Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçen hafta çekilen fotolardan iletiyorum size.. Biliyorum, bacakların yanyana durmasını istiyosunuz daha iyi anlamak için ama bu fotoğraflar o maksatla çekilmediği için artık idare edin..

Amaca uygun fotoları daha uygun bir zamanımda çekmeye çalışacağım..
Daha güzelleri sizin olsun inşallah :)
arkadasım gercekten basarılı bir iş cıkarmıs doktorun. bu arada uzun beklemeler sonucu bende cihantimur a ameliyat olacagım bu ay yag enjeksiyonunda kampanya vardı ondan yararlandım hersey dahil 5 bin tl ye gelicek ameliyatım. korse parasıda ıcındeymiş. kısmetse temmuzun ılk haftası ameliyatım olacak.
ARAKADASLAR bu arada bacak sekillendirici almıstım ama benim bacak yapıma uygun deigimiş fakat iade edilmediği için elimde kaldı. hiç kullanmadım kutusunda duruyorlar facebook tan 79 tl ye satın aldım dileyen arkadasa 55 tlye satabilirimi. ilgilenen olursa bana yazsın lıtfen.

geçmiş olsun ...operasyonun çok başarılı geçmiş..çok beğendim..bu arada doktorumuz aynı..operasyon öncesi fotoğraflarınu da koyarsan farkı daha iyi görürüz.iyi akşamlarr,....

arkadasım gercekten basarılı bir iş cıkarmıs doktorun. bu arada uzun beklemeler sonucu bende cihantimur a ameliyat olacagım bu ay yag enjeksiyonunda kampanya vardı ondan yararlandım hersey dahil 5 bin tl ye gelicek ameliyatım. korse parasıda ıcındeymiş. kısmetse temmuzun ılk haftası ameliyatım olacak.
ARAKADASLAR bu arada bacak sekillendirici almıstım ama benim bacak yapıma uygun deigimiş fakat iade edilmediği için elimde kaldı. hiç kullanmadım kutusunda duruyorlar facebook tan 79 tl ye satın aldım dileyen arkadasa 55 tlye satabilirimi. ilgilenen olursa bana yazsın lıtfen.

doktoru araştırdın mı? kök hücremi yapıyor?2. operasyon gerekirse ne ödeyeceksin ?her doktora yapılır mı bilmiyorum.bunun adını hiç duymadım

Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...

canım benim hangi doktor bu baş harflerini yazarmısın

Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...

Ben kalçaya yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum. Siz bacak yaptırmışsiniz memnunsunuz Dr dan sanırım. Hangi doktora yaptırdınız?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ..
O kadar uzun zamandır takip ediyorum ki forumu..Sanki baştan beri yazan herkesi tanıyorum gibi geliyor.burası benim öteki dünyam .bazen sizin mutluluklarınıza mutlu olup bazen de üzüntülerinizle kederleniyorum.
Gecenin bu saatinde bir türlü uykum gelmiyor.dertliyim ve yalnızım.Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi bacaklarımdan müzdaribim.9 gün evvel ameliyat oldum.Diziçlerinden yağ alındı ve diz altında boş olan yerlere enjekte edildi .Şu an acayip bunalımdayım .Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir herhalde.doktorum yağı sadece sağ bacağıma vermiş.şuanda sağ bacağım Soldakinin 2 katı kadar ve solda hiç bir şey yok.benim bacaklarım simetrikti ve hiç böyle bir şey konuşmadık ameliyattan önce.Şoktayım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum.kontrole gittiğimde zaten çok az yağ koyduk oda erir dedi. neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise biz bunu konuştuk sizinle demez mi .neyi konuşmuşuz ben delimiyim sadece tek bacağıma dolgu isteyeceğim. Lütfen bana bir yol gösterin.bu arada bu ameliyatı olduğumu eşim ve ailem bilmiyor dizlerimden ameliyat oldum zannediyorlar.O da ayrı bir dert.çok yalnızım ve umutsuzum.

O kadar uzun zamandır takip ediyorum ki forumu..Sanki baştan beri yazan herkesi tanıyorum gibi geliyor.burası benim öteki dünyam .bazen sizin mutluluklarınıza mutlu olup bazen de üzüntülerinizle kederleniyorum.
Gecenin bu saatinde bir türlü uykum gelmiyor.dertliyim ve yalnızım.Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi bacaklarımdan müzdaribim.9 gün evvel ameliyat oldum.Diziçlerinden yağ alındı ve diz altında boş olan yerlere enjekte edildi .Şu an acayip bunalımdayım .Benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiştir herhalde.doktorum yağı sadece sağ bacağıma vermiş.şuanda sağ bacağım Soldakinin 2 katı kadar ve solda hiç bir şey yok.benim bacaklarım simetrikti ve hiç böyle bir şey konuşmadık ameliyattan önce.Şoktayım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum.kontrole gittiğimde zaten çok az yağ koyduk oda erir dedi. neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise biz bunu konuştuk sizinle demez mi .neyi konuşmuşuz ben delimiyim sadece tek bacağıma dolgu isteyeceğim. Lütfen bana bir yol gösterin.bu arada bu ameliyatı olduğumu eşim ve ailem bilmiyor dizlerimden ameliyat oldum zannediyorlar.O da ayrı bir dert.çok yalnızım ve umutsuzum.

