hemde nasıl zor yaaaaCanım fiyat için dediki bana senin diz bölgesindeki ve üst iç baldırlardanda alıcaz dedi.tek yağ değilmiş yani. Yoksa grupla olursam 5500 müş. Aslında işleme göre dedi .... %70 dedi ama ben onun yalancısıyım.offf yaaa. Ne zormuşşşş
böyle güzel olmuş bendemi alsam yaaaKizlar bu plastik cerrahinin ev yapimi yani plastik bacak sekillendiricili hali:))
Canım fiyat için dediki bana senin diz bölgesindeki ve üst iç baldırlardanda alıcaz dedi.tek yağ değilmiş yani. Yoksa grupla olursam 5500 müş. Aslında işleme göre dedi .... %70 dedi ama ben onun yalancısıyım.offf yaaa. Ne zormuşşşş[/Q
bileklerimde yinede bi yamukluk duruyo ama yaaböyle güzel olmuş bendemi alsam yaaa
evet maalesef sadece kalın çorap ve kış için çözümbileklerimde yinede bi yamukluk duruyo ama yaayzın napcaz peki bu kışlık çözüm
allahım oyle kafama taktımki sanki bunu yaptırsam ozguvenım tavan yapacakevet maalesef sadece kalın çorap ve kış için çözüm
kesin çözüm estetik operasyon canım yaaa
bacakların yamukta durmuyor
gayet güzel duruyor
bileklere yağ koyuyorlar ama pek tutmuyor orası maalesef 2 3 seans konulsa belki fark eder biraz. Bir de ödem en son ayaktan atılıyormuş bilekler çok şişiyor sızlıyor hareketleri kısıtlıyor hiç koydurmazdım eriyeceğini bilseydimallahım oyle kafama taktımki sanki bunu yaptırsam ozguvenım tavan yapacakacaba bıleklerıde duzeltıolarmı sadece arasınımı dolduruolar
canım baya normale döndü yürüyüşüm ama bileklerde yağ konulan yerler sızlıyor şişiyor hissiz gibi dolgu topuklu giymediğimde zorlaşıyor yürüyüşüm tabi bir de dikişlerim alınmadı henüz onun da etkisi var. Yalnız yağ alınan yerlerdeki simsiyah morluklar nerdeyse geçti arnica krem al mutlaka ameliyat öncesi masaj yap onunla sürekli çünkü epey moral bozucu olacak o görüntü. Bir de ester c vitamini tavsiye ederim hücreler daha hızlı yenileniyor ben bu ikisine bağlıyorum morlukların kaybolmasınıkumralada şimdi nasılsın yürüyüş düzeldimi?
bizi bilgilendirirmisin canım yaaa
ben ak dan ve hf den fiyat aldım
ikisi arasında gidip geliyorum
Kumralada foton varmi canim bende gorebilirmiyim benide izlesene birde sen nasil yaptirdin silikonmu yagmicanım baya normale döndü yürüyüşüm ama bileklerde yağ konulan yerler sızlıyor şişiyor hissiz gibi dolgu topuklu giymediğimde zorlaşıyor yürüyüşüm tabi bir de dikişlerim alınmadı henüz onun da etkisi var. Yalnız yağ alınan yerlerdeki simsiyah morluklar nerdeyse geçti arnica krem al mutlaka ameliyat öncesi masaj yap onunla sürekli çünkü epey moral bozucu olacak o görüntü. Bir de ester c vitamini tavsiye ederim hücreler daha hızlı yenileniyor ben bu ikisine bağlıyorum morlukların kaybolmasını
ben fotoğraf koymak istedim ama albüm nasıl oluşturuluyor bulamadım eğer biliyorsan tarif et koyayım ya da özelden göndereyim istersen. Benimki silikon, dizlere ve bileklere de yağ konuldu biraz. Sen hangisini düşünüyorsun?Kumralada foton varmi canim bende gorebilirmiyim benide izlesene birde sen nasil yaptirdin silikonmu yagmi
bilekler dışında memnunum canım evet. Topuklu ayakkabı ile baya güzel görünüyor hatta inşallah senin de istediğin gibi olur sonuç. Silikon evet biraz cesaret işi ama yağ mutlaka 2.3.ameliyatı istiyor tatmin etmesi için ve çok zayıf olduğum için de yeterli yağ çıkmazdı benden. Herkesin gönlüne göre olsun yağ ya da silikon hepimiz istediklerimizi giyelimkumralada büyük gecmis olsun insallah istedigin gibi olmusdur öylede kalir büyük cesaret dogrusu silikon
ben sahsen cesaretim yok
Keske ya o kadar ihtiyacim varki destege gucalirdik burbirimizden...ben mart nisan gibi dysunuyirum ancak izin alabilirim o zamana kadar boyl yazip yazip herkesin basini agritcam gonderdim arda beye dogruysa maili bakalim cevap vericekmiAysima ne zaman ameliyat dusunuyorsun cnm sen keske beraber olma imkanimiz olsa evet gonder resmini fikir al
Birde benide izlemeye al :)Aysima ne zaman ameliyat dusunuyorsun cnm sen keske beraber olma imkanimiz olsa evet gonder resmini fikir al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?