benimki daha ince bilek 20 baldır 30bilek 20 cm baldır 34 cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki daha ince bilek 20 baldır 30bilek 20 cm baldır 34 cm
aslında ölçülerin kötü degilbenimki daha ince bilek 20 baldır 30
benim boyda uzun düşün bende nerdeyse hiç etek giymedimaslında ölçülerin kötü degil
Nasiass'ın bacaklarida silikon ve cok başarılı oldu, görebilirsen eger onun fotolarınada bakabilirsinher guzelın bi kusuru varmıs napalımallah buyuk ınsallah maddi olarak toplıycaz toparlıycaz bızım ıcın en ıı doktoru bulup bızde ozguvenımızı tavan yapıcaz baska caremız yok
baska örnek yokmu acaba boyle yag enj yada sılıkon olupta fotolarını gorebılıcemız bılen varmı
hangi dr hangi hastane acababu arada arkadaslar 24 ay taksıt yapıyorlarmıs benim dediğim doktorun hastanesi
merak etme alamayacakları bölge yok birazda etine dolgunsanne biliyim be stream guvendıgım bi üst baldırlarım var ordan alabılırlermı dıye onlar az daha kalın ama erıdımı bıttımı naparım bılmıyorum
değilim canım ya boy 164 kılo zar zor 57 oldu hafıf ust baldırlar kılolu yoksa ust tarafta gobek falan hıc yokmerak etme alamayacakları bölge yok birazda etine dolgunsan
fotoları nasıl görecegiz bilgisi olanmerak etme alamayacakları bölge yok birazda etine dolgunsan
benim boy 1.70 kilo enfazla 52 dr.alırız dedideğilim canım ya boy 164 kılo zar zor 57 oldu hafıf ust baldırlar kılolu yoksa ust tarafta gobek falan hıc yok
emin ol alırlar benden alabildiklerine görebenim boy 1.70 kilo enfazla 52 dr.alırız dedi
canım benim arastırdıgım bulent cihantimurun hastanesihangi dr hangi hastane acaba
bunu düünmek dahi istemiyorum hayırlısıyla düzgün olsunda katlanacağız artıkaklıma bırde şu takılıyor yıllar once bı arkadasım kalcalarından liposacıon yaptırmıstı cehennem azabı gıbı bısey demıstı ee sonucta bızede o ıslem yapılcakya bızdemı cehennem azabı yasıycaz yoksa bu yontem dahamı farklı![]()
malesef ankaraya gelmiyormuşcanım benim arastırdıgım bulent cihantimurun hastanesi
birde bulent beye yaptıran bırı operasyon bıtınce ıkıncı gunde kalktım falan demıs bı sayfada cok sasırdım gercek dısı seyler yazıp ınsanları kandıran oluyomukı burdabunu düünmek dahi istemiyorum hayırlısıyla düzgün olsunda katlanacağız artık