Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kesinlikle bunu bilmek diğer olacaklara da yol gösterir. hata tabiki yapılabilir insanız sonuçta ama hatanın arkasında durmak daha da önemli. yaptım bitti olmaz olamaz. inşallah tez zamanda sıkıntını çözerler arkadaşım. allah yardımcın olsun. Dr. bilgisi ve tecrübesi kadar kişiye yaklaşımı da çok önemli. Dr. seçerken biraz dikkat edelim.
Cok cok geçmiş olsun. Hic boyle birsey duymadım. OKUYUNCAcok uzuldum ve sasirdim. Ins en kısa zamanda cozum bulunur.bnce doktorun adini aciklamanda yarar var.bu forumda ameliyat olmayi düşünen cok kisi var.

Öncelikle hepinizin içtenlikle benim üzüntümle üzüldüğünüzü biliyorum.doktorum burada bir çok kişinin ameliyat olduğu veya olmayı düşündüğü biri. Açıklaması benim sadece sağ bacağıma istediğimi zannetmiş. Böyle bir şey var mı ya! Dalga geçer gibi ..Benim zekamda bir problem mi var ki simetrik bacaklarımın sadece sağdakini kalınlaştırmasını isteyeceğim.asla böyle bir şey söylemedim mümkün mü.nasıl böyle bir şey algıladınız madem estetikçisiniz niye olmaz demediniz o zaman dedim.Ya ne diyim ne desem boş. Benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmedi herhalde.üstelik bana söylediği istersen çekeyim şimdi verdiğim yağı o ayrı bir şok bende.sonra kapıdan çıkarken beni öyle bıraktı acil odasında ve bu kafaya takılacak bir şey değil üzülme zaten çoğu eriyecek bir şey kalmayacak dedi.erise ne olur solda bir şey yok ki yarısı erise yine asimetrik olacak .20 cc sağ ve sol hemen diz altına vermiş kalan 20 yi de sağ bacağımın tam ortasına ...bir haftada tam 3 kilo vermişim üzüntüden.52 kilodan 49 a düştüm geceleri uyuyamıyorum.üstelik ameliyattan önce benim en büyük korkum asimetri olması demiştim o da merak etme her iki tarafa eşit verildiği için erise de eşit eriyor asimetri çok minimal oluyor demişti .gözle farkedilmez dedi .Anlamadım niye böyle bir şey yaptı.

Öncelikle hepinizin içtenlikle benim üzüntümle üzüldüğünüzü biliyorum.doktorum burada bir çok kişinin ameliyat olduğu veya olmayı düşündüğü biri. Açıklaması benim sadece sağ bacağıma istediğimi zannetmiş. Böyle bir şey var mı ya! Dalga geçer gibi ..Benim zekamda bir problem mi var ki simetrik bacaklarımın sadece sağdakini kalınlaştırmasını isteyeceğim.asla böyle bir şey söylemedim mümkün mü.nasıl böyle bir şey algıladınız madem estetikçisiniz niye olmaz demediniz o zaman dedim.Ya ne diyim ne desem boş. Benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmedi herhalde.üstelik bana söylediği istersen çekeyim şimdi verdiğim yağı o ayrı bir şok bende.sonra kapıdan çıkarken beni öyle bıraktı acil odasında ve bu kafaya takılacak bir şey değil üzülme zaten çoğu eriyecek bir şey kalmayacak dedi.erise ne olur solda bir şey yok ki yarısı erise yine asimetrik olacak .20 cc sağ ve sol hemen diz altına vermiş kalan 20 yi de sağ bacağımın tam ortasına ...bir haftada tam 3 kilo vermişim üzüntüden.52 kilodan 49 a düştüm geceleri uyuyamıyorum.üstelik ameliyattan önce benim en büyük korkum asimetri olması demiştim o da merak etme her iki tarafa eşit verildiği için erise de eşit eriyor asimetri çok minimal oluyor demişti .gözle farkedilmez dedi .Anlamadım niye böyle bir şey yaptı.

Sement bu dr.un aklı nerdeymiş anlamadım. hiç böyle birşey duymadık. ya dr. aklını mı kaçırdı acaba:53::53:
ya da yoğunluktan muhakeme gücü bozuldu.
ne diyeceğimi şaşırdım özrü de kabahatinden büyük.
Senin de ailenin haberi yokmuş o da kötü.
allahım bizi böyle dr.ların elinde korusun inşallah.
hepimiz bir ümit peşindeyiz.
sağlığımızı teslim ediyoruz yatıyoruz masalarına.
hani böbrek filan alırlardı yanlışlıkla.
ama estetikte böyle birşey pes doğrusu.

