Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ınankı resımde yarın ve yan goruntuydu ama bellıkı yınede cok kotu degıl vallahı bakkk cok az bı yag dolgusu yaparlar sana ve super olur benım dıkkat ettıysen alt bacak kısmı dahamı kısa nedır bole bı daha yamuk eduuruyor:)

ay yok yukle canımda vallahi sen gozunde cok buyutmussun senınkı daha cok psikolojık bence:))) ben senınkı gıbı olsa belkıde yaptırmazdım

şimdi bi daha baktım gözlerime inanamayıp ve senın bacaklarının ıc kısmı bıldıgın yag dolgusu var gıbı aralık yok nerdeyse senın sorun ne bılıomusun bıleklerın cok ınce yamuk falan gorunmuyor valla yada benim miyop azdı:)) ama cıdden oyle

aysimaaaaaa tsk.ler cnm ya bitanesin haklisindir umarim yag enj.ile insallah düzelir simdi bikac tane daha ekleedim

Aldim maviruya izlemeye bisi diyeyim aysima inan kuruntu degil sen zayifsin ondan senin egri gibi ama benim kadar kilon olsa belkide bacaklarin super olurdu

Yahu ben resim göremiyorum..sadece ekranda arka planda yanlamasına bir resim var..tek bacak görünüyor..

Aldim maviruya izlemeye bisi diyeyim aysima inan kuruntu degil sen zayifsin ondan senin egri gibi ama benim kadar kilon olsa belkide bacaklarin super olurdu
Silikon bana gore, zayif olup yagi olmayan yada egriligi cok olan bacaklar icin. Senin bacaklarin zayif degil. Kesinlikle super sonuc alanilabilir yagin varsa.

Ya anlamiyorum 3tane resim yukledim yau kizlar goremediyseniz eger ben bunlari acaba nere koydumki hahaha ay hic gulecegim yokdu olamazzzzzzz

ben ınstagramdan siparıs vermısdım ama zaten kargo ucretını sen ödüyorsun o yuzden yurtdısınada gonderırler ıstersen ozelden sana numarasını atım whatsapdan konusursunuz;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…