Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim Baldirimda olusan iltahap bu sabah uyandigimda patladi. Hepsi cikti sanirim :KK76:Dr. zaten söylemisti. iltahap akarsa iyidir diye . Allahim bir düze ciksam, baska bir sey istemiyorum.

Arkadaşlar a.k. ye gittim muayene oldum ama bende yağ yokmuş karnımda varmış biraz o kadar, ama karnım olsun kolum olsun ince bi kazak vardı onun üstünden baktı hep yağ var mı diye. Bekleyebilirsen yağ da olur ama acelen varsa silikon da olur dedi. Ama silikonun ömürlük olduğunu düşünüyolar öyle bişey yok yırtılabilir dedi, karşılaşmadım ama olabilir dedi, bı durumda çıkarılıyo yenisi koyuluyor dedi. Bir de enfeksiyon riski var dedi o durumda da antibiyotik dedi, hangi silikonun uygun olacağını sormayı unuttum onu da maille sorucam inşallah cevaplar
Doktorunuzu a. k. diye belirtmissiniz. Benim gittigim dr. adi da a. k. ile baslayip bitiyor.

Sonucu bildir lütfen. Antibiyotikle gecer insallah. Sen enfeksiyon olmus olabilirsin. Enfeksiyon op.dan 1 hafta sonra basliyormus. Klinikteki sartlarla ilgili olabilir.

Bu sabah kalktigimda Dr. dedigi gibi iltahap kendiliginden patladi. Umarim hepsi akti gitti. Hic durmayacak zannettim. Simdi daha iyi hissediyorum kendimi. Ayak bileklerim hala sis ve kizarik. Insallah ilaclar doktorun dedigi gibi kisa zamanda etki ederde bilegimde ayni slkintiyi yasamam.

no
Doktor bana lokal anestesi uyguladi . Yaparken hic bir sey anlamadim. Rahat gecti. Gerci hic birini hatirlamak istemiyorum. Hani derler ya Paramla rezil oldum. : /
noldu ki siz nasıl bir operasyon yaptırdınız?sadece yağ enjeksiyonuylamı enfeksiyon kaptınız anlamadım?aydınlatırmısınız bizi?

bende h.f.ye mail atmıştım
bacaklarım silikna uygunmuş bileklerede yağ enjeksiyonu yapılması uygun olur dedi
şimdi fiyat bilgisini bekliyorum
hayırlısı

Arkadaslar, ben aslinda bacaklarimi yaptirmak icin gitmemistim bu poliklinige. Orasi cok katli her türlü güzellik ,estetik yaptirmak icin imkanlari olan bir yerdi, Internet sayfalarinda bacaklara Aqua filling dolgusu yapildigini ögrenince ve bu dolgunun dogal oldugunu vucuta uyum sagladigini 5 ila 8 sene sonunda eriyip gidecegini duyunca Dr. sordum .Benim bacaklarimdan komplexim oldugunu ,böyle bir uygulamayi yaptirabilirmiyim diye. Söyle pantolunum ayagimdayken bakti. Evet yapabiliriz dedi ve ben ertesi gün icin randevumu aldim. Paldir küldür ertesi gün elime bir kagit verdiler oku imzala , imzaladim ve girdim. Bugün bildigim bir seyi daha ögrendim. Hic bir seyi aceleye getirmiyeceksin hele konu sagliksa , oturup iyi düsüneceksin. Ben böyle bir sey yaptirdim acisini cekiyorum . Umarim benim bu durumumu göz önünde bulundurup,yaptirmayi düsünen arkadaslar iyi düsünüp gidecegi yeri dogru secerler. Ya da keske hic yaptirmasalar. Cünkü ben yaptirmadan önce de sürekli ariyordum. Bacakla ilgili herhangi bir video ya da bir programa hic rastlamadim. öyle düsünüyordum neden yok diye ,neden yok bilen varmi ?? :KK57::KK43:

bende h.f.ye mail atmıştım
bacaklarım silikna uygunmuş bileklerede yağ enjeksiyonu yapılması uygun olur dedi
şimdi fiyat bilgisini bekliyorum
hayırlısı
Size ne olur vaz gecin diyecegim ama biliyorum, beni annem yolumdan ceviremedi. Yalvardi sakin ha kizim basina büyük dertler acma diye dinlemedim. Ona yalan söyledim ve yaptirdim .Insallah mutlu olursunuz hersey yolunda gider .

