arkadaşlar ben f.b ye yaptırcam bugün bir görüşmem var çok mu yüksek fiyatı acaba
f b mi:/:/:/hangi doktordu o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben f.b ye yaptırcam bugün bir görüşmem var çok mu yüksek fiyatı acaba
kilo alıp verme konusu hiç aklıma gelmedi açıkçası. belki de sürekli kilo alıp verebilen biri olmadığım için. ben göbekten alıyorum kiloları ve hiç veremiyorum. bacaklarıma da göbekten konulduğuna göre acaba kilo alınca öyle mi kalır kiii??????? akıl akıldan üstünmüş, hiç düşünmemiştim bu açıdan.
kilo almada size örnek olacağım. ameliyattan bir süre sonra kilo verdim. sanki biraz incelmiş gibi gelmişti o zaman bacaklarım. şimdi hamileyim. en az 10 kilo aldım. yine bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki bacaklarım dolgunlaştı. onun dışında yüzüm kollarım, üst bacaklarım şişmedi. karnım büyüdü en çok. yani şişkinlik, ödem oluşmadı bacaklarımda. neyse fotoğraf yüklerim son halimle :) temmuz ağustosa kadar kilo alma deneyimi, sonra da kilo verince oluşan değişiklik deneyimi gözlemi yapacağım sizin için![]()
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır bu konuya yazamamistim. Foruma yeni katılan arkadaşlar olmuş tabi geçmiş sayfaları okudukları için banada arkadaşlık isteği gönderenler olmuş. Fakat ben bütün fotoğraflari sildim ve bu nedenlede kimsenin isteğini kabul etmedim. Benim ameliyat surecimi ve şu anki durumumu merak edenler için tekrar baştan sona yazmak istedim.
Bu arada benim 10 farklı yerde dikiş izlerim var her biri ikişer tane ++ şeklinde. Bu izlerde hiç değişim olmadı hâlâ çok kötü görünüyor bu yüzden cokta etek falan giyemiyorum ama dar pantolon bile giyebilmek mucize gibi birsey bu yüzden eğerki maddi olarak imkanınız varsa biran bile düşünmeden hemen bu işlemi yaptırın derim. Nasıl güzel bir duygu olduğunu tarif etmem inanın mümkün değil. Benim bacaklarim inanılmaz problemliydi ve bu yüzden diğer arkadaşlarınki gibi güzel olmadı ama bunada şükür eski halini düşününce(
Benden bu kadar arkadaşlar yine sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya çalışırım. Haa birde unutmadan benim doktorum rötuş için 5000 tl istiyor. Doktor araştırırken bunuda göz önünde bulundurun olurmu ilk etapta doktor ücreti az gibi gelebilir fakat ikincidede aynı parayı isteyince biraz fazla olabiliyor. Şimdilik hoscakalin hepinizi çok öpüyorum![]()
teacher bu da çok önemli bir ayrıntı. çünkü çoğumuza 2. operasyon gerekebilyor . 1. de uygunmuş gibi gelse de sonradan pahalıya geliyor. Sen yürüyemiyor mun hala? ağrıların da azalma olmadı mı? yağ alınan yerler nasıl morarmalar iyileşiyor mu? inşallah biran önce ayağa kalkarsın canım. 10 gün sokağa çıkmak için yeterli olmaz mı? ben de planımı ona göre yapacağım. şimdi olursam en geç 10 güne dışarı çıkmam lazım. kalkamazsam operasyonu 20 gün kadar ertelemem lazım. o da işime gelmiyor. havalar ısınıyor. sıkıntı olur diye.fiyat konusunda ikicanımvar a katılıyorum. fb nin rötuş için istediği ücret çok fazla. tercihinizi ona göre yapın.
olumsuz düşünme bacağına alışma süreci var. şişliklerin inecek daha. şekli şuanda belli olmaz. yağ alınan ve konulan yerler hala hasarlı. Ameliyat öncesi de sıkıntılı sonrası da. hepsi ayrı dert. yok mu bunun başka çaresi? tamamen şans işi bu onu anlıyorum. inşallah şans senden yana olur canım.sabırsızlıkla bekliyorum kilo alıp verme sonucu bacaklarının nasıl etkileneceğini? ben yağ enj yaptıralı 1 hafta oldu ama hala yürüyüşüm normale dönmedi. baldırlarım ağrıyor ve penguen gibi yürüyorum. çok moralim bozuldu. ayrıca bileklerimin şişkinliği dün fossss indi. bilekler incecik üstü tombul tombul oldu ve çok çirkin görünüyor şuanda. verdiğim para emek umutlar boşa mı gidecek şimdi :2:
canım ben yürümekte çoook zorlanıyorum bir hafta geçmesine rağmen. sen zorlanmış ne zaman yürüyüşün normale döndü.