Burda sevincimizi de üzüntümüzü de paylaşıyoruz zira acımızı da unutuyoruz. Birbirimize yol gösteriyoruz. yaşanmışlıklar, tecrübeler çok önemli... Acı çekenin acısını mutlu olanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Hepimiz burda ümidin peşindeyiz.
Aynı hatalara düşmek istemeyiz.
Birkaç arkadaş da en kısa zamanda op. geçireceğiz ben de.
Sement sana mesaj attım ve buna cevap yazmadın. görmemiş olabileceğini düşünmek istiyorum.
en kısa zamanda op. geçirecek biri olarak senden cevap bekledim.
senin acını paylaştığımız kadar senin de bizim korkularımızı paylaşmanı bekleriz.
şimdi içime korku düştü nasıl bir dr. bu?
Neden ismini vermek istemiyorsun anlamadım.
Yani aynı dr. ise ki ben hiç ihtimal vermiyorum hatta bana imkansız gibi geliyor bilmek hakkımız.
Madem böyle birşey var yazar mısın kim bu dr. açıktan yazmak zorunda değilsin özellerimize yaz.
Lütfen senden cevap bekliyorum.

Kanat canım sement şuan aktif görünmüyor o yüzden ancak foruma girdiğinde görebilir msjlarımızı, bende attım, çok merak ettim, sizin doktor olabileceğini hiç sanmıyorum.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ..
O kadar uzun zamandır takip ediyorum ki forumu..Sanki baştan beri yazan herkesi tanıyorum gibi geliyor.burası benim öteki dünyam .bazen sizin mutluluklarınıza mutlu olup bazen de üzüntülerinizle kederleniyorum.
Gecenin bu saatinde bir türlü uykum gelmiyor.dertliyim ve yalnızım.Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi bacaklarımdan müzdaribim.9 gün evvel ameliyat oldum.Diziçlerinden yağ alındı ve diz altında boş olan yerlere enjekte edildi .Şu an acayip bunalımdayım .Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir herhalde.doktorum yağı sadece sağ bacağıma vermiş.şuanda sağ bacağım Soldakinin 2 katı kadar ve solda hiç bir şey yok.benim bacaklarım simetrikti ve hiç böyle bir şey konuşmadık ameliyattan önce.Şoktayım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum.kontrole gittiğimde zaten çok az yağ koyduk oda erir dedi. neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise biz bunu konuştuk sizinle demez mi .neyi konuşmuşuz ben delimiyim sadece tek bacağıma dolgu isteyeceğim. Lütfen bana bir yol gösterin.bu arada bu ameliyatı olduğumu eşim ve ailem bilmiyor dizlerimden ameliyat oldum zannediyorlar.O da ayrı bir dert.çok yalnızım ve umutsuzum.

Oldukça ilginç bir durum.Çok geçmiş olsun.Sağ bacağının orta kısmına verdiği yağın 20 cc olduğunu yazmışsın.bu miktar çok az ,yarısından çoğu erise ,geriye zaten pek bir şey kalmaz.Beklemelisin bence.

Kanat canım sement şuan aktif görünmüyor o yüzden ancak foruma girdiğinde görebilir msjlarımızı, bende attım, çok merak ettim, sizin doktor olabileceğini hiç sanmıyorum.

mesaj attığımda aktifti. ben de sanmıyorum bizim dr. zaten yoktu ki olsa da onun tarzı değil. şuana kadar ki yaklaşımlarını geri dönüşlerini gördük. bu bir referans zaten bizim için.

Son düzenleme:
mesaj attığımda aktifti. ben de sanmıyorum bizim dr. zaten yoktu ki olsa da onun tarzı değil. şuana kadar ki yaklaşımlarını geri dönüşlerini gördük. bu bir referans zaten bizim için.

