Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bir arkadaşım bacak ameliyatı oldu şu an gayet memnun. Ben de göğüs estetiği konusunda karasızdım. Doktorlarda tüm estetikler için programlar var sonucun nasıl olacağını gösteriyor. Ben iphoneda Gosexy diye bir uygulama bulup bakmıştım, güzel yapma uygulaması ama ameliyatın sonucunda nasıl olacaksınız o gözüküyor.

ehehee evet mmmmercan İstanbul'dayım ben de. kesinlikle birlkten kuvvet doğuyor bizzat biliyorum. aslında 2. dr. değil tabi de diğerleri bu ameliyatları fazla yapmıyorlar mı acaba? herkesin bir uzmanlık alanı var, tecrübe kazandığı. çok yapınca o kadar tecrübe kazanıyorlar. ben kimsenin deneme tahtası olmak istemem açıkçası. biraz daha veririm içim rahat eder. hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? işte bu dr.lar bunu biliyorlar o nedenle hiç fiyat kırmıyorlar artırdıkça artırıyorlar.bu hiç etik değil . herkese de aynı şey yapılmaz. yapılsa da aynı verim olmayabiliyor tamamen vücuda bağlı. işte inşallah şans bizden yana olur. benim kafamı fiyat karıştırıyor. çok yüksekler. burayı okuyan dr.lar size sesleniyoruz insaf edin yahu zaten yeterince acı çekmişiz :43:
okumayan yoktur herhalde.? burda reklam vericem diye 40 takla atan da var. anlıyoruz tabiki ve bu kötü reklam oluyor onlar için.

Kanatcıgım
saya _14 gıbı seninkilerde?

Son düzenleme:
ehehee evet mmmmercan İstanbul'dayım ben de. kesinlikle birlkten kuvvet doğuyor bizzat biliyorum. aslında 2. dr. değil tabi de diğerleri bu ameliyatları fazla yapmıyorlar mı acaba? herkesin bir uzmanlık alanı var, tecrübe kazandığı. çok yapınca o kadar tecrübe kazanıyorlar. ben kimsenin deneme tahtası olmak istemem açıkçası. biraz daha veririm içim rahat eder. hepimiz öyle düşünmüyor muyuz? işte bu dr.lar bunu biliyorlar o nedenle hiç fiyat kırmıyorlar artırdıkça artırıyorlar.bu hiç etik değil . herkese de aynı şey yapılmaz. yapılsa da aynı verim olmayabiliyor tamamen vücuda bağlı. işte inşallah şans bizden yana olur. benim kafamı fiyat karıştırıyor. çok yüksekler. burayı okuyan dr.lar size sesleniyoruz insaf edin yahu zaten yeterince acı çekmişiz :43:
okumayan yoktur herhalde.? burda reklam vericem diye 40 takla atan da var. anlıyoruz tabiki ve bu kötü reklam oluyor onlar için.

aynen güvenemiyor insan bazen ama samimi insanları bulunca da seviniyor:D..ben kesin kararlıyım ameliyat olucam 7000 10000 arası degısıyor rakamlar:)sonu güzel olcaksa deger=)=)

kizlar, resim ekledim) yorumlariniz benimcin cok onemli)

durumlarımız aynı bende ınanılmaz kararsızım..sımdı doktorun koyacağı yağ oranı acıkcası bence önemli yuzde 30 u kalıyorsa ona gore fazla koymaları gerekıyor ama ben bir yerden duymuştum A K yağları az koyuyor..belki 2.operasyon kesin olsun dıyemı bilinmez iyice konuş kımlerle gorustun bilemıyorum ama

Merhaba arkadashlar) Ben kac gundur foruma giremedim( pasvordumda hep problem cikiyordu, hic bir shey anlayamadim,:26: deyishmemishtimde. Ondanda evvel bir kac gun ishlemler varmish saytda) yeniden done bildiyime cok sevindim) ayrica, cok cok teshekkurler resimime yorumlarinizicin:29:

merhaba arkadaşlar

daha önceki sayfalarda bacak şekillendirici silikon alanlar olmuş ,
nerden temin edebilirim ve fiyatı nedir?

kullanan var mı ?
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar perşembe günü yağ enj yaptırdım. şuan için sıkıntı yok gibi ama zamanla durumum netleştikçe resimlerimi paylaşacağım. bu yazdıklarımı okuyanlar benim için iyi dileklerde bulunur dua ederse çoooook mutlu olacağım. Allah hepimizi bu hayalimize sağlıkla kavuştursun inşallah.
sorularımı yanıtlayan herkese ayrıca teşekkür ederim.

kızlar perşembe günü yağ enj yaptırdım. şuan için sıkıntı yok gibi ama zamanla durumum netleştikçe resimlerimi paylaşacağım. bu yazdıklarımı okuyanlar benim için iyi dileklerde bulunur dua ederse çoooook mutlu olacağım. Allah hepimizi bu hayalimize sağlıkla kavuştursun inşallah.
sorularımı yanıtlayan herkese ayrıca teşekkür ederim.
Geçmiş olsun,ayn zaman da yeni bacaklarında hayırlı olsun.Sorunsuz atlatmanı diliyorum.

Teacher, gecmish olsun. Doktorunuz kimdi? Nasilsiniz, agriniz varmi? Yaglar nerelerden alindi? Siz kac kilosunuz, boyunuz kac, yani sormak istediyim, yag bulmakta zorlandilarmi? Nakadar yag konuldu?

Merhaba arkadashlar) Ben kac gundur foruma giremedim( pasvordumda hep problem cikiyordu, hic bir shey anlayamadim,:26: deyishmemishtimde. Ondanda evvel bir kac gun ishlemler varmish saytda) yeniden done bildiyime cok sevindim) ayrica, cok cok teshekkurler resimime yorumlarinizicin:29:
Stede genel sorun vardı Sayacım o nedenle.

Teacher geçmiş olsun nasılsın nasıl geçti amelıyatın inşlh istediğin gibi olmuştur canım

teşekkürler canım :))) ameliyat sonrası ağrılarım çok fazla oldu. yürümekte zorlanıyorum. bacaklarım güzel görünüyor ama erime ihtimali olduğu için hayal kırıklığı yaşamama adına kendimi bu görüntüye alıştırmamaya çalışıyorum. erimezlerse ya da az erirse bu görüntü beni memnun edecek.

Back
X