Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu arada bugun 21.gunum foto yukleyecegim simdi odemler 4 gun onvesinde tamamen gecti 7.gun kontrolumde corap diz arkasi bantlar vs hepsi cikarilmisti zaten sadece banyodan sonra batticon suruyorum dikis uzerine Morluklarda gecti zaten yag enjeksiyonu gibi olmuyor morluk sag diz arkamda yürürken bir sıkısma oluyordu o da gecti ama tam anlamiyla yurumuyorum hizli.. sol bacak sorunsuz sag bacak biraz daha esnemesi lazim.. sonuctan simdilik memnunum fakat odemli hali daha cok hosuma gitmisti simdi bilekler acik kaliyor sanki yorum bekliyorum kizlar

Cok gecmis olsun canim 49 kiloya 180cc hemde
asimetrik bunun yaninda yag alimi yag
enjeksiyonu olmus tabiki agrili gecmesi cok normal ben yag enjeksiyonu oldugumda 2011de hastanede ayaga kalkmak agrili olmustu sende arti silikon oldu ve boyu cok uzun yani fazlasiyla islem yuklenmis bacaklarina.. Ben sadece silikon oldum ve boyu 18cm bu yuzden ben zorluk cekmedim hic ustelik 58 kiloyum 1.68 boy
evet canım baya işlemden geçti bacaklar çünkü epey fazlaydı bende ayrıklık 2.6 cm ancak kurtardı. Bir de bilekler de ince ve yamuk olunca uzun tuttu silikonun boyunu. Çünkü tek basenimde yağ vardı vücudumda dizler ve bilekler için silikon kısa olsa yetmeyecekti. Ama gerçekten çok ağrı çektim hala da yürümekte fazlasıyla zorlanıyorum inşallah ben de çıkarttırmak zorunda kalmam:(

evet canım baya işlemden geçti bacaklar çünkü epey fazlaydı bende ayrıklık 2.6 cm ancak kurtardı. Bir de bilekler de ince ve yamuk olunca uzun tuttu silikonun boyunu. Çünkü tek basenimde yağ vardı vücudumda dizler ve bilekler için silikon kısa olsa yetmeyecekti. Ama gerçekten çok ağrı çektim hala da yürümekte fazlasıyla zorlanıyorum inşallah ben de çıkarttırmak zorunda kalmam:KK43:

evet canım baya işlemden geçti bacaklar çünkü epey fazlaydı bende aklık 2.6 cm ancak kurtardı. Bir de bilekler de ince ve yamuk olunca uzun tuttu silikonun boyunu. Çünkü tek basenimde yağ vardı vücudumda dizler ve bilekler için silikon kısa olsa yetmeyecekti. Ama gerçekten çok ağrı çektim hala da yürümekte fazlasıyla zorlanıyorum inşallah ben de çıkarttırmak zorunda kalmam:KK43:
Bir turlu yazamadim sorun olustu ya sitede ya
bende insallah sorun yasamazsin hersey
istedigin gibi gitsin foto yukledin mi merak 49 kiloya nasil 180 cc takmislar nasil durdugunu merak ettim dogrusu benimki de 2.6 cm kalinligi 120 cc simetrik 18cm boyu... Asimetrik daha kasli durmasi icin takilan silikonmus..

Arkadaşlar a.k. ye gittim muayene oldum ama bende yağ yokmuş karnımda varmış biraz o kadar, ama karnım olsun kolum olsun ince bi kazak vardı onun üstünden baktı hep yağ var mı diye. Bekleyebilirsen yağ da olur ama acelen varsa silikon da olur dedi. Ama silikonun ömürlük olduğunu düşünüyolar öyle bişey yok yırtılabilir dedi, karşılaşmadım ama olabilir dedi, bı durumda çıkarılıyo yenisi koyuluyor dedi. Bir de enfeksiyon riski var dedi o durumda da antibiyotik dedi, hangi silikonun uygun olacağını sormayı unuttum onu da maille sorucam inşallah cevaplar

