Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaslar ben burayı yenı takıp etmeye basladım fakat kımsenın resmını goremıyorum konulara fransız kaldım sadece nısan bana yardımcı oldu sagolsun onun resımlerı gordum ve sonuc cok guzel bence bana yardımcı olursanız sevınırım
Bende yeni üye oldum Nisan kime
arkadaslar ben burayı yenı takıp etmeye basladım fakat kımsenın resmını goremıyorum konulara fransız kaldım sadece nısan bana yardımcı oldu sagolsun onun resımlerı gordum ve sonuc cok guzel bence bana yardımcı olursanız sevınırım kafam cok karısık bı fıkır edınmek ve artık harekete gecmek ıstıyorum
bende yeni üye oldum Nisan kime yaptırmış acaba bende fotoları göremiyorum

Resim isteyen arkadaslar icin bir kac resim ekledim albume, buyuk bir caba harcadıktan sonra tabi :) bu forum kesinlikle tekrar gözden geçmeli 4 resmi yarım saatte yükledim resmen, nereye nasıl yukluycem diye 40 saat aramamda cabası :) :) :) daha kolaylaşa bilir...

Resim isteyen arkadaslar icin bir kac resim ekledim albume, buyuk bir caba harcadıktan sonra tabi :) bu forum kesinlikle tekrar gözden geçmeli 4 resmi yarım saatte yükledim resmen, nereye nasıl yukluycem diye 40 saat aramamda cabası :) :) :) daha kolaylaşa bilir...
elsacım resimlerini göremiyorum
bir problem var sanırım

Dikişler alınınca daha rahat yürümeye başlar mıyım kızlar ben kaplumbağadan daha yavaş yürüyorum şuan bacaklarım hala çok gergin. Bir de doktor gelmeden önce ılık duş al dedi bandajları çıkartmıyoruz değil mi siz nasıl yaptınız?
Nasil oldunuz Kumralada27 cok merak ediyorum sizi. Insallah hersey olundadir , bunu tüm kalbimle diliyorum.

Leydi sen de silikon yaptirmisdin sanirim bana hwm silikon hemde dolgu gerekiyor ama burdaki tum arkadaslar gibi dr.konusunda kararsizim.

Back
X