Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ne biliyim be stream guvendıgım bi üst baldırlarım var ordan alabılırlermı dıye onlar az daha kalın ama erıdımı bıttımı naparım bılmıyorum

her guzelın bi kusuru varmıs napalım:KK43:allah buyuk ınsallah maddi olarak toplıycaz toparlıycaz bızım ıcın en ıı doktoru bulup bızde ozguvenımızı tavan yapıcaz baska caremız yok:KK43: baska örnek yokmu acaba boyle yag enj yada sılıkon olupta fotolarını gorebılıcemız bılen varmı
Nasiass'ın bacaklarida silikon ve cok başarılı oldu, görebilirsen eger onun fotolarınada bakabilirsin

nasiassı izlemeye aldım ama goremedım elsa onunda beni izlemesi gerek sanırım bacağı artık duzgunse benı nıye ızlesın eskı gunlerını hatırlayıpta bunalımamı gırsın:)

aklıma bırde şu takılıyor yıllar once bı arkadasım kalcalarından liposacıon yaptırmıstı cehennem azabı gıbı bısey demıstı ee sonucta bızede o ıslem yapılcakya bızdemı cehennem azabı yasıycaz yoksa bu yontem dahamı farklı:(

aklıma bırde şu takılıyor yıllar once bı arkadasım kalcalarından liposacıon yaptırmıstı cehennem azabı gıbı bısey demıstı ee sonucta bızede o ıslem yapılcakya bızdemı cehennem azabı yasıycaz yoksa bu yontem dahamı farklı:KK43:
bunu düünmek dahi istemiyorum hayırlısıyla düzgün olsunda katlanacağız artık

bunu düünmek dahi istemiyorum hayırlısıyla düzgün olsunda katlanacağız artık
birde bulent beye yaptıran bırı operasyon bıtınce ıkıncı gunde kalktım falan demıs bı sayfada cok sasırdım gercek dısı seyler yazıp ınsanları kandıran oluyomukı burda

kızlar ya benım bu sayfada asagda reklamlar varya ordada kısalı uzunlu elbıse gıymıs alısverıs sıtesı reklamı var gozume gozumede sokmuslar hey allahım:))

Back
X