- 14 Ağustos 2013
- 126
- 161
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim, fotoğrafları gördüm, ne kadar güzel olmuş. Çok çok başarılı, cesaret edemiyorum bi türlü ben, ama neden çekiyorum en güzel yaşlarımda bu sorunu, dar kot etek giymeye korkmak istemiyorum artık..
teacher mesajını okurken gözlerim doldu. beni anlatıyorsun. yüreğimin taaa derinlerinde hissediyorum yazdıklarını. inşallah tüm yağların seninle kalır hiç terketmezler seni. nasılsın şimdi saniki moralin iyi gibi. daha da iyi olacak inşallah. bak h yeni bir şey başlatalım:) ilk giydiğin dar paçanın paçasına (görünmesin tabi:))) adımızı yaz.hoş geldin canım. ben yıllarca bu problemi çektim ve bacak için böyle bir uygulama yapıldığından yaklaşık 3 hafta önce haberim oldu. öğrenir öğrenmez hemen kararımı verdim ve geçen hafta yağ enj yaptırdım. senin de söylediğin gibi artık kıyafet alırken de giyerken de korkmak istemiyordum. bacaklarıma yönelen şaşkın bakışlar beni çok yaraladı. o yüzden o sıkıntıyı çekmektense taş çatlasa bir hafta sürecek bir iyileşme süreci bana çok daha tahammül edilir geldi. şuan eğer erime eskiye dönme olmazsa memnunum. iyi ki yaptırdım diyorum. Allahım sonrasında da pişman etmez inşallah. sen de eğer yağ enj düşünüyorsan yaptır derim ama ben silikon olayından korktuğum için o olaya bir şey söyleyemeyeceğğim. çünkü bu uygulamanın 10 15 yıl sonra bedenimizde yol açacağı şeyin garantisini kimse veremez. bu yüzden sağlığım daha önemli diyerek silikona hiç sıcak bakmadım. sen de cesaretini toplar ve bu dertten kurtulursun inşallah. bana da dua et olur mu yağlarım benimle kalsın![]()
hoş geldin canım. ben yıllarca bu problemi çektim ve bacak için böyle bir uygulama yapıldığından yaklaşık 3 hafta önce haberim oldu. öğrenir öğrenmez hemen kararımı verdim ve geçen hafta yağ enj yaptırdım. senin de söylediğin gibi artık kıyafet alırken de giyerken de korkmak istemiyordum. bacaklarıma yönelen şaşkın bakışlar beni çok yaraladı. o yüzden o sıkıntıyı çekmektense taş çatlasa bir hafta sürecek bir iyileşme süreci bana çok daha tahammül edilir geldi. şuan eğer erime eskiye dönme olmazsa memnunum. iyi ki yaptırdım diyorum. Allahım sonrasında da pişman etmez inşallah. sen de eğer yağ enj düşünüyorsan yaptır derim ama ben silikon olayından korktuğum için o olaya bir şey söyleyemeyeceğğim. çünkü bu uygulamanın 10 15 yıl sonra bedenimizde yol açacağı şeyin garantisini kimse veremez. bu yüzden sağlığım daha önemli diyerek silikona hiç sıcak bakmadım. sen de cesaretini toplar ve bu dertten kurtulursun inşallah. bana da dua et olur mu yağlarım benimle kalsın[/QUOT
Ayrıca foto koydun mu? senin albüm varsa ben göremiyorum.
teacher mesajını okurken gözlerim doldu. beni anlatıyorsun. yüreğimin taaa derinlerinde hissediyorum yazdıklarını. inşallah tüm yağların seninle kalır hiç terketmezler seni. nasılsın şimdi saniki moralin iyi gibi. daha da iyi olacak inşallah. bak h yeni bir şey başlatalım:) ilk giydiğin dar paçanın paçasına (görünmesin tabi:))) adımızı yaz.bak ilk ben isterim. sonra da hayatına bak canım, geçmişte yaşanılanları, sana acı çektirenleri unut. değirmen taşı kıçlarına bakmayıp ( bir örnekti başka örnekler verlebilir:)))sana kusur bulanlara inat doya doya yaşa bacaklarının güzelliğini.
![]()
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bal yanaklarından öpüyorum. . Beni anlayan birilerinin olması ve duygularımı rahatça paylaşabilmek rahatlattı biraz. Pantolonumun paçasına adını yazacağım, söz))))
şuan moralim iyi ama endişem var tabi ki çok erirse diye. doktor çok erimez diyor ama bilemiyorum. insan ister istemez sıkıntı ediyor.