teacher bu da çok önemli bir ayrıntı. çünkü çoğumuza 2. operasyon gerekebilyor . 1. de uygunmuş gibi gelse de sonradan pahalıya geliyor. Sen yürüyemiala? ağrıların da azolmadı mı? yağ alınan yerler nasıl morarmalar iyileşiyor mu? inşallah biran önce ayağa kalkarsın canım. 10 gün sokağa çıkmak için yeterli olmaz mı? ben de planımı ona göre yapacağım. şimdi olursam en geç 10 güne dışarı çıkmam lazım. kalkamazsam operasyonu 20 gün kadar ertelemem lazım. o da işime gelmiyor. havalar ısınıyor. sıkıntı olur diye.
kızlar kanül izi kalmasın diyorsanız kendi doktorumu tavsiye ederim size (ak)çünkü kanüllerin girdiği yer o kadar küçükki dikiş bile atmaya gerek duymamış ek hakkındada aynı şeyin söylendiğini duydum sanırım kullandıkları aletler diğer doktorlarınkinden daha üst bir teknolojiye sahip ama hep söylüyorum ak nin bacağa koyduğu yağ çok az sadece şekil veriyor ve dizlere hiç dokunmuyor ona ameliyat olmaya karar verirseniz dizleri nasıl istediğinizi çok açık anlatmalısınız aksi halde büyük ihtimalle dizlerin yüzde doksanını bırakıyor
teacher bu da çok önemli bir ayrıntı. çünkü çoğumuza 2. operasyon gerekebilyor . 1. de uygunmuş gibi gelse de sonradan pahalıya geliyor. Sen yürüyemiyor mun hala? ağrıların da azalma olmadı mı? yağ alınan yerler nasıl morarmalar iyileşiyor mu? inşallah biran önce ayağa kalkarsın canım. 10 gün sokağa çıkmak için yeterli olmaz mı? ben de planımı ona göre yapacağım. şimdi olursam en geç 10 güne dışarı çıkmam lazım. kalkamazsam operasyonu 20 gün kadar ertelemem lazım. o da işime gelmiyor. havalar ısınıyor. sıkıntı olur diye.
ikicanımvar bir arkadaş ak ile görüşmeye gidince neden dizlerden daha fazla almadığını sormuş oda eğer çok alırsam ayaktayken problem olmaz ama oturunca dizlerde çöküntü oluşur demiş sendede öyle oldumu senin baccakların gayet başarılı izleri saymazsak tabi
bir diğer başarılı ameliyatta yenidenin tabiki, yenide doktorun senin dizlerini neredeyse sıfırlamış otururken sende çöküntü varmı
Evet istiyorum ben de senin gibi. zaten senin buraya gelmenle ameliyat oldum demen yıldırım hızıyla gerçekleşti:) o kadar bıkmışsın demekki. ben de öyleyim inan. sen de çektiğin sıkıntıları unutacaksın az kaldı az daha sabret.ben maalesef hala topallayarak yürüyorum. çok canımı sıkıyor bu durum. halbuki 1 haftada normale dönersin demişti doktor. benim morluklarım çok fenaydı, mor değil karaydı sanki. hafif azalma var şuan. eğer kararlıysan geciktirme bence. çorap bunaltıcı olabilir. bir an önce olsun bitsin hayırlısıyla. uzadıkça insan hem üzülüyor hem kafasında hep bu düşünce oluyor.
Evet istiyorum ben de senin gibi. zaten senin buraya gelmenle ameliyat oldum demen yıldırım hızıyla gerçekleşti:) o kadar bıkmışsın demekki. ben de öyleyim inan. sen de çektiğin sıkıntıları unutacaksın az kaldı az daha sabret.
Evet sınava hazırlanıyor-dum-çoooooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooooooook bunaldım ama umarım tamamen iyileşip unuturum sıkıntıları. Allahım sana da nasip etsin canım benim. yanlış hatırlamıyorsam sınava hazırlanıyordun. Allahım yardımcın olsun.
Canim yaa ben neredeyse 3 hafta çok fazla ağrı çektim bu yuzdende 1 ay sonra normal yürümeye başlamıştım. Sen hangi doktora yaptirdin.