kim bu doktor arkadaşım nedir bunlardan çektiğimiz.hem suçlular hemde isimlerini söylemeye korkuyoruz.aslında böyle bir prblmi olupta burdan bilgi almayan yoktur. söyleyeceksin adını olacak bitecek .neyse sen sadece baş harflerini yaz.Sana gelince gideceksin o doktora düzelt diyeceksin.aldığın narkozda ne olacak bilmiyorum.acemi birine yaptırdın herhalde

Son düzenleme:
Doktorum burada sürekli konuşulan iki doktordan biri.Bugün asistanından telefon bekliyorum beni mağdur etmemelerini istedim.en azından sağa ne yaptıysa sola da yapsın.Bana karşı yardımcı olacaklar mı yoksa beni bu halde kaderimle başbaşa mı bırakacaklar bilmiyorum.eğer zor durumda kalırsam ismini yazacağım diğer arkadaşlarda mağdur olmasın diye.Rabbim kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin.Çok üzgünüm

Bu arada ilk kontrole gittiğimde 7. Günümdü durumumu gördü bacaklar felaket.Sağ bacağım şişmiş Soldakinin iki katı .istersen sağdaki koyduğumuz yağı enjektörle çekeyim şimdi dedi.Ne kadar kolay di mi?bacakta bu kadar ödem varken ne kadar çektiğini de bilemeyecek bu defa çökecek bacağım.Şimdi sola da yaptırsam sağ çok şiş ne kadar vereceğini bilemeyecek .Sağa muhtemelen kaç cc koyduğunu da hatırlamıyordur.benim gibi olan yoktur herhalde .Herkes yağları erimesin diye uğraşıyor ben de sağ bacağım erisin diye sürekli masaj yapıyorum. Bugün 10. Gün eriyecek gibi de durmuyor.İnanın psikolojim o kadar bozuk ki 3 gündür yemekten içmelerden kesildim.Önümüz yaz ne yapıcam bilmiyorum.Sağ bacağımda varis çorabı sol da yok .bu yağların erimesi için ne yapmalıyım.

Sement bir bacağa yağ koyup diğerine koymama gerekçesi neymiş bunu açıklamadı mı sana? Doktorun bu durumla ilgilenmeli mutlaka böyle şey olur mu!

Bu arada ilk kontrole gittiğimde 7. Günümdü durumumu gördü bacaklar felaket.Sağ bacağım şişmiş Soldakinin iki katı .istersen sağdaki koyduğumuz yağı enjektörle çekeyim şimdi dedi.Ne kadar kolay di mi?bacakta bu kadar ödem varken ne kadar çektiğini de bilemeyecek bu defa çökecek bacağım.Şimdi sola da yaptırsam sağ çok şiş ne kadar vereceğini bilemeyecek .Sağa muhtemelen kaç cc koyduğunu da hatırlamıyordur.benim gibi olan yoktur herhalde .Herkes yağları erimesin diye uğraşıyor ben de sağ bacağım erisin diye sürekli masaj yapıyorum. Bugün 10. Gün eriyecek gibi de durmuyor.İnanın psikolojim o kadar bozuk ki 3 gündür yemekten içmelerden kesildim.Önümüz yaz ne yapıcam bilmiyorum.Sağ bacağımda varis çorabı sol da yok .bu yağların erimesi için ne yapmalıyım.

Cok gecmis olsun arkadasim. Talihsizlik olmus:( bu tek bacaga konulma isi cok garip olmus konusulmamasi daha da garip. Mutlaka dr un ilgilenir bence. Enjektorle cekeyim demesi de buyuk rahatlik nasil boyle basit biseymis gibi konusmus. Acisi agrisi kolay bisey degil ki:( ins en kisa zamanda sagligina ve istedigin bacaklara kavusursun

sement geçmiş olsun öncelikle. Dr. bilinçli olarak mı koymuş diğer bacağına fazla yağı? böyle konuştuk demişse bilinçli demek ki? bacakları mı karıştırdı yani başka hastaya yapacağı şeyi sana yaptı desem ameliyat öncesi çizim yamadı mı? nerden alıp nereye koyacağını söylemedi mi? Ben ilk kez böyle birşey duydum inan. eğer bir hatası varsa kesinlikle düzeltmesi gerekir. adı üstünde estetik' doktorun sorumluluğu üstlenip senin durumunu düzeltmeli tavrı hiç hoş değil. yalnız o şişlerin biraz inmesi gerekir diğer bacağın için. hemen yaptırma derim. dr. kaç cc. koyduğunu da mi bilmiyormuş. yemek mi bu göz kararı olsun? arkadaşım bu dr. kim çok merak ettim özelden yazarsan sevinirim. bu tarzı tahmin edebiliyorum aslında.

