Kusura bakmayin, mesajlarimla sizide kendimide yordum)) amma bu 25 mesaji doldurmam gerek:18:
albüme bakabilirsin saya foto var 1 tane. 2 dr. var şimdilik hiçbirşeye karar veremedim aklım karışık . cuma görüşmelerim var bakamlım onlar ne diyecekler.Kanat, teshekkur ederim eklediyin icin) senin bacaklarinin resmi varmi ? Ne formadalar, hangi shekildeler?tesvir ede bilirmisin? Shikayetin neresindendir?Ve hangi doktorlari dushuniyorsun?
albüme bakabilirsin saya foto var 1 tane. 2 dr. var şimdilik hiçbirşeye karar veremedim aklım karışık . cuma görüşmelerim var bakamlım onlar ne diyecekler.
Angelin, resimlerine baktim) mashallah bacaklarin cok hosh duruyorlar, tam benim istediyim shekildeler) inshallah yaglarin erimezler) amma eski halide normaldi, yank benimkiler oyle olsaydilar, diz iclerinden yag almaklada yetinirdim) cunki cikiklik yok,kaslar yerindeler)
Angelin, doctor senden ne kadar yag aldi? Boyun ve kilon kacdi o zaman? Ben 45 kg-am, 3 aydir durmadan yiyorum, amma malesef artim yok( kilo almak icin ugrashacagim hayatda aklima gelmezdi ,ruyama bile girmezdi)) Yagim yetmeyicek diye cok korkuyorum(
Angelim ile angelinnocoment ayni kişi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?