- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 53
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artuu canım cok gec farkettim yazdigini, iyiyim cok tsk ederim, sen nasılsın hersey yolundami ?? evt kesinlikle bende özledim, eski arkadaslar sıkça girmiyor artık ara sıra yazıyorlar, bir ben kaldım kim ne yazmis ne yapmış neye karar vermiş diye merak edip gidemeyen :) :) :)elsacım nasılsın eski arkadaşları özlüyorum
teşekkür ediyorum limette. Bana hem silikon hem de yağ dolgusu yapıldığı için iyileşme sürecim yavaş ilerliyor biraz. Bir de kalçadan alındı yağ onun da ağrısı oluyor. Hala düzgün yürüyemiyorum kasılma var kesi yerinde ve bileklerde. Ama ailem anlamadı ameliyat olduğumu demek ki o kadar da vahim görünmüyor diyorum dışarıdan. Doktorla da iletişim halindeyiz sürecin normal olduğunu söylüyor. İnşallah bandajlar çıkınca rahatlarım ben de artık.Nasil oldunuz Kumralada27 cok merak ediyorum sizi. Insallah hersey olundadir , bunu tüm kalbimle diliyorum.
teşekkür ediyorum limette. Bana hem silikon hem de yağ dolgusu yapıldığı için iyileşme sürecim yavaş ilerliyor biraz. Bir de kalçadan alındı yağ onun da ağrısı oluyor. Hala düzgün yürüyemiyorum kasılma var kesi yerinde ve bileklerde. Ama ailem anlamadı ameliyat olduğumu demek ki o kadar da vahim görünmüyor diyorum dışarıdan. Doktorla da iletişim halindeyiz sürecin normal olduğunu söylüyor. İnşallah bandajlar çıkınca rahatlarım ben de artık.
amin canım inşallah hepimiz iyi olalım. Senin ne sorunun vardı ben pek takip edemiyorum siteyi bu aracok sevindim senin adina .insallah dahada iyi olacaksin. Zaman herseye ilac. Benim yaralarim bile iyilesiyor baksana :)
elsa sen varis çorabını ne kadar zaman giydin peki?Ben 15 gun sonra eskisi gibi yuruyebiliyordum ama 1 hafta az bir surec ben dik bile duramiyordum ilk hafta, benimkiler buyuk silikondu 180 cc onunda etkisi vardır mutlaka ama 1 hafta çalışmak ayakta kalmak icin kısa bir zaman, cunku ne kadar yüklenirsen okadar şişiyor ve hareketlerin kısıtlanıyor ama dedigim gibi 15 gunden sonra aksamadan eskisi gibi yuruyebiliyorsun
fotoğraf eklicem kızlar merak etmeyin şu dikişlerden ve bandajlardan bir kurtulayım. yarın randevum var ama korkuyorum kardan buzdan dışarı çıkmaya. darısı tüm bu ameliyatı olmak isteyenlerin başına herkes bir an önce sağlıkla güzel bacaklara kavuşur inşallah ben de gönülden diliyorum bunu herkes içinkumralada gecmis olsun ve hayirli ugurlu olsun..15gune hicbiseyin kalmaz insallah..fotograf bekliyoruz mutlaka..umarim hersey yolunda gider..fildir fildir gezersin eteklerinle..istedigin gibi oldu mu,bandajli mi..ay bak kiz bacaklarina doya doya...bizim yerimize de..
Evet .sadece yag 7000.... silikon +yağ 11000 dedi.bakalım yüzyüze ne diyecekebru 7000 i sadece yag dolgu icinmi dedi
Bende aynı durumdayım. Şansımı denicem.sorarım tabi ki de taksit var mı diye. Sonuçta az para değil. Hepimizin durumu ortada. Ben cok daha uygun fiyata dr buldum ama kafamda bir sürü soru işaretleri var.bir görüşeyimde...duruma bakacağım.Offff.....çok para biriktirmem lazım..görüşmeye gidince taksit imkanı olup olmadığını da sorabilirmisin..en azından bir kısmını..para biriktiricem diye gençliğimi bitirmek istemiyorum..
Valla canım , bu günüme şükür ediyorum. Daha iltahap yaralarım tam kapanmadı. Antibiyotiğe devam . Bacaklar güzel oldumu, değdimi diye sorarsan , maalesef oda tam olmadı : (Gecmis olsun kumral ve limette siz kurtuldunuz ne guzel darisi bizim basimiza