Doktorum burada sürekli konuşulan iki doktordan biri.Bugün asistanından telefon bekliyorum beni mağdur etmemelerini istedim.en azından sağa ne yaptıysa sola da yapsın.Bana karşı yardımcı olacaklar mı yoksa beni bu halde kaderimle başbaşa mı bırakacaklar bilmiyorum.eğer zor durumda kalırsam ismini yazacağım diğer arkadaşlarda mağdur olmasın diye.Rabbim kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin.Çok üzgünüm

kesinlikle bunu bilmek diğer olacaklara da yol gösterir. hata tabiki yapılabilir insanız sonuçta ama hatanın arkasında durmak daha da önemli. yaptım bitti olmaz olamaz. inşallah tez zamanda sıkıntını çözerler arkadaşım. allah yardımcın olsun. Dr. bilgisi ve tecrübesi kadar kişiye yaklaşımı da çok önemli. Dr. seçerken biraz dikkat edelim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Amelıyatın şuan çok yeni ve sakın yanlış bir işlem yaptırma şırıngayla çektirmek gibi falan.
3 ayda ancak bacak şeklini alıyor eriyen eriyor kalan kalıyor o yüzden 3 ay beklersen en saglıklı kararı vermiş olursun. Bacaklarında ödem olduğu için şuan sana kalın geliyor ödemi en güzel atan şey yeşil çay ancak dikkat aynı zamanda yağlarıda eritiyor bence yağların erimesini isteyeceğine ödemin şişliklerinin inmesini bekle biliyorum beklemek senin için sancılı bir dönem olacak ancak saglıklı karar verebilmen için beklemek zorundasın. Nacizane fikrim budur. Ayrıca doktorunla devamlı görüşmeye çalış olmadı yasal yoldan hakkını ara ben ilk defa böyle birşey duydum nasıl bir bacaga yapılır da diğeri bırakılır hadi 3 ay sonra diğerine yaptır diyecem bu seferde simetri farkı kalacak kesinlikle doktorun bu durumu düzeltmeli.

gecmis olsun öncelikle canım, keske bukadar acıyı çekmişken emek vermişken istediğin sonucu alabilseydin bu nasıl bir hata anlamış degilim, sen öyle bir konu hakkında konuşmadık diyorsun Dr konuştuk diyor, o kısmı ilginç geldi bana dogrusu, ne bilim insanlık hali acaba bir baska hastayla karıştırmış olabilirmi ki diycem ama buyuk bir bukadar sorumsuzlulugu da yaparlarmi bilemedim...
Burda blomma isimli bir arkadas yazmış cok önceden, bir arkadasda alıntı yapmış tesadüf okudum, silikon yaptırmış gzl durmadı diye memnuniyetsizliğini dile getirmiş ve hic savuşturmadi beni yaptığı işin arkasında durdu ve dr'un eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedigini birebir yazmis, acaba aynı dr'mu diye cok merak ettim ama kesinlikle degildir diye tahmin ediyorum...
insaallah eninde sonunda istediğin sonucu alırsın kesinlikle arkasini bırakma, mutsuz olmani cok iyi anliyorum bu konuda hepimizin beklentisi ayni sonucta, güvenilir dr'a gidip duzgun bacaklara kavusmak :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktoru araştırdın mı? kök hücremi yapıyor?2. operasyon gerekirse ne ödeyeceksin ?her doktora yapılır mı bilmiyorum.bunun adını hiç duymadım
Estetik international diye bir yer. Bursada ve istanbulda yerleri var.bulent cihantimur doktorumun ismi.kendi sistemi varmis.yaglari hic havayla temas etmefen direk istenilen bolgeye transfer ediyor.nerdeyse 1 yildir arastiriyorum.bircok doktora resim gonderdim.ameliyat 6.900 ama bu ay bu ameliyatta kampanya var cok uygun bir fiyata dusmus.insallah pisman olmam.

Sement çok geçmiş olsun. Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Büyük talihsizlik. Ortada bariz bir hata var doktor bunu illaki düzeltecektir.ama yağların erimesi için bir şey yapma. 1-2 hafta bekle ödem insin bi ondan sonra diğer bacağına da gerekli işlemi yaptır. Belki ilk etapta simetrik olmayabilir ama sonra onu da düzeltmek zorunda . Hakkını aramalısın kesinlikle.

Back
X