Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar bacağımın farklı bir fotosunu koydum bir bakabilir misiniz?

sana arkadaslık istegi gonderdim beni, de kabul eder misin canım :)
bu arada ben de AK ile HF arasındayım
2kere AK ile gorustum
1 kere HF ile
amam yine de karar veremedim
slikon mu yag mı ona da pek karar veremedim
ben de resimlerimi ekliycem
ekliyince haber veririm
yorumlarınıza ihtiyacım olacak:)

sana arkadaslık istegi gonderdim beni, de kabul eder misin canım :)
bu arada ben de AK ile HF arasındayım
2kere AK ile gorustum
1 kere HF ile
amam yine de karar veremedim
slikon mu yag mı ona da pek karar veremedim
ben de resimlerimi ekliycem
ekliyince haber veririm
yorumlarınıza ihtiyacım olacak:)
krena eklemiştim seni ben. evet canım okararı verebilsek keşke. ben gidip geliyorum gün içinde yağ mı silikon mu yağ mı silikon mu? dönüp duruyır kafamda. tamam silikon diyorum sonra yok yok yağ olsun diyorum. nolcak böyle bilmiyorum. 1-2 haftaya kararımı vermiş olucam. inşallah sen de kararını verirsin çünkü arada kalmak rahatsızlık verici. resmini bekliyoruz canım. sana ne dedi bu dr.lar peki neden karar veremedin? hem de 2 kere gitmişsin. ameliyat paranın bir kısmın zaten vermişsin muayeneyle:1:

krena eklemiştim seni ben. evet canım okararı verebilsek keşke. ben gidip geliyorum gün içinde yağ mı silikon mu yağ mı silikon mu? dönüp duruyır kafamda. tamam silikon diyorum sonra yok yok yağ olsun diyorum. nolcak böyle bilmiyorum. 1-2 haftaya kararımı vermiş olucam. inşallah sen de kararını verirsin çünkü arada kalmak rahatsızlık verici. resmini bekliyoruz canım. sana ne dedi bu dr.lar peki neden karar veremedin? hem de 2 kere gitmişsin. ameliyat paranın bir kısmın zaten vermişsin muayeneyle:1:

sorma ya aynen bi kısmını verdilk
hangi doktorda karar kılarsam muayene ucretelerini dusecekler:)
AK bana silikon iyi olur dedi aslında ihtiyacınız var biliyor musunuzu dedi :)oyle bi tarzı var ya:)
HF de istersen bir yag deneyelim baktık olmadi slikon dedi
ama ben tek seferde kurtulmak istiyorum
nisan ortasında da ameliyat olmayi dusunuyorum insallah
hadi hayırlısı hepimizi icin...

AK bana silikon iyi olur dedi aslında ihtiyacınız var biliyor musunuzu dedi :)oyle bi tarzı var ya:)

zor bir karar..fotonu koysan bakabilriz

İşte aynı sorun ikimizinde. sen bir bak benimkilere ne diyeceksin? bana kesin kafadan silikon biliyorum. yağ demek kurtarıyor hf öyle demiş. denemek lazım da işte çekilen acı beklentiler ,para vs. hep etken. ben de aynı yaptırmak ve arkama bakmamak istiyorum. yağ derse 2. yi düşünebilirm 2 yıl sonra. ama o zaman çok pahalıya geliyor. ben de karar verirsem hemen olacağım. nisan başı olabilir ya da sonu 23 nisan var. çocuklarım için onların yanında olmalıyım. onedenle. belki karşılaşırız:34:

mmmmercancım senin de yok foto ve biz merak ediyoruz. sen de koyar mısın? bizde fkir sahibi oluruz senin de fikrini alırız.

müsaıt bir zamanda koyacagım...:)))yorumlarınızı alacağım o zaman .sureklı takip edemiyorum burayı ama anladıgım bırkac sey ;sadece istanbuldan 2 doktorun adı geçiyor sürekli..kafam karıştı koca istanbulda 2 doktor olamaz..ama işte anca böle güven saglanabiliyor..A.K baya ün yapmış işte fazla para verıyım iyi olsun diyorsun..istanbulda oturdugum için bu iki doktora gideceğim artık kime içim ısınırsa yaptıracağım..herkesin bacak yapısı bünyesi farklı oldugu için ,herkesin tepkisi farklı:)burada genelleme yapmak çok zor:) ben sadeceeee etek giymek istiyorum.İstanbldan olacak olan varsa irtibata geçebiliriz:D birlikten kuvvet dogar belki grup indirimi fln yaprlar cunku en pahalı estetik amlelytlarından bri:)

H F nin ve A K nın fiyatları ortalama olarak aynımı acaba?