demek sana da kıyafet seçimlerin konusunda imada bulundular. ben de yaşadım. hatta özellikle ergenlik çağımda "bacakların ne kadar yamuk" "erkek arkadaşıma benim de bacaklarım çarpık mı diye sordum" diyen sözde yakın arkadaşlarım(!) oldu. bu durum benim suçum ya da seçimim değildi ama insanlarda bunu idrak edecek akıl, beni yaralamayı yanlış bulacak vicdan yoktu demekki. doğru çarpık bacaklıydım ama hepsinden akıllıydım Allaha şükür. durumumdan dolayı beni çirkin bulup horgören akrabalarım oldu ama ben ilahi adalete çok inanıyorum. ergenlikte ne kadar çirkinsem gün geçtikçe Allah bana bir güzellik nasip etti. şimdi gayet alımlı ve çekici buluyorum kendimi. bacaklarda halloldu ya afet oldum şükür :))) ama noldu çekilen acılar ve gözyaşları iz bıraktı kalbimde ama onlar da geçecek inşallah. sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda yağlarım benimle kalsın inşallah :))
bu noktada eşimin hakkını vermem gerekecek. beni her halimle beğendiğini söyledi ve kendimi prenses gibi hissetmemi sağladı. ona minnettarım. Allah bin kere razı olsun ondan.
tüm duygularımı beni anlayan insanlara aktarmak benim rahatlatıyor. hepinize teşekkür ediyorum.
teacher_06 -- Slm
bana doktor bilgilerini ve ücretler hakkında bilgi vermen mümkün mü İstanbul'dayım bende hangi doktora gitmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum internette bir doktor ismi geçiyordu Güncel Öztürk bu doktora muayene olan yada ameliyat yaptıran var mıdır. Yeni üye olduğum için Özel mesaj atamıyorum ...![]()
canım ben de özel mesaj atamıyorum. doktor ve ücret bilgisinin burada verilmesinin doğru olmadığını öğrendim, oyüzden özel mesaj atabildiğim zaman yazacağım sana.
Çok Teşekkür ederim canım ,
Peki buradan bazı sorularım olucak sana ameliyattan sonra araba kullanabiliyor musun tam durumun ne oluyor ve bir gece yatmaktan bahsediliyor bazılarındada aynı akşam taburcu olabiliyormuşsun hastaneden . Sen nasıl yaptın.
sorularını her zaman yanıtlamaya hazırım. şuan bir hafta oldu ama hala araba kullanamam. aslında şuan çok ağrım yok ama bileklerimi bükmeden yürüdüğüm ve bacaklarımı yormak istemediğim için kullanamam. günlük ev işine bile kalkmıyorum, yardım alıyorum. ilk gün hastanede kalmadım ben. ilk üç gün çoook ağrım oldu ama ağrı kesiciye cevap veren ağrılardı. şu kadarını söyleyim ameliyat sonrasını hiç dert etme. bacaklarını görünce hepsi çekilir geliyor. önemli olan iyi ve uygun fiyat verecek bir doktor bulman.
Teşekkür ederim.
Canım peki karnından aldırdığın yağlardan sonra oluşan morluklar geçtimi ? ve şimdi malum bende göbekte var karından yağ aldırdıktan sonra bu deriler çok mu sarkık oluyor bir tarafı yaparken diğerinden olmayalım![]()
Bir silikon olarak konuştun mu hiç doktorunla . Silikonların ömrü maks 10 yıl diye duydum sonra değiştirilmesi gerekiyor muş !
yağ alınan yerler hala mor ama sarkma olmadı. ilk 4 gün korse kullandım. silikon için de görüşmüştüm. hiçbir yan etkisi yok ve ömürlük dediler ama ben deneme tahtası olmak istemem. 10yıl önce yaptıranlar olsaydı fikrim değişebilirdi ama bu riski göze alamam. ilerleyen yaşları da düşünmem gerekir. bu bacaklar bana lazım :)
Çok haklısın ama erime olayı olmadığı için düşünülebilirdi benim için ama araştırdığımda 10 yıllık diye öğrendim. Gerçi sonrasında yaşlılıkta problem olabilir.
Ben artık çok sıkıldık her giydiğim eteğin altına çizme giymekten çünkü ancak çizme ile güzel duruyor etekler. Ciddi olarak bu işlemi yaptırmak istiyorum ama sonrasında işten izin almak bütçe konusu ve iyi bir doktor olması çok önemli benim için inş. özelden mesajlar açılırda senden bu bilgileride edinebilirim. Çünkü her doktora güvenemem Allah korusun bida yürüyemezsen hepten bacaklardan oluruz![]()
Ve bu işlemden sonra kilo alıp verirken bacaklarda eşit miktardamı eriyip tekrar büyüyecek bununla ilgili bilgi verdimi doktorun![]()
çok ilginç:44::44::44: mail adresinden mi? burda mailler de bilinmiyor ki.Ajan mı var içimizdeAl.Mez.diye bır doktor mail atmıs bana fiyat vs konusunda ben bir girişimde bulunmadım ama?bileniniz varmı
çok ilginç:44::44::44: mail adresinden mi? burda mailler de bilinmiyor ki.Ajan mı var içimizdeAma nasıl olacak ki ?