Bi arkadaş sormuştu lazer epilasyonu sordum sıkıntı olmaz dedi hem yağ hem silikon için ve de ilerde kilo alımı hamilelik vs için de sıkıntı olmuyormuş, yağ koyulan yerler de boyut olarak biraz farkediyomuş yani orlar da alıyomuş kilo

Miranda Miranda sadece vucudunun fotoğrafını koy desem çok mu şey isterim:eek:merak ettim lazer epilasyonu ben sormuştum teşekkür ederim unutmadan sorduğun için..bende yağ düşünüyorum ama alınabilcek yer yok dedi yaşadığım yerdeki plastik cerrah..acaba o mu başından savmak için yaptı yoksa durumum hakkaten vahimmi?ist da olsam hemen muayeneye gidicem ama deilim malesef:110:nisan yada mayıs ayında bu operasyon için gitmeyi düşünüyorum boş dönmek de istemiorm...silikonda istemiorm sadece yağ istiyorum ...kafamda yine deli sorular..fotoğraf koyarsan kendiminkiyle karşılaştrcam ama koyamam dersen saygı duyarım

Az önce Dr. geldim. Böyle iyi bir ev dokrorum oldugu icin cok sansli bir insanim. Basima gelenleri anlatlim,sabirla dinledi. Evet sevgili Kanat Enfeksiyon kaptigimi söyledi . Verilen ilaclarin bu sorunu gideremiyecegini söyleyip Penesilin yazdi. Korkmami söyledi. Kisacasi bana kendimi iyi hissettirdi. Cuma günü Tekrar kontrolüm var.
Cok gecmis olsun.icin rahatlamistir ne olduğunu öğrendikten sonra. Steril amelyat ortami gibi olmaz klinik.

Bu arada bugun 21.gunum foto yukleyecegim simdi odemler 4 gun onvesinde tamamen gecti 7.gun kontrolumde corap diz arkasi bantlar vs hepsi cikarilmisti zaten sadece banyodan sonra batticon suruyorum dikis uzerine Morluklarda gecti zaten yag enjeksiyonu gibi olmuyor morluk sag diz arkamda yürürken bir sıkısma oluyordu o da gecti ama tam anlamiyla yurumuyorum hizli.. sol bacak sorunsuz sag bacak biraz daha esnemesi lazim.. sonuctan simdilik memnunum fakat odemli hali daha cok hosuma gitmisti simdi bilekler acik kaliyor sanki yorum bekliyorum kizlar
Gecmis olsun Nisan merak ediyordum seni. İyi olman güzel bir haber. Sekli artik yavas yavas kendini belli etmeye başlamıştır. Ama sürekli değişecek 3 aya kadar. Bilek icin çözüm yok sen de biliyorsun.

evet canım baya işlemden geçti bacaklar çünkü epey fazlaydı bende ayrıklık 2.6 cm ancak kurtardı. Bir de bilekler de ince ve yamuk olunca uzun tuttu silikonun boyunu. Çünkü tek basenimde yağ vardı vücudumda dizler ve bilekler için silikon kısa olsa yetmeyecekti. Ama gerçekten çok ağrı çektim hala da yürümekte fazlasıyla zorlanıyorum inşallah ben de çıkarttırmak zorunda kalmam:KK43:
Aklına böyle şeyler getirme lütfen. Bu boyun diger silikonlara gore acili oldugu gerçek. Daha cok yeni sen dinlenmene bak.

istedigin gibi gitsin foto yukledin mi merak 49 kiloya nasil 180 cc takmislar nasil durdugunu merak ettim dogrusu benimki de 2.6 cm kalinligi 120 cc simetrik 18cm boyu... Asimetrik daha kasli durmasi icin takilan silikonmus..
Bende 48 kiloyum ve bacaklarıma 180 lik silikon kullanıldı, bende silikon buyuk denilince kasli durmasından cok korkmuştum ama öyle olmadı, bacaklarım ince oldugundanmidir bilinmez zarif ve doğal gorunuyor, tabi bana göre öyleler ve memnunum sekillerinden, KUMRALADA arkadasimiz biraz korkmus kalın ve kasli görünecek diye ama korkuları yersiz bence

