Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kanat, teshekkur ederim eklediyin icin) senin bacaklarinin resmi varmi ? Ne formadalar, hangi shekildeler?tesvir ede bilirmisin? Shikayetin neresindendir?Ve hangi doktorlari dushuniyorsun?

Angelin, resimlerine baktim) mashallah bacaklarin cok hosh duruyorlar, tam benim istediyim shekildeler) inshallah yaglarin erimezler) amma eski halide normaldi, yank benimkiler oyle olsaydilar, diz iclerinden yag almaklada yetinirdim) cunki cikiklik yok,kaslar yerindeler)

Kanat, teshekkur ederim eklediyin icin) senin bacaklarinin resmi varmi ? Ne formadalar, hangi shekildeler?tesvir ede bilirmisin? Shikayetin neresindendir?Ve hangi doktorlari dushuniyorsun?
albüme bakabilirsin saya foto var 1 tane. 2 dr. var şimdilik hiçbirşeye karar veremedim aklım karışık . cuma görüşmelerim var bakamlım onlar ne diyecekler.

Evet Kanat, resmine baktim. Bacaklarimiz biraz benziyorlar, benimkiler sadece bir az daha yakinlar bir birlerine, dizlerim bitishiyor) bilmiyorum belki bana oyle geliyorlar, Ben oyle gormek istiyorumdur, artik bilemem)) bu aksham foto eklemeye calishicam, ve yorumlarinizi isteyiceem) bu arada senin yerine Ben heyecanlandim)) inshallah en uygun yontemi bulup, bacak mutluluguna kovushursun)) hepimiz icin hayirlisi

albüme bakabilirsin saya foto var 1 tane. 2 dr. var şimdilik hiçbirşeye karar veremedim aklım karışık . cuma görüşmelerim var bakamlım onlar ne diyecekler.

Canim icine en cok sinen dr u sec. Bence hem iyilesme surecinde hem sonrasinda icinin rahat olmasi dr una guvenmen senin isini kolaylastiracaktir. Ben buna cok inaniyorum. Aml ta girerken en dogru karari verdigimden oyle emindim ve rahattim ki bence aml sonrasi bunun da etkisi oldu diye dusunuyorum. Hersey gonlunce olsun canim

Sagol arkadasim daha guzeli senin olsun benim sorunum ic kisimlarin olmamasiydi. Zaten bacaklarimin cok kalinlasmayacagini biliyordum yagim azdi sadece ic kisimlara koydurdum bende. Mukemmel degiller ama suan olabileceginin en iyisiler:) beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim diye dusunuyorum olabileceginin en iyisi olursa bizler icin kafidir. Bu halleriyle mutluyum:) benimle kalsinlar:))

Angelin, doctor senden ne kadar yag aldi? Boyun ve kilon kacdi o zaman? Ben 45 kg-am, 3 aydir durmadan yiyorum, amma malesef artim yok( kilo almak icin ugrashacagim hayatda aklima gelmezdi ,ruyama bile girmezdi)) Yagim yetmeyicek diye cok korkuyorum(

Yasiniz gencse vaktiniz varsa bu zajmete girerim dersen iz yaptirin ama fiyati 2010 2 3ayda 15000 tl verdim ama doktoruda ikna edebolirmisiz bilmem turkiyede bu isi askeri doktorlar yapiyor

Angelin, doctor senden ne kadar yag aldi? Boyun ve kilon kacdi o zaman? Ben 45 kg-am, 3 aydir durmadan yiyorum, amma malesef artim yok( kilo almak icin ugrashacagim hayatda aklima gelmezdi ,ruyama bile girmezdi)) Yagim yetmeyicek diye cok korkuyorum(

Canim ne kadar aldigini bilmiyorum ama fazla degil gibi canim gr lardan bahsediyodu zaten. Boyum 170 kilom 63 tu canim hatta benim fazla oldugunu dusundugum yaglarim hala duruyor o istedigi yerden almis.

ben ilizarov ameliyatını 2010 da 37 yaşımda oldum çunku sağlık acısındanda en faydalı yontem buydu bu ameliyat için zaman cesaret para gerekiyor ve kesinlikle sigara içilmemesi ve temız titiz olmak zorundasınız ben yemek yediğim yetlerdeki kasık tozlumu ustume bişey dökulmuş umursamam ama vucut temizliği çok öemlidir doktorlarım bile durumuma kızar yani bu ameliyatta yaralara 2 gunde bir pansuman yapılırken aleti hep kaynattım pansuman bezlerini eldıvenle kesip koydum makasıda kaynattım ayrıca demirleride ayrıca buyuk sargı bezine sararken bezler utulendi tabi bunları sız değil ev halkı yapıyor yaraları ağzı eğikbir makasla soyuyor temızliyorsunuz 5 ay boyunca yıkanamadım çunku yaralara su değmeyecek ayaklarım saçım yıkandı vucudumu sildim duşmemek lazım bn kere duştum yaram kanadı sonrada iltihap oldu ama 2 güne geçti doktorum sen bu kadar temizken o iltihap hemen geçer demişti pansuman yaklaşık 45 dakika sürüyor mideniz kaldırımı bilmem ama ben hepsini sevgiyle temizleyip sardım uyurkende bacağı cevirince tabi acıyor ama benim yıllarca kalbim ve beynim acımış bu acı bana hiç bile geldi demirler çıkarılırkende dr narkoz verelim dedi istemedim sakınleştiriciyede hayır dedim hatta ordaki bi kaç dr kendine bu kadar yuklenme dedi ama nebileyim demirler çıkarken görmek istedim

şimdi 4 sene geçti ama izler duruyor izleri çok önemsemiyorum belim ağrırdı tutulurdu sağlık açısından iyiyim bacaklarımı kapattığımda desiniz sutun ama kaslarımı sıkmam lazım rahat bıraktığımda acıklık oluyor bu arkadan önden bi tuhaflık var gibi dr ısrarla bi cm daha alsayımx bacak oludun dedi kasların yapısı güzel değil dedi sanırım haklı kaslarımda sorun var tuhaf önde sanki et yok zayıfta sişmanda olsa bu hiç değişmedi önden bı yamukluk var sanki etimde ben bu sebeple yakson house diye bi yer keşfettim güney kore de sanırım kasların yapısını değiştiriyor ama ingilzcem yok tam anlayamadım kimseyede çevir diyemiyorum ingizcesi olanlar bir araştırısa sevinirim LEYDİ ANGELİM MAKINIST SIZLERİokuyordum dua ediyordum sizin için 2010 2. ayda ameliyattan sonra yazacktım ama pc başına da oturamıyordum sonrada ne bu kadar acı çek sonrada sonuç böyle yazmadım ama şimdi en aından bu duruma üzülenlerin bilmeleri kerekir bence borcum var insanlara

Cazigiz, arkadashim 10 kez diyil, onuncu ayda yani oktober-de ( turkcesini bilmiyorum) ameliyyat oldu. Bacaklarinin arasi cok acikti, Ben ondan bashka kimsede oyle parantez bacak gormedim( shimdi sutun gibiler mashallah. Dumduz, inanilmazlar yani))Bakude ilizarov nerdeyse 3 bin euro-ya basha geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…