İşte aynı sorun ikimizinde. sen bir bak benimkilere ne diyeceksin? bana kesin kafadan silikon biliyorum. yağ demek kurtarıyor hf öyle demiş. denemek lazım da işte çekilen acı beklentiler ,para vs. hep etken. ben de aynı yaptırmak ve arkama bakmamak istiyorum. yağ derse 2. yi düşünebilirm 2 yıl sonra. ama o zaman çok pahalıya geliyor. ben de karar verirsem hemen olacağım. nisan başı olabilir ya da sonu 23 nisan var. çocuklarım için onların yanında olmalıyım. onedenle. belki karşılaşırız:34:

ben 2-3 yıldır dusunuyorum sonbra da vazgeciyorum
ama bu sefr kararliyim insallah
Onumuzdeki hafta ici tekrar HF ye gidicem bakalim iyice sorucam
resim ekliycem en yakın zamanda yorum yapın lutfen
ancak boyle boyle netlik kazanıcaz heralde

müsaıt bir zamanda koyacagım...:)))yorumlarınızı alacağım o zaman .sureklı takip edemiyorum burayı ama anladıgım bırkac sey ;sadece istanbuldan 2 doktorun adı geçiyor sürekli..kafam karıştı koca istanbulda 2 doktor olamaz..ama işte anca böle güven saglanabiliyor..A.K baya ün yapmış işte fazla para verıyım iyi olsun diyorsun..istanbulda oturdugum için bu iki doktora gideceğim artık kime içim ısınırsa yaptıracağım..herkesin bacak yapısı bünyesi farklı oldugu için ,herkesin tepkisi farklı:)burada genelleme yapmak çok zor:) ben sadeceeee etek giymek istiyorum.İstanbldan olacak olan varsa irtibata geçebiliriz:D birlikten kuvvet dogar belki grup indirimi fln yaprlar cunku en pahalı estetik amlelytlarından bri:)
ehehee evet mmmmercan İstanbul'dayım ben de. kesinlikle birlkten kuvvet doğuyor bizzat biliyorum. aslında 2. dr. değil tabi de diğerleri bu ameliyatları fazla yapmıyorlar mı acaba? herkesin bir uzmanlık alanı var, tecrübe kazandığı. çok yapınca o kadar tecrübe kazanıyorlar. ben kimsenin deneme tahtası olmak istemem açıkçası. biraz daha veririm içim rahat eder. hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? işte bu dr.lar bunu biliyorlar o nedenle hiç fiyat kırmıyorlar artırdıkça artırıyorlar.bu hiç etik değil . herkese de aynı şey yapılmaz. yapılsa da aynı verim olmayabiliyor tamamen vücuda bağlı. işte inşallah şans bizden yana olur. benim kafamı fiyat karıştırıyor. çok yüksekler. burayı okuyan dr.lar size sesleniyoruz insaf edin yahu zaten yeterince acı çekmişiz :43:
okumayan yoktur herhalde.? burda reklam vericem diye 40 takla atan da var. anlıyoruz tabiki ve bu kötü reklam oluyor onlar için.

ben 2-3 yıldır dusunuyorum sonbra da vazgeciyorum
ama bu sefr kararliyim insallah
Onumuzdeki hafta ici tekrar HF ye gidicem bakalim iyice sorucam
resim ekliycem en yakın zamanda yorum yapın lutfen
ancak boyle boyle netlik kazanıcaz heralde

Arkadaslar resim ekledim ama yan oldu neden öyle oldu anlamadım
Yorumlarınızı bekliyorum
Slikon mu yağ mı cokkararsızım ve doktora da karar veremedim
Yorumlarınızı benim için cok önemli
Teşekkürler

Back
X