kedikiz2828 kedikiz2828 canım ben daha bacaklarımın resmini bile koyamadım ama doktor şöyle dedi tuttuğun zaman ele gelmeli tutabilmelisin dedi. Ben silikonda karar kıldım sanırım, çünkü bende kilo durmuyo doğumda aldığım kiloları olduğu gibi geri verdim halbuki bu ameliyata niyetim olduğu için ne yediklerime dikkat etmiştim ne kilo almıştım, sadece yağın bende kalıcı olmayacağını düşünüyorum bana kendini düşün dedi kilo alabilen biri misin ama yok öyle değilim. Ayrıca aynı durumda olana fikir olur diye yazayım demir eksikliği olursa ameliyat olmazmış bende var tahlil yaptırıcam tekrar düzelmemişse zaten ameliyat başka bahara kaldı, değerin 10 un üstünde olması gerekiyomuş

açıkçası şu elle tutma olayı biraz kafamı kurcaladı:( elle tutuluyor ama azıcık..kilo alam biri miyim die soruyorum kendime son zamanlarda biraz alabiliyorum yaşım ilerlediği için yada yaşam şeklimden kaynaklanıo olabilir...demir eksikliği yok ondan eminim bitek...nese ben iisimi biraz dişimi sıkıp kilo alayım bi kaç kilo daha aldam bile yeter..yani biraz garip kaçacak ama bacaklarımın alt kısmı hariç fiziğim gayet düzgün;) kilo alıp bozmakta istemiyorum çok bi kaç kilodan bişi olmaz ama,alıp gideceğim baktm yok olmaz dior bende hayırlısı derim napayım;( biraz dişimi sıkayım parayı biriktirirken kiloda alayım:)
kedikiz2828 kedikiz2828 canım ben daha bacaklarımın resmini bile koyamadım ama doktor şöyle dedi tuttuğun zaman ele gelmeli tutabilmelisin dedi. Ben silikonda karar kıldım sanırım, çünkü bende kilo durmuyo doğumda aldığım kiloları olduğu gibi geri verdim halbuki bu ameliyata niyetim olduğu için ne yediklerime dikkat etmiştim ne kilo almıştım, sadece yağın bende kalıcı olmayacağını düşünüyorum bana kendini düşün dedi kilo alabilen biri misin ama yok öyle değilim. Ayrıca aynı durumda olana fikir olur diye yazayım demir eksikliği olursa ameliyat olmazmış bende var tahlil yaptırıcam tekrar düzelmemişse zaten ameliyat başka bahara kaldı, değerin 10 un üstünde olması gerekiyomuş
@

Az önce Dr. geldim. Böyle iyi bir ev dokrorum oldugu icin cok sansli bir insanim. Basima gelenleri anlatlim,sabirla dinledi. Evet sevgili Kanat Enfeksiyon kaptigimi söyledi . Verilen ilaclarin bu sorunu gideremiyecegini söyleyip Penesilin yazdi. Korkmami söyledi. Kisacasi bana kendimi iyi hissettirdi. Cuma günü Tekrar kontrolüm var.[/QU
yağ enjeksiyonunda genel anestezimi uygulanıyor bilen varmı:KK51:
evet bildiğim kadarıyla uyutuyorlar
ağrılı bir işlem sonuçta

Arkadaşlar a.k. ye gittim muayene oldum ama bende yağ yokmuş karnımda varmış biraz o kadar, ama karnım olsun kolum olsun ince bi kazak vardı onun üstünden baktı hep yağ var mı diye. Bekleyebilirsen yağ da olur ama acelen varsa silikon da olur dedi. Ama silikonun ömürlük olduğunu düşünüyolar öyle bişey yok yırtılabilir dedi, karşılaşmadım ama olabilir dedi, bı durumda çıkarılıyo yenisi koyuluyor dedi. Bir de enfeksiyon riski var dedi o durumda da antibiyotik dedi, hangi silikonun uygun olacağını sormayı unuttum onu da maille sorucam inşallah cevaplar

Back
X