tulsa operasyondan önceki halini ekleme imkanın var mı?
fotoğraf nasıl yüklerim bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tulsa operasyondan önceki halini ekleme imkanın var mı?
arkadasım gercekten basarılı bir iş cıkarmıs doktorun. bu arada uzun beklemeler sonucu bende cihantimur a ameliyat olacagım bu ay yag enjeksiyonunda kampanya vardı ondan yararlandım hersey dahil 5 bin tl ye gelicek ameliyatım. korse parasıda ıcındeymiş. kısmetse temmuzun ılk haftası ameliyatım olacak.geçen hafta çekilen fotolardan iletiyorum size.. Biliyorum, bacakların yanyana durmasını istiyosunuz daha iyi anlamak için ama bu fotoğraflar o maksatla çekilmediği için artık idare edin..
Amaca uygun fotoları daha uygun bir zamanımda çekmeye çalışacağım..
Daha güzelleri sizin olsun inşallah :)
arkadasım gercekten basarılı bir iş cıkarmıs doktorun. bu arada uzun beklemeler sonucu bende cihantimur a ameliyat olacagım bu ay yag enjeksiyonunda kampanya vardı ondan yararlandım hersey dahil 5 bin tl ye gelicek ameliyatım. korse parasıda ıcındeymiş. kısmetse temmuzun ılk haftası ameliyatım olacak.
ARAKADASLAR bu arada bacak sekillendirici almıstım ama benim bacak yapıma uygun deigimiş fakat iade edilmediği için elimde kaldı. hiç kullanmadım kutusunda duruyorlar facebook tan 79 tl ye satın aldım dileyen arkadasa 55 tlye satabilirimi. ilgilenen olursa bana yazsın lıtfen.
Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...
canım benim hangi doktor bu baş harflerini yazarmısın
Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ..
O kadar uzun zamandır takip ediyorum ki forumu..Sanki baştan beri yazan herkesi tanıyorum gibi geliyor.burası benim öteki dünyam .bazen sizin mutluluklarınıza mutlu olup bazen de üzüntülerinizle kederleniyorum.
Gecenin bu saatinde bir türlü uykum gelmiyor.dertliyim ve yalnızım.Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi bacaklarımdan müzdaribim.9 gün evvel ameliyat oldum.Diziçlerinden yağ alındı ve diz altında boş olan yerlere enjekte edildi .Şu an acayip bunalımdayım .Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir herhalde.doktorum yağı sadece sağ bacağıma vermiş.şuanda sağ bacağım Soldakinin 2 katı kadar ve solda hiç bir şey yok.benim bacaklarım simetrikti ve hiç böyle bir şey konuşmadık ameliyattan önce.Şoktayım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum.kontrole gittiğimde zaten çok az yağ koyduk oda erir dedi. neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise biz bunu konuştuk sizinle demez mi .neyi konuşmuşuz ben delimiyim sadece tek bacağıma dolgu isteyeceğim. Lütfen bana bir yol gösterin.bu arada bu ameliyatı olduğumu eşim ve ailem bilmiyor dizlerimden ameliyat oldum zannediyorlar.O da ayrı bir dert.çok yalnızım ve umutsuzum.
Bu arada ilk kontrole gittiğimde 7. Günümdü durumumu gördü bacaklar felaket.Sağ bacağım şişmiş Soldakinin iki katı .istersen sağdaki koyduğumuz yağı enjektörle çekeyim şimdi dedi.Ne kadar kolay di mi?bacakta bu kadar ödem varken ne kadar çektiğini de bilemeyecek bu defa çökecek bacağım.Şimdi sola da yaptırsam sağ çok şiş ne kadar vereceğini bilemeyecek .Sağa muhtemelen kaç cc koyduğunu da hatırlamıyordur.benim gibi olan yoktur herhalde .Herkes yağları erimesin diye uğraşıyor ben de sağ bacağım erisin diye sürekli masaj yapıyorum. Bugün 10. Gün eriyecek gibi de durmuyor.İnanın psikolojim o kadar bozuk ki 3 gündür yemekten içmelerden kesildim.Önümüz yaz ne yapıcam bilmiyorum.Sağ bacağımda varis çorabı sol da yok .bu yağların erimesi için ne yapmalıyım.
O kadar uzun zamandır takip ediyorum ki forumu..Sanki baştan beri yazan herkesi tanıyorum gibi geliyor.burası benim öteki dünyam .bazen sizin mutluluklarınıza mutlu olup bazen de üzüntülerinizle kederleniyorum.
Gecenin bu saatinde bir türlü uykum gelmiyor.dertliyim ve yalnızım.Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi bacaklarımdan müzdaribim.9 gün evvel ameliyat oldum.Diziçlerinden yağ alındı ve diz altında boş olan yerlere enjekte edildi .Şu an acayip bunalımdayım .Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir herhalde.doktorum yağı sadece sağ bacağıma vermiş.şuanda sağ bacağım Soldakinin 2 katı kadar ve solda hiç bir şey yok.benim bacaklarım simetrikti ve hiç böyle bir şey konuşmadık ameliyattan önce.Şoktayım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum.kontrole gittiğimde zaten çok az yağ koyduk oda erir dedi. neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise biz bunu konuştuk sizinle demez mi .neyi konuşmuşuz ben delimiyim sadece tek bacağıma dolgu isteyeceğim. Lütfen bana bir yol gösterin.bu arada bu ameliyatı olduğumu eşim ve ailem bilmiyor dizlerimden ameliyat oldum zannediyorlar.O da ayrı bir dert.çok yalnızım ve umutsuzum.
Doktorum burada sürekli konuşulan iki doktordan biri.Bugün asistanından telefon bekliyorum beni mağdur etmemelerini istedim.en azından sağa ne yaptıysa sola da yapsın.Bana karşı yardımcı olacaklar mı yoksa beni bu halde kaderimle başbaşa mı bırakacaklar bilmiyorum.eğer zor durumda kalırsam ismini yazacağım diğer arkadaşlarda mağdur olmasın diye.Rabbim kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin.Çok üzgünüm
Estetik international diye bir yer. Bursada ve istanbulda yerleri var.bulent cihantimur doktorumun ismi.kendi sistemi varmis.yaglari hic havayla temas etmefen direk istenilen bolgeye transfer ediyor.nerdeyse 1 yildir arastiriyorum.bircok doktora resim gonderdim.ameliyat 6.900 ama bu ay bu ameliyatta kampanya var cok uygun bir fiyata dusmus.insallah pisman olmam.doktoru araştırdın mı? kök hücremi yapıyor?2. operasyon gerekirse ne ödeyeceksin ?her doktora yapılır mı bilmiyorum.bunun adını hiç duymadım