kpss minapalım ömür çürütüyoruz forum okurken ve ben sınavım var ama hiiiiiçççalışamıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kpss minapalım ömür çürütüyoruz forum okurken ve ben sınavım var ama hiiiiiçççalışamıyorum.
kpss mi:..
çok mu belli:) . atanamayanlardan. napcaz böyle ya. konsantre olamıyorum. çalışamıyorum. bu işi halletmem lazım diyorum çünkü bir yaz daha katlanamıcam diyorum ama görünen yaz geçecek. girişimlerim sonuçsuz henüz.valla kpss ise tam olarak bendensin:):)
Allah acısın bize.valla kpss ise tam olarak bendensin:):)
1) ilk 3 gün yatıp kalkmak adım atmak zordu kaldıracak birisi olması şart. Zaten sadece wc için kalkıyorsun. Ondan snrası daha kolay geçti 17 gün sonra aksamadan yürümeye başladım. En azından 2 hafta seninle ilgilenen birisi olsa iyi olur.
2) silikonu şu an hiç hissetmiyorum eskiden nasılsa hareketlerim hala aynı. Bacaklarım eskiden kalındı zaten dışlardan da yağ alnsa da silikon konulunca iyice kalın oldu. Kaslı bir görüntüsü var. Ama ben kalında olsa memnunum. Eskisine göre çok çok iyi.
3) 5 ay önce istanbulda AK ya ameliyat oldum.
4) silikon olduğu için erime riski yok. Bileğin yarım karış üstüne kadar silikon geldi.
5) silikonun bittiği yerden sonra yağ eklenmiş. İlk başlarda silikon çıkıntısı yoktu. Zamanla şişlikler inip yağlar eriyince bilek kısmı daha ince kaldı. Bilekteki yağların yüzde 30 u anca kalmıştır. Yeniden yağ enjeksiyonu düşünmedim.zaten yaptırsam da bilekler için değil bacağımın ön yüzüne, üst kıs
Nasiass sence silikonun boyu biraz daha uzun olsa bileklere yağ koymaya gerek kalmaz ve erime problemı olmazmıydı.yoksa dr sana silikonun ucları bellı olurdu falan mı dedi.silikonun boyunu dr mu belirliyor.fikri olan varmı?
çok mu belli:) . atanamayanlardan. napcaz böyle ya. konsantre olamıyorum. çalışamıyorum. bu işi halletmem lazım diyorum çünkü bir yaz daha katlanamıcam diyorum ama görünen yaz geçecek. girişimlerim sonuçsuz henüz.
[CODE][CODE]
Kadercim sen kaç kiloyla girdin ameliyata? zaten sorunlu yerlerden alındığı için kilo alsan da öyle orantısız olmaz değil mi? yanılıyor muyum? ben de şuan op. öncesi 2 kilo arttım. yiyorum çünkü yağ olabilir desin diye ve kendimi bu halimle sevmiyorum. direk bele gidiyor. bacak aynı bacak. yok 1 gr. bile gitmiyor bacağa. nasıl bir genmiş bu. 10 kilo filan alsam bildiğin atom karınca. daha fazla alma istersen sen de. çünkü bu senin normal halin değil. neysen o kiloda ol. açıkçası ben operasyon sonrası aynı kalmak isterim. dr. kilo al mı diyor ki? kilo alınca yüzümüz de değişiyor gıdı çıkıyor iyi olmuyor.bu ne yaman çelişki anneeee
ameliyattan önce kilo vermeyeyim yağ lazım dedim , ameliyat sonrası yağlar tutunsun, aman kilo verip de yağları eritmeyeyim diye kaptırdım yedim. şimdi kendime dur rejim spor yapamazsın ona göre ye diyorum ama engel de olamıyorum. tam 4 kilo aldım neyapcam bilmiyorum
ben de arkadaşım en kısa zamanda kararımı vermiş olucam. yaza olmaz benim bakacak kimse yok o zaman bana o nedenle nisan en geç mayıs olması lazım.evet ben de korkuyorum ama dua ediyorum inşallah sorun çıkmaz. burda sedece 1 kişi de enfeksiyon olduğunu okudum.başka var mı bilmiyorum. iz kalan var. inşallah karşılaşmayız öyle şeylerle. kurtuluruz hepimiz.canım ben de kpss hazırlanıyorum..hatta yenı yenı tam basladım ve temmuzda sınav o zamana kadar amelıyat olmayı dusunmuyorum cunku sürecten korkuyorum..ama sınavdan sonraya bende maddi durumumda müsait olucak..ameliyat olmak ta yüzde yüz inşaAllah tabi kararlıyım..aklımda 2 doktor var görüşücem ve olucam:hepsi bu kadar
)ne kdar basit konusuyorum dmi ama kararlı olmak lazım:))
bu ne yaman çelişki anneeee
ameliyattan önce kilo vermeyeyim yağ lazım dedim , ameliyat sonrası yağlar tutunsun, aman kilo verip de yağları eritmeyeyim diye kaptırdım yedim. şimdi kendime dur rejim spor yapamazsın ona göre ye diyorum ama engel de olamıyorum. tam 4 kilo aldım neyapcam bilmiyorum
Arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim, fotoğrafları gördüm, ne kadar güzel olmuş. Çok çok başarılı, cesaret edemiyorum bi türlü ben, ama neden çekiyorum en güzel yaşlarımda bu sorunu, dar kot etek giymeye korkmak istemiyorum artık..
profiline girdiğinde sağ üstte fotoğraf diye bir bölüm var.ordan yükleniyor.Nasıl foto ekleniyo kozlar
basit birşey. bekliyorum foto. kolay gelsinHoşbuldumm:) becerebilirsem birazdan su anki halini ekliycem. Fikirlerinizi almak istiyorum aslında