Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar yağ enjeksiyonu lokal anestezi ile mi yapılıyor. Yani burada 3-4 seanstan söz edilmiş eğer genel anestezi ise çok zor geldi bana. Yaptıran biri detaylarını anlatabilir mi? Enjeksiyonun ağrı sızısı oluyor mu ve iyileşme süreci nasıl ilerliyor. Teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karar vermek çok zordur

Yag enj ile bir miktarin kalici oldugunu gormek bile iyi olacak. Sonucta iki bilemedin 3 seansta elinde biseyler kalacagini bilmek guzel olur. En azindan asama asama guzellesiyor diye dusundurur. Umarim kalanlar erimez. Belimde elimle tutabildigim yag parcalari vardi. Kottan falan cikiyodu mesela onlar gitmis. Simdi daha belli oldu.

Güzel diyorsun 2-3 aşama bunun maddi boyutu nasıl olacak.a k.2 den para almıyormuş diye yazmıştı bir arkadaş.bilen fikli olan var mı

Kızlar yağ enjeksiyonu lokal anestezi ile mi yapılıyor. Yani burada 3-4 seanstan söz edilmiş eğer genel anestezi ise çok zor geldi bana. Yaptıran biri detaylarını anlatabilir mi? Enjeksiyonun ağrı sızısı oluyor mu ve iyileşme süreci nasıl ilerliyor. Teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o sana kalmış eğer lokal istersen lokal olur, genel istersen de genel yapılır. Benim ilk amelıyatım genel oldu 2. lokal yapıldı, belden iğne vurulup belden aşagısı uyuşturuldu. İlk günlerde agrın oluyor tabi yağ alınan yerlerde sızı şeklinde ağrı oluyor toplam 1 haftada tamamen iyileşmiş oluyorsun.

selamlar herkese..

yine çok uzun zamandır foruma girmemiştim.. Burada ne gelişmeler oldu doğrusu takip edemedim.. Ama arasıra geribildirimde bulunmak burdaki herkese faydalı olur diye son durumu not düşmek istedim.
Benim operasyonumun ardından yaklaşık 4 yıl geçti. Erime olmadı. Olduysa bile benim fark edebileceğim kadar değil, ki hala dikkatle inceliyorum bacaklarımı.
Üst bacaklarıma da koydurmuştum ben 2. operasyonla, onda da erime yaşamadım.
Bu operasyonu yaptırmadan önce ne yapıyormuşum bilmiyorum.İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, ben açıkçası çoktan unuttum operasyon olduğumu..doğuştan böyleydi sanıyorum çoğu zaman :) sadece ve sadece etek giyiyorum yaz kış..
Umuyorum herkes bu mutluluğu yaşar.
Herkese sevgiler...

selamlar herkese..

yine çok uzun zamandır foruma girmemiştim.. Burada ne gelişmeler oldu doğrusu takip edemedim.. Ama arasıra geribildirimde bulunmak burdaki herkese faydalı olur diye son durumu not düşmek istedim.
Benim operasyonumun ardından yaklaşık 4 yıl geçti. Erime olmadı. Olduysa bile benim fark edebileceğim kadar değil, ki hala dikkatle inceliyorum bacaklarımı.
Bu operasyonu yaptırmadan önce ne yapıyormuşum bilmiyorum.İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, ben açıkçası çoktan unuttum operasyon olduğumu..doğuştan böyleydi sanıyorum çoğu zaman :) sadece ve sadece etek giyiyorum yaz kış..
Herkese sevgiler...

Tulsa iyiki dondun ve bizi bilgilendirdin ben senin ilk mesajlarini okuyunca cok umutlandim ve ne zaman tekrar yazacaksin diye bekliyordum 4 sene gecmis erimedi diyorsun cok guzel. İns bizim de oyle olur. Tekrar tesekkurler:)

arkadaşlar merhaba bacak implantı ameliyatı olan arkadaşlar ne kadar zamanda gündelik işlerini yapmaya başladılar ve ameliyatın ne kadar maliyeti oldu bilgi verirseniz sevinirim.:51:

selamlar herkese..

Herkese sevgiler...

tulsa iki bacak birleştiğinde acıklık ne kadardı.

selamlar herkese..

Herkese sevgiler...
tulsa merhaba geri dönüp bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
Bacakların bunlar :nazar::nazar::nazar:
Bacaklarını güzel günlerde kullan ( yeni alınan bir eşyaymış gibi oldu ama:)
Yazdıkların bizlere umut oldu :46::46::46:Böyle haberleri duymak çok güzel.
Kısmetse ben de olacağım en kısa zamanda ve senin gibi üst bacak içlerine de koymak istiyorum.
Bacak içlerine yağ koyduran birinin varlığı beni çok mutlu etti. Ve erimemiş daha ne isteriz ki:)

Tulsa daha önceki yazdıklarına baktım kısaca ama bununla ilgili bir tavsiyeni göremedim. o nedenle sormak isterim sana da. ameliyat sonrası özel birşey yaptın mı? ya da ne yaptın da yağların bu kadar kalıcı oldu. sanrım dr. özel bir tavsiyede bulunmuyor.Burda iş tecrübeye bakar.Yani senin tavsiyelerine ihtiyacımız var.
Bilgilendirebilisen çok iyi olur bizim için:34::34:

Son düzenleme:
selamlar herkese..

