Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hemde nasıl zor yaaaa
bıktım bu dertten
başkalarının önemsemediği mutlu olduğu şeyden bizde çok muzdaribiz, herşeyimizi özellikle kişisel özgüvenimizi sarsıyor.
ben hemen hemen kararımı verdim gibi
bana hf daha yakın geliyor
Anadolu yakada olması çalıştığı hastahane altunizadede olması
tek sorun para bulmamda eşimi ikna edebilirsem olucak inşallah

Kizlar bu plastik cerrahinin ev yapimi yani plastik bacak sekillendiricili hali:))
böyle güzel olmuş bendemi alsam yaaa

evet maalesef sadece kalın çorap ve kış için çözüm
kesin çözüm estetik operasyon canım yaaa
bacakların yamukta durmuyor
gayet güzel duruyor
allahım oyle kafama taktımki sanki bunu yaptırsam ozguvenım tavan yapacak acaba bıleklerıde duzeltıolarmı sadece arasınımı dolduruolar

allahım oyle kafama taktımki sanki bunu yaptırsam ozguvenım tavan yapacak acaba bıleklerıde duzeltıolarmı sadece arasınımı dolduruolar
bileklere yağ koyuyorlar ama pek tutmuyor orası maalesef 2 3 seans konulsa belki fark eder biraz. Bir de ödem en son ayaktan atılıyormuş bilekler çok şişiyor sızlıyor hareketleri kısıtlıyor hiç koydurmazdım eriyeceğini bilseydim

kumralada şimdi nasılsın yürüyüş düzeldimi?
bizi bilgilendirirmisin canım yaaa
ben ak dan ve hf den fiyat aldım
ikisi arasında gidip geliyorum
canım baya normale döndü yürüyüşüm ama bileklerde yağ konulan yerler sızlıyor şişiyor hissiz gibi dolgu topuklu giymediğimde zorlaşıyor yürüyüşüm tabi bir de dikişlerim alınmadı henüz onun da etkisi var. Yalnız yağ alınan yerlerdeki simsiyah morluklar nerdeyse geçti arnica krem al mutlaka ameliyat öncesi masaj yap onunla sürekli çünkü epey moral bozucu olacak o görüntü. Bir de ester c vitamini tavsiye ederim hücreler daha hızlı yenileniyor ben bu ikisine bağlıyorum morlukların kaybolmasını

Kumralada foton varmi canim bende gorebilirmiyim benide izlesene birde sen nasil yaptirdin silikonmu yagmi

Kumralada foton varmi canim bende gorebilirmiyim benide izlesene birde sen nasil yaptirdin silikonmu yagmi
ben fotoğraf koymak istedim ama albüm nasıl oluşturuluyor bulamadım eğer biliyorsan tarif et koyayım ya da özelden göndereyim istersen. Benimki silikon, dizlere ve bileklere de yağ konuldu biraz. Sen hangisini düşünüyorsun?

aysima cok güzel duruyo inan bana bende bakdim netten ama disülkede oldugumdan olmuyo sanirim yoksa hemen alirdim bende off yaa off

kumralada büyük gecmis olsun insallah istedigin gibi olmusdur öylede kalir büyük cesaret dogrusu silikon
ben sahsen cesaretim yok

kumralada büyük gecmis olsun insallah istedigin gibi olmusdur öylede kalir büyük cesaret dogrusu silikon
ben sahsen cesaretim yok
bilekler dışında memnunum canım evet. Topuklu ayakkabı ile baya güzel görünüyor hatta inşallah senin de istediğin gibi olur sonuç. Silikon evet biraz cesaret işi ama yağ mutlaka 2.3.ameliyatı istiyor tatmin etmesi için ve çok zayıf olduğum için de yeterli yağ çıkmazdı benden. Herkesin gönlüne göre olsun yağ ya da silikon hepimiz istediklerimizi giyelim

[QU="kumralada27, post: 38939684, member: 377822"]ben fotoğraf koymak istedim ama albüm nasıl oluşturuluyor bulamadım eğer biliyorsan tarif et koyayım ya da özelden göndereyim istersen. Benimki silikon, dizlere ve bileklere de yağ konuldu biraz. Sen hangisini düşünüyorsun?[/QUOTE]
Ben hic bi doktora muayene olamadim canim ne yapmam gerektiginide bilmiyorum bwn yag diyorum guya kendimce ama iste 164-57kiloya yapiolarmi onu bile bilmiyirum izin alamiyirum tek kisiyim albumu bende bilmiyorum canim o yuzden ulu orta koyuyorum ozelden gonderirmisin rica etsem

="artikyeteroff, post: 38940405, member: 651608"]a.k.cevap yazmis ve sadece yag yeterli olur demis ohhhhh bee rahatladim kizlar biraz simdi esimi ikna etmem kaldi
birde para tabiki[/QUOTE]
Bu a.k ye bendemi mail atip fikir alsam acaba maili ne acaba bideben fikir aliyim benim aradigim yer illaki gormemiz lazim dior

Aysima ne zaman ameliyat dusunuyorsun cnm sen keske beraber olma imkanimiz olsa evet gonder resmini fikir al
Keske ya o kadar ihtiyacim varki destege gucalirdik burbirimizden...ben mart nisan gibi dysunuyirum ancak izin alabilirim o zamana kadar boyl yazip yazip herkesin basini agritcam gonderdim arda beye dogruysa maili bakalim cevap vericekmi

Cnm ona bende gondermisdim ama ahmet karacalar sonradan gonderdim sende onada gonder bende nisanda olmayi istuyorum belkide olur cnm yaaa takmak ne demekkkkkk kafayi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…