one surerek doktoru ikna ettim
vaaaaavvv ilizatarov olan birinin burada olmasi buyuk sans aramiza hosgeldin ama benim asil sasirdigim bu yontemle bile bacaklarinin istedigin gibi olmamasi halen dar pantalon giyememene uzuldum dogrusu ameliyat oncesi sonrasi fotograflarin varsa gormek isterimtabi senin içinde sakincasi yoksa

Kesinlikle illizarov yöntemi geçirmiş birinin yorumları çok değerli hoşgeldin cazigiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben neden bir türlü karar veremiyorum. Heran ameliyat olabilirim kafam karman çorman. silikon mu yağ mı? Ne diceksiniz ki ben de biliyroum olumlu ve olumsuz yönlerini her ikisinin de. Ameliyattan korkuyorum. Şöyle sihirli bir değnek olsa ve ameliyat bitmiş olsa. sonrasını çekmeye razıyım. karar verme aşaması bile çokkk zorrrr. cuma h ile görüşeceğim. cumartesi de e ile .ikisi de tanıdık burada İstanbul'da . zaten çok seçeneğimiz yok kiii. Bilemiyorum. kim hangi yöntemi yaptırdı kime yaptırdı içiçe girdi. var mı bu dr.ların hastası olan arkadaşlarım.

Hershey en yakin arkadashimin bacaklarini ilizarov yontemi lie yaptirmasindan bashladi. Onus tavsiyye etdiyi bir rus forumuna girdim, ve bu yontemle ameliyyat olucagima karat verdim. Sonar internetde resimler aradigimda bu foruma rastladim, cokda mutely oldum)

Arkadashim 10-cu ay ameliyyat oldu, bu ayin sonunda demirlerini cikarticaklar. O Bakude cok unlu Azeri hem Moskovada hemde Bakude calishan professora oldu.

Ilizarov yontemi kemikleri eyri olan carpik bacaklar icin en iyi yontemdir, tam benim arkadashimin durumu. Benim bacaklar gibisine yanlish eyrilik diyilir, yani kemikler duz, kaslar eyri. O forumdaki bacaklar harikaydilar ameliyyatdan sonra. Inanilmaz deyishme olmushdu. Arkadashimin bile bacaklari, cok korkuncken shimdi dum duz sutun gibiler, mashallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…