Herkese sevgiler...

Tuşlarım selam
Senin bacakların cok az sorunlu diye hatırlıyorum
Zaten iyi durumdalardı doğru mu

Tuşlarım selam
Senin bacakların cok az sorunlu diye hatırlıyorum
Zaten iyi durumdalardı doğru mu

Kizlar tulsa cok ender giriyor foruma belki yazmazsa diye ben bildiklerimi yazayim dedim. Tulsanin bacaklari ince ve uzundu yamukluk yoktu. Sadece iclerin dolmasini istiyordu oyle de olmus. Ameliyattan sonraki resmini gormustum gayet basariliydi. Ameliyattan sonra 3 gun istanbulda kalip istirahat etmisti diye hatirliyorum

Meraba tekrar,
Ard arda sorular gelmiş, burdan hızlıca herkesi mümkün olduğunca cevaplamaya çalışacağım.

Doğrudur bende çarpıklık yoktu, ama diz altındaki hafif boşluklar çarpık gibi gösteriyordu. O boşluklar dolunca da bütün sorunlarım halloldu. Şimdi sizin için ölçtüm, 35 cm baldırların en kalın kısmı. Hakkaten erimemiş.

Alt bacaklar 1 kez opere edildi, işlem tekrar olmadı ya da rotüş bişey yapılmadı. 2 operasyonu tamamen üst bacak için oldum, 10 ay sonra. Oraya zamanla erime olabilir diye çok hafif fazla verdim demişti doktorum. Geçenlerde başka bir işlem için gittiğimde bir daha baktı, o fazlalıklar bile erimemiş dedik :)

Bu arada tekrar soranlar var, doktorum Ahmet Karacalar. O gün bugündür herşey için ona gidiyorum: botox ( en doğal botoxu o yapıyor ihtiyacı olana duyrulur :), dudak dolgusu, PRP ... Doktoruma çok güveniyorum, beni çok iyi anlıyor ve doğal olmayan hiçbirşey yapmıyor.. Siz isteseniz de yapmıyor.

YAğlar neden erimedi sorusuna gelince...tabi ki bunu kesin olarak bilemiyorum, muhtemelen biraz bünyeyle alakalı..İlgisi var mı bilmiyorum ama ben de mesela dudak dolgusu da epey kalıyor ( 8 ay kadar), bazılarında 4 ayda eridiğini duyuyorum..Yani 1. neden bence yapısal, kişiden kişiye değişen bir durum olabilir.
2. nedeni araştırdığım kadarıyla verilen yağ miktarına bağlı olabilir. Dışardan transfer edilen yağın size tutunmasının tek yolu bu yağların damarlanabilmesi..
Ve aslında ne kadar yağ fazla olursa tabiki damarlanma o oranda zor oluyor fazla hacimdeki yağ nedeniyle, damarlanamayan yağlar da eriyor... Bana çok fazla miktarda yağ transfer edilmediği için de muhtemelen tüm yağların damarlanması daha kolay oldu ve böylece yağlarım bana tutunabildi :)

İyileşme sürecim beklediğimden kolay ve ağrısızdı.. Vücuduma çok yük vermemişti zaten doktorum.. Kaç gün yattım tam hatırlamıyorum şu an.. Ama sorunsuz bir iyileşme sürecim oldu.. Morluklar tabiki vardı, en çok ondan korkmuştum.. Ama 2 hafta içinde geçtiler.
Ayrıca bir diğer endişem, kesi izi gibi bişey de kalmadı hiç. İkinci operasyonda yağ bulamayınca tam göbeğimin altından 2 kesi yapmıştı, bikini giyince en görünen yerden.. Gördüğümde o kadar üzülmüştüm ki, iz kalacak ve bikini giyemeyeceğim diye...şimdi bakıyorum ama yerleri bile belli değil.. Zaten kesi dediğim de kalın bir iğne ucu gibi.

Durumlar böyle.. Uygun bir zaman da fotoğraf da çekmeye çalışırım sizler için..

Hepinize sevgiler..

geçen hafta çekilen fotolardan iletiyorum size.. Biliyorum, bacakların yanyana durmasını istiyosunuz daha iyi anlamak için ama bu fotoğraflar o maksatla çekilmediği için artık idare edin..

Amaca uygun fotoları daha uygun bir zamanımda çekmeye çalışacağım..
Daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

Eklentiler

• $sarý elb.webp
    $sarý elb.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $sarý 2.webp
    $sarý 2.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 84
Back
X