Gerçekten uygunmuş fiyat memko. Ben ameliyat olmadan önce bu doktoru duymamıştım. Bilseydim keşke önceden :/
Aslında benim en çok grşmk istedğim dr du kendisi.ama randevu tarihi ötekiyle tutmayınca olmadı.ama işinin ehli biri oda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten uygunmuş fiyat memko. Ben ameliyat olmadan önce bu doktoru duymamıştım. Bilseydim keşke önceden :/
3 sene oldu yaptirali,erime tabiki oldu ama heps erimedi,bir kez daha yaptirabilsem daha iyi olur
ehehee evet mmmmercan İstanbul'dayım ben de. kesinlikle birlkten kuvvet doğuyor bizzat biliyorum. aslında 2. dr. değil tabi de diğerleri bu ameliyatları fazla yapmıyorlar mı acaba? herkesin bir uzmanlık alanı var, tecrübe kazandığı. çok yapınca o kadar tecrübe kazanıyorlar. ben kimsenin deneme tahtası olmak istemem açıkçası. biraz daha veririm içim rahat eder. hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? işte bu dr.lar bunu biliyorlar o nedenle hiç fiyat kırmıyorlar artırdıkça artırıyorlar.bu hiç etik değil . herkese de aynı şey yapılmaz. yapılsa da aynı verim olmayabiliyor tamamen vücuda bağlı. işte inşallah şans bizden yana olur. benim kafamı fiyat karıştırıyor. çok yüksekler. burayı okuyan dr.lar size sesleniyoruz insaf edin yahu zaten yeterince acı çekmişiz![]()
okumayan yoktur herhalde.? burda reklam vericem diye 40 takla atan da var. anlıyoruz tabiki ve bu kötü reklam oluyor onlar için.
ehehee evet mmmmercan İstanbul'dayım ben de. kesinlikle birlkten kuvvet doğuyor bizzat biliyorum. aslında 2. dr. değil tabi de diğerleri bu ameliyatları fazla yapmıyorlar mı acaba? herkesin bir uzmanlık alanı var, tecrübe kazandığı. çok yapınca o kadar tecrübe kazanıyorlar. ben kimsenin deneme tahtası olmak istemem açıkçası. biraz daha veririm içim rahat eder. hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? işte bu dr.lar bunu biliyorlar o nedenle hiç fiyat kırmıyorlar artırdıkça artırıyorlar.bu hiç etik değil . herkese de aynı şey yapılmaz. yapılsa da aynı verim olmayabiliyor tamamen vücuda bağlı. işte inşallah şans bizden yana olur. benim kafamı fiyat karıştırıyor. çok yüksekler. burayı okuyan dr.lar size sesleniyoruz insaf edin yahu zaten yeterince acı çekmişiz![]()
okumayan yoktur herhalde.? burda reklam vericem diye 40 takla atan da var. anlıyoruz tabiki ve bu kötü reklam oluyor onlar için.
kizlar, resim ekledim) yorumlariniz benimcin cok onemli)
Ben de karar versem derhal olucam . evet sonu güzel olsun inşallah.aynen güvenemiyor insan bazen ama samimi insanları bulunca da seviniyor..ben kesin kararlıyım ameliyat olucam 7000 10000 arası degısıyor rakamlar:)sonu güzel olcaksa deger=)=)
Kizlar, benim arkadash listem boshalmish(( neden acaba? Nasil olmush?bazen yazdiklarimda gitmiyor, hic birshey anlayamiyorum![]()
Geçmiş olsun,ayn zaman da yeni bacaklarında hayırlı olsun.Sorunsuz atlatmanı diliyorum.kızlar perşembe günü yağ enj yaptırdım. şuan için sıkıntı yok gibi ama zamanla durumum netleştikçe resimlerimi paylaşacağım. bu yazdıklarımı okuyanlar benim için iyi dileklerde bulunur dua ederse çoooook mutlu olacağım. Allah hepimizi bu hayalimize sağlıkla kavuştursun inşallah.
sorularımı yanıtlayan herkese ayrıca teşekkür ederim.
Geçmiş olsun,ayn zaman da yeni bacaklarında hayırlı olsun.Sorunsuz atlatmanı diliyorum.
Stede genel sorun vardı Sayacım o nedenle.Merhaba arkadashlar) Ben kac gundur foruma giremedim( pasvordumda hep problem cikiyordu, hic bir shey anlayamadim,:26: deyishmemishtimde. Ondanda evvel bir kac gun ishlemler varmish saytda) yeniden done bildiyime cok sevindim) ayrica, cok cok teshekkurler resimime yorumlarinizicin![]()
Teacher geçmiş olsun nasılsın nasıl geçti amelıyatın inşlh istediğin gibi olmuştur canım