Meraktan Dayanamayıp bende yazdım özeline yaklaşık 2 saat önce ama cvp yazmadı malesef, herkesin ameliyat oldugu ve olmak istediği Dr demiş, pff kafalar zaten karışıkti sement arkadaşımız iyice karıştırdı :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar 20 cc yag konulmasinda bir yanlislik olmali. 20 cc yag da hic bisey farkedilmezki bacagim sis demisti bu kadarlik bir miktarda hic fark olmaz kafam karisti:(

Burda sevincimizi de üzüntümüzü de paylaşıyoruz zira acımızı da unutuyoruz. Birbirimize yol gösteriyoruz. yaşanmışlıklar, tecrübeler çok önemli... Acı çekenin acısını mutlu olanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Hepimiz burda ümidin peşindeyiz.
Aynı hatalara düşmek istemeyiz.
Birkaç arkadaş da en kısa zamanda op. geçireceğiz ben de.
Sement sana mesaj attım ve buna cevap yazmadın. görmemiş olabileceğini düşünmek istiyorum.
en kısa zamanda op. geçirecek biri olarak senden cevap bekledim.
senin acını paylaştığımız kadar senin de bizim korkularımızı paylaşmanı bekleriz.
şimdi içime korku düştü nasıl bir dr. bu?
Neden ismini vermek istemiyorsun anlamadım.
Yani aynı dr. ise ki ben hiç ihtimal vermiyorum hatta bana imkansız gibi geliyor bilmek hakkımız.
Madem böyle birşey var yazar mısın kim bu dr. açıktan yazmak zorunda değilsin özellerimize yaz.
Lütfen senden cevap bekliyorum.

Kanatcim, o bizim doktor olamaz. Bizim doktor iki haftadan coktur op. yapmiyor. Arkadashin op. 9 gun once olmush(

Arkadaşlar ben burada hiç kimseyi zan altında bırakmak yada ameliyat olacağı doktor fikrini değiştirmek istemem.Sonuçta bir doktora 100 kişi ameliyat olur 90 ı memnun kalır 10 U kalmaz siz çoğunluğa bakın .Doktor ismini soruyorsunuz .Yazmamamın sebebi bugün asistanından haber bekledim arayacaktı aramadı.Eğer arayıp merak etmeyin probleminizi çözeceğiz deyip beni müzdarip olduğum durumdan kurtarırlarsa ben de onları zorda bırakmak istemem.ama aksi olursa tabiki burda yazarım ismini hepiniz öğrenirsiniz.

Mesajlara gelince inanın henüz onlara bakmayı bilmiyorum.Eşimde bilmediği için durumumu tel.da sayfayı açıp gizli gizli yazıp sayfayı kapatıyorum.aktif miyim değilmiyim farkında bile değilim .kimsenin benim yüzümden umudunu kaybetmesini istemem .Sadece kimsenin bilmediği derdimi sanki çooook uzun zamandır tanıdığım sizlerle paylaşıp biraz olsun hafifletmek istedim

Ateş düştüğü yerimi yakıyor arkadaşlar..Ben zaten perişan olmuşum .Kimsenin kafasını karıştırmak istemedim.Dediğim gibi bilen kimse yok yalnızım derdimi paylaşmak istedim sadece.O 20 cc nin konduğu yer karşılığında bir şey yoksa nasıl görünüyor tahmin edemezsiniz.becerebi lirsem fotoğraf eklerim.

Fotoğraf eklerim dedim ama açıkcası cahilliğine geldi.Internet ortamında kalmasını istemiyorum.nerede çıkacağı belli olmuyor sonuçta bu fotoların.20 cc nin nasıl bir fark yarattığını 60 cc nin bile fark etmediğini merak eden güzel arkadaşlarım özelden nasıl foto ekleyeceğimi tarif ederseniz özel olarak gönderebilirim.

burda derdime derman ararken sizin canınızı sıkmak istemedim.kimsenin kafasını da karıştırmak istemedim.Bir iki teselliydi duymak istediğim .Ben bulmuştum zaten derdimi ne anlatayım ki size .

Fotoğraf eklerim dedim ama açıkcası cahilliğine geldi.Internet ortamında kalmasını istemiyorum.nerede çıkacağı belli olmuyor sonuçta bu fotoların.20 cc nin nasıl bir fark yarattığını 60 cc nin bile fark etmediğini merak eden güzel arkadaşlarım özelden nasıl foto ekleyeceğimi tarif ederseniz özel olarak gönderebilirim.

Canım senin önce 50 msj sayısına ulaşman gerekeck sanıyorum. Aramızdan birisine mail falan atabilirsen o kişi sayfasında özel bir albüm oluşturabilir. Sonra da siler.ya da mesaj sayısını doldur sen snra anlatalım.

Back
X