eşimde hep sizin dediğiniz gibi olma diyor
benimde acelem yok
yaklaşık 6 aydır bu operasyonu araştırıyorum
yaşım 37

bu operasyonu olanlardan memnun olanda var, çok memnun olanda var
hiç olmayanda
benim düşündüğüm silikon
emin olmadan asla o masaya yatmak istemiyorum.
çok iyi bir doktor bulup, operasyonlarını görüp, emin olup ondan sonra olacağım
bunun için bekliyorum, emin olana kadarda bekleyeceğim canım

nasihatın için çok teşekkür ederim

Dikişler alınınca daha rahat yürümeye başlar mıyım kızlar ben kaplumbağadan daha yavaş yürüyorum şuan bacaklarım hala çok gergin. Bir de doktor gelmeden önce ılık duş al dedi bandajları çıkartmıyoruz değil mi siz nasıl yaptınız?

Canım şimdilik deme artık ömürlük olsun inşallah memnuniyetin. Fark diyorsun da ben fark göremedim. Varsa da belirgin değillerdir. .Siyah ince göstermesine rağmen maşallah kalın bacakların. Tam istediğin gibi. Darısı başımıza diyelim Leydicim nasıl bir his çok merak ediyorum.
Amin canım inşallah böyle kalırlar fark derken bilege dogru inerken bir bacakta digerine nazaran kalınlık incelik var o kadar olur artık diyorum çok şükür, baldır kısmım baya kalın oldu onunla ilgili hiç şikayetim yok ama azıcık daha bilege dogru inseymiş yağcıklar dahada mutlu olucakmışım :)) doktorumda orada kaslar var diyince zorlamadım daha fazla, topuklu giyince biraz tuhaf oluyor yukarı çıkıyor baldır kısmı, aşağı kısımsa ince kalıyor ama yinede memnunum diyebilirim, darısı sizlere olsun inşallah canım tez zamanda....

kumralada 38751350 .!.:
Dikişler alınınca daha rahat yürümeye başlar mıyım kızlar ben kaplumbağadan daha yavaş yürüyorum şuan bacaklarım hala çok gergin. Bir de doktor gelmeden önce ılık duş al dedi bandajları çıkartmıyoruz değil mi siz nasıl yaptınız?
Bana 1 hafta su degmeyecek demislerdi ben 5. Gun ve 8.gun kontrole gittim 5.gun dikis yerinin ilk pansumani yapildi 8.gun de o yarim alttan ustten yirtilmis corabi komple cikardim bir pansuman daha yapildi ve ben 9.gun tam anlamiyla dus aldim ve hr dustan sonrada batticon surdum artik bant ypistirma falan olmadi tamamen acik.. Ama sende hem yag hem korse var o yuzden nasil olur bilemiycem ama bana soylenen 1 hafta suya degmemesi..

Kanatcımbana mı sordun, ben sana benim doktorun açık adını yazarım istersen, daha önceden yazmıştım da o yüzden diyorum.ama arkadaşınkini bilmiyorum. Güzellik merkezi gibi bi yer deyince o değil gibi geldi ama tabi yine de yazarsa emin oluruz

Kanatcımbana mı sordun, ben sana benim doktorun açık adını yazarım istersen, daha önceden yazmıştım da o yüzden diyorum.ama arkadaşınkini bilmiyorum. Güzellik merkezi gibi bi yer deyince o değil gibi geldi ama tabi yine de yazarsa emin oluruz
Yok sana sormadim canim bizim dr. A benzemiyor güzellik merkezi dedi. Ama bizim dr.da 2 yerde muayene yapiyor. Bunlardan biri estetik merkezi ve orda amelyatta yapiliyor. Bilmiyorum her nedense o degil gibi bir ak. Daha var ismi daha kısa.

arkadaslar ben burayı yenı takıp etmeye basladım fakat kımsenın resmını goremıyorum konulara fransız kaldım sadece nısan bana yardımcı oldu sagolsun onun resımlerı gordum ve sonuc cok guzel bence bana yardımcı olursanız sevınırım kafam cok karısık bı fıkır edınmek ve artık harekete gecmek ıstıyorum

Back
X